soruya cevap alamıyorum 😀
Kızlar, Bazı Kadınlarda vajına şekli takıntısı, ya beğenilmezse korkusu var bu durum her kadında varmıdır?
soruya cevap alamıyorum 😀

The_boxer sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bende beğenilmeme korkusu var. Daha önce bir ilişki yaşamadım ve bu korku sanırım yapana kadar da devam edecek. Nedeni de şu. Öyle bir algı var ki pembe vajina dışındakileri vajinadan saymayan insanlar var acaba partnerimde böyle mi düşünüyor diye insan düşünmeden edemiyor. Bizim seçebildiğimiz bir durum değil vajina şekli ama insan yineds korkuyor. Temizliği bakımı yaptıktan sonra pek takmamak gerekiyormuş böyle diyenlerde var ama. Görüntü olarakta tatmin etse fena olmazdı bence. Bence çoğu kadında bu durum var özellikle tr kadınlarında genetik yapılardan vs den dolayı. Boy ölçüsüne gelecek olursakta hiç ölçmedim bir önemi var mı hiçbir fikrim yok. Cevabım tatmin etmiştir umarım
Yav oyle ılla pembe olsun falan dıyenler hayatonda p*rnodan baska vajına gormemıs tıpler 😀 bılınçlı olan erkek zaten oyle bo ayrım yapmaz ne dıyevek yanı yataga gırdın sevıstın caöasırı cıkardı aa senın vajınan guzel dehıl ben mikmemmı diyecek 😀
Sende bosuna takıntı yapma oylr bı durum yok asırı derecede cırkın degılse kı sanmuyorum o cırkınlık cok olerı yaslarda oluyor.
Sekıl olarak tarıf edersen soyleyeblırım
Mesela benim içte dudaklar bi kısmı kahverengi ve kabarcıklar var. Boyle olmasi normal mi bilemiyorum kafama takiliyor
Ya ben benimki güzel mi kötü mü bilmiyorum. Genel de begeniyorlar bu arada dudakli benim ki.
Nasıl tarif edilir bilmiyorum aşağıya bakıyor. Amaaaan bildiğin delikli bişey djdjdh
Renk koyuluk var
Sarkık evet
Zayıf değil kabarcıkli ama kırışık değil
Tamam yani kötü değil onu anlamış oldum teşekkür ederim yardimci olduğun için
Şahsen öyle bir korkum yok
Bazılarında var
Karşındaki kişinin cinsel organı ile uyumluysanız yok. Ama ölçüler ve organlar birbirine uyumlu değilse sorun olabiliyor.
Olan vardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?