ne yapmalıyım birşeyleri biraz daha önem göstermesi için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Bildiğiniz üzere fuckbuddy ilişkisi romantizm ve sahiplenme üzerine kurululmaz, amaç bedenlerin ve hormonların tatmin olmasıdır. Ve büyük bir genelleme yaparsak fuckbuddy ilişkisi yaşayan insanlar genelde biraz daha akılcı ve duyguzuz olabiliyorlar. Bir insan ilişkiyi fuckbuddy evresine getirdiyse zati partneriyle ciddi ilişki düşünmez, mesela sevgililik ve evlilik gibi. Çünkü aklında şüphe kalacaktır, benle sadece cinsel ihtiyaç için sevişen evliliğimizde başka biri ile de sevişecektir. Bu riski almaz kendi ahlakına bakmadan karşıdaki kişiyi ahlaksız olarak görür. Bu ikişkilerin amacı çıkar olduğu için yüzde 95 ilişkiniz bitince size selam bile vermez yani. Ha derseniz aşık olur mu? Evet, olanlar oluyor. Bunun içinde özel bir muameleye gerek yok kendiniz olun ve ona değer verin aşık olacağı varsa zati olur, aşık olacağı yoksa ne yapsan boş. En fazla daha fazla değer verirsin, sevgi sözcükleri söylersin ikişkinin ciddiyete gitme ihtimali artar. Gerisi ona kalmış.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kesinlikle erkeği mutlu eder ve istediklerinin fazlasını hatta onu tanıyarak ne isteye bileceğini bilerek kendine bağlar ve alıştırırsan zaten senden başkasını istemez. Başkasını isteyecek vaktide olmaz.
Sık boğaz etmeden kesinlikle sorgusuz bir şekilde serbest bırakarak ilerlersen elinden kaçırmazsın.
Tüm ilişkiler mutluluk üzerine ve güven üzerine kurulur. Mutlu eder ve güvenide zedelemezsen (yani yalan dolan işlerden uzak) aşk ta bile olduğu gibi kişiler birbirine alışır ve bağlar daha da vazgeçilmez olur. 😇🙏
Fuckboody edinmek isterdim. Ama kadınlara güven olmuyor.😔 Hastalık kapmaktan korkuyorum 🙏 daha önce deneyimim var ama sürdürüle bilir bir bayana rastlamadım.10 Yorumla
+1 yılO tarz bir ilişkide zaten bağlama diye bir şey olmaz ki evet bağlama diye bir şey olur ama cinsel anlamda bağlama olur zaten Eğer cinsel anlamda bağlama İstiyorsan seni bir şey yapmana gerek yok senden memnunsa zaten o kişi sana otomatik olarak bağlanır ama duygusal anlamda diyorsan öyle bir bağlanma tarzı istiyorsan bu tarz ilişkilerde mümkün değil onu baştan söyleyeyim
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmeyen ve seni aracı olarak gören birini kendine bağlasan ne olacak ki? Seni en fazla seks objesi olarak görüyor ve bu fırsatı sen ona vermişsin. Kısacası o kişiden sana hayr gelmez, sana değer vermiş olan biri seni zaten bu konuma düşürmek istemezdi, ya isim koyardı ya da tenine dokunmazdi.
Açık ve nett.35 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın 😔
- +1 yıl
Sıkma canını.
EyvAllah.
Soran+1 yılteşekkür ederim ✋
- +1 yıl
Teşekkürler eig için :)
Soran+1 yılrica ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılFuckbuddy ise fuckbuddy olarak kalır değişmez
20 Yorumla Bağlayamazsın, fazla sıkarsan kaçar. Duygularından bahsedersen kaçar. Kıskandığını ya da daha fazla zaman geçirmek istediğini söylersen kaçar. Hatta sana karşı bir şeyler hissettiğini kendi kendine düşünse bile kaçar. Fckbuddy olarak başlayan bir şeyin 30 yıllık hayatımda bir ilişkiye evrildiğini görmedim ben, bir süre sonra noktalanır.
30 Yorumla
+1 yılAşık etmen çok zor.. Erkeğin gözünde kendini cinsel obje hale getirdiğin için muhtemelen sana hiçbir zaman o gözle bakmayacaktir f*ck buddy olmasaydiniz okay, belli başlı taktiklerle köle ederdin kendine ama bu durumda olmaz o iş. Unutma erkekler çok rahat soğuyabilir bi kadından yeter ki sudan sebep olsun.
10 Yorumla
+1 yılBurada ozellere gitme.
Bir insanı bağlamanın yolu onun ruhunda aşk olmaktır, sevgi olmaktır.
Sevgiyi var edemezsen, varlığını baslatamaz, yasatamazsan, bedenle yaşanan; başka bedenle son bulur.15 Yorumla
Soran+1 yılözele gitmiyorum tsk ederim.. sevgi olmayana sevgi ekesmezsin diyorsun
- +1 yıl
Hayır onu demiyorum. Sevgiyi bir sürü bilim adamı toplanmış tarif etmeye kalkmış edememiş. Sana tarifini veremem ama var etmeyi de ogretemem. Yaşamayı yaşatmayı kendin kesfetmelisin ve yaklaşımlarında anlamlasmali ki anlam bulasın. Yoksa bedenden başka nasibini alan bişey olmaz.
Kalp içerde haz dışarda kalmaya devam eder
Soran+1 yılne kadar güzel anlattın çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Çok acil bişey olursa bana dönersin
Soran+1 yıldönerim
+1 yılvay arkadaş ya biz sevgili bulamıyoruz millet mikeni aşık etme peşinde
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😠
+1 yılIste kizlarin tabiiatinda yok boyle bi sey bu da kaniti.. duygusallik istiyorsun ama en basinda oyunu buna gore baslatmaliydin simdi sanmiyorumki sana baglanacak
10 YorumlaAma olmadı ki Finalden başlayan dizi gibi olmuş hep söylerim önce AŞK sonra S*KS ama neyse s*ksi azalat onun diğer yönlerine de önem verdiğini göster sana adım atarsa ordan yürürsün hadi eyv
10 Yorumla
+1 yılDaha çok memnun etmeye özen göster ve bir tık belli et ilgin olduğunu ona göre hareket etsin ki bir süre sonra sana zaten şans verecektir.
20 Yorumla
+1 yılEsra Ezmeci'nin instagram profilini biraz araştırın. Hatta kitaplarını okuyun, demek istediğimi anlayacaksınız. Büyük ihtimal size aşık olacak.
10 Yorumla
+1 yılseninle yaşadıklarını artık bütün arkadaş çevresi bildiği için çok kolay olmaz duygusal bişiler yaşamak
10 YorumlaŞimdi ne yaparsanız yapın ilişkiye daha en başta öyle bakan birini bağlayamazsınız kalbiniz kırılıncada onlar suçlu oluyor..
30 YorumlaÇok meşhur ettiler şu fuckbuddy'i
Uzak dur bağlama hep aynı kalır
Seks Seks Seks Seks10 YorumlaFuckbuddy olan biri bağlanmayı göze almaz gel git olayları olur sadece bildiğim kadarıyla
10 Yorumla
+1 yılFuckbuddy iliskide asla baglayamazsin sana obje gibi bakar sadece azınca yanimda ol sonra git mantigi calisir hep maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılFB ilişkisinde bağlanma, ilgi, sevgi, sadakat vs kavraların yeri yoktur.
O adamın yerinde ben olsam ilişkiyi sonlandırırım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFb ilişkinin amacı bağlanmamak. Birisi sana fb gözüyle baktıysa zaten imkansız bağlanması.
10 Yorumla
+1 yılSevgini gister daha samimi ol abla sicakligi glan goster 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela sevdigi yemklerden filan yap
+1 yılBağlayamazsın, adı üstünde fuckbuddy başkasıylada şikişir.
10 Yorumla
+1 yılBağlayamazsın bacım baştan fahiş hata yapmışsın kdkdkd
00 Yorumla
+1 yılo seni obje olarak tanımış artık duygusala dönüşmesi zor dönüşse bile devamı zor
00 Yorumla
+1 yılAmaç zaten duygusal bir ilişki yaşamamak durum ile çelişir
00 Yorumla
+1 yılSen yapman gereken herşeyi yapıyorsun zaten başka ne yapabilirsin ki
00 Yorumla
+1 yılFuckbuddy kelimesi en fazla bu kadar yanlış yazılabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılkelimeye takilma burda ders vermiyoruz değil mi? anlayan anlıyor soruyu net
+1 yılDetay bilmeden tüyo veremeyiz
Ama adam aşk sevgi aramıyor zaten
Fuckbody ariyor00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFuckbuddy olacak kadar basit ve onursuzsun bir de bağlanmasını bekliyorsun. Geçmiş artık o tren. Şansına küs.
10 YorumlaBeğenmediğin yönleri hakkında eleştirmekten çekinme, zaten fb ilişkisi, kendine çeki düzen verir vermek istemezse başkasını bulursun
10 Yorumla
+1 yılBağlayabileceğini düşünemiyorum çünkü o seni bir insan olarak değil bir onje olarak görüyor.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın buna razı olduysa bu kendisine yaptığı en büyük hakaret birde o duygusuz ilişkiden bir beraberlik olacağını zannetmek insan kendine bunu niye yapar
10 Yorumla
+1 yılDuygusal bir insanın yapabileceği bir iş değil o yüzden o insanı bağlamak çok zor olur duygusal olsa böyle bir ilişki istemez zaten
00 Yorumla
+1 yılNudelar atmalısın, azgın chatleşerek canını çektirmelisin onun
10 Yorumla
+1 yılArkadaşı bol bol nudele😂
51 Yorumla
Soran+1 yılonu hiç yapmıyorum desem belki inanmazsin 😉
Sende gonlu varsa bağlanır zaten yoksa ne yapsan nafile
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde; fazla bağlanma abla öyle şeylere
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılfuckbuddy olduktan sonra zor bağlarsın, gelir gider sadece... er
00 Yorumla
+1 yılKendin ol bence yeter
110 Yorumla
Soran+1 yılfazla kendim gibiyim aslında aramazsa mesaj atmazsa atmm yanı.. ikimizde bu sekildeyiz aslida
- +1 yıl
Kusura bakma özür dilerim ama seni isteyen ya da ne bileyim seni düşünen insan zaten seni arar sorar ben bunu bilirim seni arayıp sormuyorsa afedersin ama boşver gitsin böyle insanları kafaya taka taka bu hale geldik
Soran+1 yılorasi da doğru.. değmeyene hep fazla değer verdiğimiz için.. ben tam tersi aramak vs mesaj atmak istiyorum o biraz böyle olmadığını için arayan soran ben olmak istemediğim için yazmıyorum rahatsız ediyor gibi olmaktan hoşlanmıyorum
- +1 yıl
Herkes görünmek istediği gibi görünüyor ama biz diyoruz ki böyle olmasın diyor herkes iyi olsun diyoruz ama sonuç ne oluyor sen iyi düşünüyorsun ve kaybediyorsun
Soran+1 yılyinede huyumuz bu biliyor musun ne kadar tam tersini yapacağım desemde yapamıyorum elimde değil kendimden ödün veriyorum sonunda
- +1 yıl
Sonuç ne söyleyeyim ben sana biz kendimizi öldürüyoruz geçmiş yaralarımı deştin ne diyeyim ya bize hak etmeyenler allah'ından bulsun
Soran+1 yılahh özür dilerim hatırlatmak istememistim
- +1 yıl
Yo özürlü durum yok arada bir hatırlamak iyi oluyor en azından hata yapmıyoruz
Soran+1 yılsenin mesleğin nedir?
- +1 yıl
Polis
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden öyle bir şey yapma peşindesin ki
06 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin çoğu bağlanır aslında kadina ama bu hem sevip hemde hiç merak etmeyen aramazsa aramam kafasında rahat biri kii bende öyleyim. ama. onu bu kafadan biraz almak istiyorum aslında. diğer türlü olabiliyor mu merak ediyorum
- +1 yıl
Onu diyorum işte o kafada olduğunu bilerek başladın şimdi noldu da bağlama peşindesin
Soran+1 yılo kafada. baslamadim hayır
- +1 yıl
Çok bir şey anladım açıkçası konuyla alakalı sen bunu severek mi birliktesin yoksa öylesine mi
Soran+1 yılseviyorum iyi biri beni daha fazla sevmesini istiyorum bende. fazla
- +1 yıl
O zaman şöyle söyleyebilirim yanlış adamdan medet umuyorsun
Öylesini kendine baglayamazsin
10 YorumlaSenin ben mantığına var ya...
00 YorumlaBağlayamazsın.
00 Yorumla
+1 yılZor bağlarsın daha kendisi sana bağlanmadıysa
00 YorumlaFb le nasıl bi bağ istiyosun ya
31 Yorumla
Soran+1 yılbiraz daha Duygu olmasını...
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıliliklerine kadar kurutmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zamandir birliktesiniz?
021 Yorumla
Soran+1 yıliki yıldır tanıyorum..
Cevap sahibi+1 yılNe zamandie f*ck
Soran+1 yılbir yıldır ancak
Soran+1 yılve en fazla dört defa birliktelik oldu.
Cevap sahibi+1 yılAaa e cok az neden oyle
Soran+1 yılçünkü o çalışıyor bende müsiat olmuyorum çoğu zaman
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki bunlar bahane degil bence olmak isteyen olur
Soran+1 yılo her zaman olmuyor ki biliyorum çünkü bende olmuyorum.. benim demek istediğim bir ms bile ben atmazsam atmıyor.. bu da sanki zorla ben yazıyormuş gibi hissettiriyor rahatzsiz oluyorum
Cevap sahibi+1 yılHe anladim evet zoraki o hani olursa olur olmazsa olmasin cokta onemli degil der gibi
Soran+1 yılistiyor ama bu tavır böyle gibi aynn
Cevap sahibi+1 yılCanim belki istemesini sen istiyorsun cunku isteyen bu sekilde yapmaz bi selam bi nasilsin napiyosun yazar herkes calisiyor bende calisiyorum ama Şu an seninle konusuyorum
Soran+1 yılbelkide evet haklısın.. sen ne işle. ugrasiyorsjn?
Cevap sahibi+1 yılBen elektirik isiyle uğraşıyorum mesela bak ise gitmedim uyandim az bi vaktim var seni tanimiyorum ama seninle konusabiliyor vakit ayiraniliyorum
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim... o atama kadar ben de atmasam daha iyi olucak
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ya yanlış yonlendirmek isine karismak istemem
Soran+1 yılyönlendirme değil elbette sen erkeksin ve fikrini söylüyorsun bu normal yani.. çok teşekkür ederim.. iyi günler
Cevap sahibi+1 yılGidiyorsun hemen gerce ozele gecmiyosun ama isterdim
Soran+1 yılgidiyorum evet.. özeli kullanmiyorum. takip edilip etmiyorum yanim.🤷
Cevap sahibi+1 yılHe bi tanecikten bisey olmaz ki :)
Soran+1 yılyok almiyim
Cevap sahibi+1 yılNasil istersen
+1 yılYatmasan farklı olursun
10 YorumlaKendini biraz çek değerini anlasın
10 Yorumla
+1 yılBüyü yaptır 😂
10 YorumlaNereden buldun onu nerelisin
10 Yorumla
+1 yılara vermelisin buddyliğe..
00 YorumlaAmacın ne adam evli değil mi
00 Yorumla
+1 yılOnunla daha ii şikiş
20 YorumlaNamuslu rolü yap
02 Yorumla
Soran+1 yılhoş bir üslup değil... tâbi benim sorduğum seye karşılık bu anlıyorum.. ama emin ol yinede anladığin gibi değil 👍
+1 yılBJ Alex diye bi manga var onu oki
00 YorumlaDemicem birşey
00 YorumlaLeş işler
00 YorumlaVermemeye başla aşık olur zaten
00 YorumlaAmaç seks değil mi ne istiyorsun başka
00 Yorumla
+1 yılBen geliyim öyle bi baglsnirsinki
00 Yorumla
+1 yılHer zaman verme
00 Yorumla
+1 yılArkanı dön kısa etek giy zaten erkek düşer
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Fuckbuddy sayılan bir ilişkide erkeği kendime nasıl bağlayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım