+1 yılCanım sen boşver yazılanları. Benim kardeş bildiğim bir erkek arkadaşım var. 17 senedir tanıyorum. Çocukluğumuzu paylaştık. Şimdi bile yanında giyindiğim olur , bir kere bile kafasını çevirip baktığını görmedim. Görse bile umursamaz. Belki oda sana bu şekilde davranıyodur , farkedip silmiştir fotoyu. Hiç belli olmaz. İçin rahat olsun. Yaptığın kötü birşey orası ayrı tabi. Sıkma canını :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn yakın arkadaşıma yanlışlıkla o tip bir foto atalı 4, maddi imkansızlıklar vs yüzünden onunla aynı evde yaşamaya başlayalı 2 yıl oldu ve hala bir şey olmuş değil. Onu tanıyorsan ne yapıp yapmayacağını biliyorsundur ancak yine de rahatsız olduysan konuşmayı dene.
05 Yorumla
Soranoha ! Peki o nasil tepki vermişti?
- +1 yıl
çüşünüz.
Cevap sahibi+1 yılÇok seksi deyip fiziğime filan iltifat etmişti, sonra şakasına yoldan çıkarsam senin yüzünden olucak kalktı demişti. Birkaç kere seks hakkında filan konuşurken hatırlattı ancak hiçbir şey yapmadı, sonra konusu bile açılmadı.
- +1 yıl
O seni yatakta da merak ediyor haberin ola bu resim uzerine senin de onu istedigini dusunuyor. Kendisine zarf attigini dusunuyor. Yakindir bu sana dalar..:)) gecmis olsun.
- +1 yıl
O da iyiymiş😩😔
bişey olmaz. Küfret biraz bunların hepsini unutacaksın de. Yapacak bişey yok. Durduk yere çocuğa foto atmışın. Çok merak ediyorum nasıl becerdin yanlış atmayı? Yani whatsapptan attıysan önce onun konuşma penceresini açıp sonra dosyayı seçip göndermen gerek. Farketmiş olman lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılGaleriden fotografi whatsappla paylas dedim. En uatte hep sevgilim olurdu aliskanlik hemen en ustteki konusmaya tıkladım. ..
Soran+1 yılYok be değildi
Soran+1 yılHahahh o fotoyu niue gondereyim ya. Inanmayanlar vardida
+1 yıl1) Fotoğrafın nasıl olduğuna bağlı.
2) Yüzün gözüküyor mu?
3) Bunu delil olarak kullanabilir işin zor eğer niyeti kötü ise sana şantaj yapabilir.
4) 2 ölç 1 uygula sözü her zaman geçerlidir. Acele etme yavaş yavaş gönderdiğin kişiden emin ol o şekilde yollarsın.12 Yorumla
Soran+1 yılYuzum gozukmuyordu. Ama artik dikkat ederim ya oldu bir hata
- +1 yıl
Fakat buna rağmen şantaj silahı var elinde senin numaran ve seksi bir fotoğraf.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
bir şeylik yapmadan fotoğrafları sildiğinden emin ol yakın arkadaşım diyorsun görüştüğünde telefonunu iste sildin mi bakcam de bak her yere konuşmayada gir ordan da silsin sonra kavga edersiniz falan olan sana olur nasıl bir fotoğraftı tam olarak yüzün görünüyor muydu
04 Yorumla
Soran+1 yılYuzum görünüyordu alllahtan...
Soran+1 yılOyle bir cocuk degil ya. 2 senelik arkadasim. Kardds gibiyiz
Seksi bir fotoyu hiçbir erkek silmez... Fantezi malzemesi olarak kullanacaktır ama reelde sana karşı nasıl yaklaşır bilemiyorum... Sen onu gördüğünde sakın farklı tepki verme, olay yaşanmamış gibi devam et :)
13 Yorumla
Soran+1 yılSilmistir umarım
Soran+1 yılHasiya...
İppne degilse etkilenir tabi.. ayrica seni düşünüp mastrbsyn bile yapmiştir.. Hatta bu bana verebilir diye hayal bile kurmaya başlamiştir.. Bundan sonra dötü kolla :)
21 Yorumla
Soran+1 yılKollarizz
+1 yılNiye kötü düşünüyorsun ki olan olmuş bence sorun olmaz baktın sana farklı yaklaşıyor o zaman engel koyarsın bazı şelylere. gerci nasıl bir foto bilemiyorum Benımde basıma gelmişti böyle bir durum
05 Yorumla
Soran+1 yılHadiya. Kime
- +1 yıl
Kanka dediğim birine
- +1 yıl
Sen nasıl foto gönderdin Çokmu açıktı? Konuşacaksan gel burdan söyleme
Soran+1 yılcok AÇIK degildi kalcam seksidir. Kalca odakliydi
- +1 yıl
Kalça odaklı bir fotograf sorun yaratmaz benim ki daha cok açıktı
+1 yılSen bence çocuğu hayatından çıkar. En yanın erkek arkadaşın diyosun kardeş gözüyle görüyosundur ama o bu ne lan! Demek yerine azıyorsa bence tekmeyi bas ondan adam olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam sus diyorum halacok iyi bilmemne diyo.
- +1 yıl
Ben iletişimini kesmeni tavsiye ederim güzel insan. Yine de sana kalmış
yaaaa.
öyle hızlı yazıp göndercem diye uğraşmayacaksınız işte.
oh olmuş :D
bu arada o erkek senin hiç en yakın arkadaşın olmamış. söyleyim :) olamazda zaten.05 Yorumla
Soran+1 yılYaa deme oyle
Soran+1 yılInan yalniz kalsam bencede dinleemez.
Soran+1 yılHaklisin valla
+1 yılYabancıya gitmemiş. Nolcak ya bir şey olmaz yanlışlıkla olmuş işte kankalığınız pekişir şlksjf
31 Yorumla
Soran+1 yılHahahh :D
Artik ne kadar sexsi bise attiysan cevapdan tahrik oldugu belli bence cok. samimi olma jmutlanmasin cocuk ne kadar safsiniz yav bir mesaji bile atamiyonuz:))
04 Yorumla
Soran+1 yılNe safi nee
Soran+1 yılOf ya sansli günüymus
etkilenmek ne demek bence çocuk şu anda nirvana da ve 1 2 ay boyunca oradan ineceğini hiç zannetmiyorum:)
14 Yorumla
Soran+1 yılHahah abartla len
Soran+1 yılHahah sagol tavsiye icin.
abooo kotu olmus ama hallenmıstır abı sana sen yınede caktırma kardes fılan takıl :D
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen hahha.
+1 yılY*rağı yemek teriminin çamına koymuşsun tebrik ederim
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevgilim duysa keser :(
- +1 yıl
Arkadaşında az öküz değilmiş ben olsam bitirirdim arkadaşlığımı ama şantaj yapar diye korkardım. Ama öyle 1 mesaj atarsada şikayet ederdim polise. Çözüm basitmiş bu kadar.
+1 yılçocuk 50 posta atmıştır en az sana bir şey yapmasa (şantaj vs) yinede sana artık başka gözle bakar bence
10 YorumlaYani bundan sonra tehlikeli şeyler olabilir tabiki :)
17 Yorumla
Soran+1 yılBeni mi düşünür artik? Kalca odakli bir fotografti
Soran+1 yılZaten kalcami begendigini söylemişti
Soran+1 yılBegendim diyorsa sadece begendim olamazmiki? Ben normalnarkadasliga devam etmistim.
- +1 yıl
Kalçanı beğendim diğilmez yani. Sevgilinin haberi olsa delirir bidahada onla alakan olsun istemez. bir kız erkek arkadaşına vücudunu beğendim çok seksi dese sen ne anlarsın o kız hakkında ne düşünürsün. Yani o arkadaşın seni kesinlikle istiyo resim atmanla umutlanmıştır bile.
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/lBpOAB.jpg tepkiye baksana...
Sana her baktığında o ultra seksi* kızı görecek artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaocsk birsey yok gibi :/
+1 yılşak yapmıştır vuhuu diye ciddi söylememiştir ama ister istemez etkilenmiştir. bence şakaya vurursunuz umursamazsınız olur biter olur böyle kazalar
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kapandi konjsu zaten
Ohaaa... Çocukyaki şansa bak bize böylesi denk gelmez ki...
Gökten *m düşse bize y*rrak denk gelir oda yerden seker biyerimize girer...23 Yorumla- +1 yıl
Adsasas gülme krizine girdim bro ya
Soran+1 yılHahahah :D
+1 yıletkilenmeye etkilenirde o da sana karşılık verip aynı şekilde sevgilime atıyodum diye pipisinin resmini sana atarsa şaşırmam :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOha. Konusmam O zaman
- +1 yıl
bana ne diyosun fotoyu atacak olan benmiyim be :)
+1 yılbirşey olmaz ama utandığını göster yani. bence böyle birşeyi yapman bile saçma. o fotoğrafları atıp sence ne yapar erkek arkadaşın. yaptığı şey hoşuna gittiyse onu bilelim önce
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım yapsın
+1 yılo görmüş sevgilinde gormus Alahta goruyor bizde gorelim yuzunu sılde bakalım nasılsa gizli kullanıcısın olmamı?
00 Yorumla
+1 yılfoton nasıldı ki? özelden at bana ona göre yorumlıyım neler olabilrceğini istersen.
02 Yorumla
Soran+1 yılCiplak degil.
- +1 yıl
o zaman sıkıntı olmaz. Bu aralar seni gördükçe aklına gelir ama sonra geçer.
+1 yılDostluk biter mi bilemiyorum ama sen rahat edebilir misin acaba bundan sonra?
11 Yorumla
Soran+1 yılIliskimi keseyimmi
+1 yılal canım benim
https://youtu.be/VGz1dZ4Sg-g20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. dikkat et whatsapte bütün yazismalar ve resimler paylasilabiliyor whatsepin kullanim sözlesmesini oku anlarsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOha ne diyosun ya :o
+1 yılBence sen fotoyu bizede atman lazım ki kendimizi çocuğun yerine koyalım :DD etkilenmiştir tabi :D o an boşalmıştır bile
14 Yorumla
Soran+1 yılAbartma abaza birisi değil
- +1 yıl
fotoyu at derken ekran fotosunu değilde çocuğa attığın fotoyu atsaydın :D
Soran+1 yılOff dertliyim zaten çocuk baskada fotograf atsana silcem hemen arkadasiz zaten diyor ya
- +1 yıl
azzzmış işte numaranı versene whatsapptan atarsın banada foto :D
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Teknoloji işte..:)) Neyse bakarsın en yakın arkadaş yarın olur başkaDAŞŞŞ.. Anladın sen onu:))
00 Yorumlaaranızdakini bilmemde bişeylerin boyutu kesin büyümüştür :)
14 Yorumla
Soran+1 yılDiyosunnnn
Soran+1 yılSavamala ya abazan birisi değil
Asdaddsa :D ne guldum be bence sen yaninda caki tasi glw :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye güldün kiz :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlen fotoyu ben görmüş kadar oldum çocuk napsın :d aynı şey benim başıma gelse o fotoyu saklar masturbasyon yaparken kullanırdım :d ama sana belli etmezdim arkadaşlığımızı korurdum :d bu bir fantezi meselesi :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHadiya acma dedim ama acmis bile.
https://i.hizliresim.com/lBpOAB.jpg
+1 yılen yakın arkadaşını artık geceleri seni düşünerek attığın fotona bakıp masturbasyon yapan bir azmana çevirdin
07 Yorumla
Soran+1 yılO derece olmamistir bence.
- +1 yıl
ya olmuşsa
Soran+1 yılYapcak bisi yok gibi
- +1 yıl
cocugu niye azdırıyon demiş çünkü , bence seni her gördüğünde o foto aklına gelicek inş çıplak değildin :)
- +1 yıl
cocuğu niye azdırıyondaki çocuğu açıklamama gerek yok herhalde çocuk zaten sapıkmış:)
Soran+1 yılOdami azmiş yani
- +1 yıl
çocuğu niye azdırıyon demiş yani çocuğu derken penisinden bahsediyo , penisi kalkmış senin fotoyu görünce tabi kız olduğunuz için erkek hormonlarından anlayamazsınız :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılpardon ama ne kadar seksi.. boyutu ne çırılçıplk mısın yoksa duruşun falan mı seksi.. yani değişir bunlar
05 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/lBpOAB.jpg bu cocuk herseyi begenmeyen abazan olmayan bir cocuk. ...
Cevap sahibi+1 yıl😇Burda yazıştıklariniz var. Onu demedim ben.. senin resmin nasiĺdi.. pozmu seksiydi yoksa çıplakmıydın.. yarı çıplak veya anadan doğma çıplak mıydın.. bu önemlı..
Soran+1 yılCi0lak değildim
Cevap sahibi+1 yılYa o zaman takma bosver.. abaza degilse normal devam edersiniz arkadasliginiza :) tabi pozlari gormeden bu kadar yorum yapabiliyorum.. :) sevgilin duydu mu peki :)
Soran+1 yılDuymadi ama çocuk simidi baska atsana falan diyor ya
Arkadaşın o fotoğrafa baka baka azar hiç kızma ama çok gördum bölelerini
13 Yorumla
Soran+1 yılNasillarini gördün
Soran+1 yılAtarmi sence ya of
şimdi o arkadaşın seninle ne hayaller kuruyordur :) masum çocuğu yoldan çıkardın
11 Yorumla
Soran+1 yılSanmam ya unutmustur bemce
+1 yılçocuğu etkilenmiş işte. çavuşa vurmuştur sakinleştirmiştir.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
- +1 yıl
harbi o kadar güzel misin? resmiyi ekle demiycem, mesela hangi ünlüye benziyorsun?
Soran+1 yılMonica bellucci.
- +1 yıl
o hatundan daha mı güzel yoksa o ayarsa gibi mi :D güzelmişsin ablam, saygılar.
Soran+1 yıl:)))))
- +1 yıl
ha bir de aman dikkat et ablam, güzellik gidicidir.
+1 yılartık onla sevgili olursun geniş insanlarsınız aman dert ettiğin şeye bak..
03 Yorumla
Soran+1 yılKim geniş
- +1 yıl
Seksi fotograflarını sevgili adı altında birine atabiliyorsan? neyse salla bu gün atarsın yarın bir gün ayrılırsın sonra vicdan azabın ile baş başa kalınca demek istediklerimi anlarsın.
Soran+1 yılYanlislikla attim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanki kocası anasını satayım sevgilime şeyli foto atıyom diyo
22 Yorumla
Soran+1 yılSanane atarim.
Cevap sahibi+1 yılben atma mı dedim :) günah sana kötülük sana banane :)
+1 yılYa o değilde nasıl becerdin bence yalan değilse mesaj olarak foto at yorum yapmak istiyorum 🐴 🐴🐴🐴🐴😍😍😍😍😍
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hayir.
2sinede vermen gerek bence kaşarlık yapıp seksi foto cekinmicektin canım :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
+1 yılBu ergenler bir eremedi yav :D burayada atta nasiplenelim
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah bilir senden buyuguzdur. Ergen diyo.
- +1 yıl
Hahahaha ne demezsin. :) bak çok haklısın. Neyse erkek arkadasın savsın sırasını :)
ilişki boyutunu bilmem ama sen adının basına bir sıfat aldın gibi gözüküyo ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılSacamalama 2 yillik yakin bir arkadaşım.
+1 yılbence bundan sonra her seferinde laf atar bunu kullanacaktır
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ya oyle birisi değil
- +1 yıl
senin öyle bişey yaptıgını bildiği için pay çıkarmaya çalısacaktır
Soran+1 yılUmarim yapmaz o zaman
Seni öyle görür bundan sonra durum vahim tek takılma çocukla :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah tamam :D
+1 yılBana yazışmarı gösteriyor, bel gene resim die baktım:):):)
00 YorumlaSexi fotoğraftan kasıt ne tam olarak sütyenle falan mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYataga yatmis ustten alt bolgemi cekmistim.
+1 yılBişey olmaz biraz tahrik olmuştur o kadar
İcraata geçirmez merak etme01 Yorumla
Soran+1 yılUmsrim...
+1 yılahaha kesın etkılenmıstır ama gercekten arkadası olarak goruyosa bırsey olmamıstır :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKankisi olarak görüyor
- +1 yıl
valla ne kankyler gorduk g. t ayagı her kankye ınanma guzelsen kesın senı ıstıyodur yanlıs anlama gerceklerı soyluyom bı erkek reklamı vardıya onu hatırla cogu dogrudur hele seksi felan demısse normalde nıye atıon derdı
Soran+1 yılOlabilir kalcam guzeldmis onuda soylemisti.
- +1 yıl
oha nıyetını bozmus demedı deme :) :)
dalga geçmiş ama yan yana durmanızı pek tavsiye etmiyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi ne alak
Sana her baktığında seni o şekilde görür bundan sonra farklı hareketlenmeler görürsen şaşırma
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim normal olur
+1 yılöyle bişeyi nasıl başardın ya biri de bize hiç yanlışlıkla göndermez ya bikiniyle miydi?
08 Yorumla
Soran+1 yılYokkk. Yatiyordum. Kalcam odakli cektim. Kalcamda büyük ve guzeldir. Oyle oldu..
- +1 yıl
bikini bölgesi mi? bana atsana ya lütfennnn
Soran+1 yılYa bir git.
- +1 yıl
göğüslerin de büyüktür senin şimdi?
Soran+1 yılEh normal.
- +1 yıl
kıl yok de mi,?
Soran+1 yılNe kılı ya
- +1 yıl
bacaklarda falan düz mü bacakların?
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahaahahahah aranızdaki ilişki başta bir boyuta geçebilir hazır ol. sevgilin senin biraz geniş olduğunu düşünebilir :D
12 Yorumla
Soran+1 yılNeddn yanlislikla attim
Cevap sahibi+1 yılsevgilin bunun yanlışlıkla olduğunu mu düşünecek?
+1 yılDua et ki sana şantaj yapmasın bu fotoğrafları kullanarak, arkadaş falan ama bu seks yani
01 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/lBpOAB.jpg tepkiye bak.
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdaki yorumlara azan erkekleri görünce fotolarin başına geleni düşünemedim
05 Yorumla
Soran+1 yılAbazan birisi degildir ama :/ birisiyle paylasmaz umarım
Cevap sahibi+1 yılbende arkadasa atacağım mesaji sevgilime atmistim. el alışkanligi :D kötü bir durum yani
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/lBpOAB.jpg tepkiye baksanaaa
Cevap sahibi+1 yılArtık arkadas degilsiniz :/
Soran+1 yılOna göre :/
+1 yılarkadaşlıktan çıktınız artık
21 Yorumla
Soran+1 yılYa nasil oldu bir anlik dikkatsizlik of if..
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık sana başka türlü bakıyor emin olabilirsin bide resmi göreydik iyiydi
19 Yorumla
Soran+1 yılYok ya olmaz.
Cevap sahibi+1 yılSeni gördüğünde azacak bundan sonra bak ne azdırıyorsun çocuğu demiş yani kendiside etkilenmiş
Soran+1 yılO laf ona çıkıyor dimi
Cevap sahibi+1 yılEvet ona çıkıyor belki resmi görene kadar bişey yoktu ama şimdi hormonları rahat bırakmayacaktır onu
Cevap sahibi+1 yılSeksi demişsin ama nasıl seksi şimdi birden aklıma geldi anlatsana fotoyu
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılBu arada sakın foto gönderme mast yapacak bakarak
Soran+1 yılÖncekne bakarak yaptimi acaba
Cevap sahibi+1 yılBence kesin yapmıştır heleki göğüslerin ya da bacakların çok aşırı belliyse sürekli yapıyordur bence arkadaşını seviyorsan neden istiyorsun diye bir sor o da kendini toplasın yoksa arkadaşlığınız bitebilir
+1 yılHangi seksi fotoğrafın?
11 Yorumla
Soran+1 yıl" Bana at." In farkli versiyonumu
internetten atılırmı kızım sms le yolla
01 Yorumla
Soran+1 yılWhatsaptan aticaktim işte
Evlen namusunu temizle :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSenle evlenmesi gereken kizlarla dolu bu site
+1 yılyakın arkadaşınla daha çok yakınlaşacağın kesin
15 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun? Bayildi cocuk cok seksi diyip durdu
- +1 yıl
şekerim tam aktaramayacağım hatırlayamadım ama bir reklam filmi var umarım hangisini kastettiğimi anlarsın. yani kızın erkek kankaları var paten yaparken kız düşüyor erkek dizine yarasına üflüyor güya ama aklında kızla ilgili malum şeyler var. sonra kız yine kankasına bir derdini anlatıyor başını omzuna yaslamış kız ağlamaklı çocuğun kendisini teselli ettiğini sanıyor ama çocuğun aklında kızla ilgili malum konu ve icraatlar var. sözün özü çocuk seni beğenmese bir şekilde güzel tatlı bulmasa zaten kankan olmazdı emin ol ilk fırsatta ;) anladın sen onu
Soran+1 yılEvet begendigini söylüyor zaten
- +1 yıl
tepkini tam olarak bilemediği için ağırdan alıyor
hele senden biraz yüz bulsun cesaret var
nam nam nam lap lap lap
olaylar olaylar yanee
Soran+1 yılHmmm anladim sagol.
Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. versen yok demiyecek yani, öyle görünüyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBaskada at diyor
ikisine de vereceksin :)
00 Yorumlakanka ayağına götürür. asdjaskd
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası