biriyle tanıştım görüştük ettik. neyse ben daha önce erkek arkadaşımın olmadığını söyledim yaşımda 28 . olabilir sonuçta ne yapayım kısmetim çıkmamış çıkanlarda oldu ama ben beğenmedim neyse. böle böle yaşım geldi 28 e. bunu söyledim karşımdakine baştan ne güzel her erkek senin gibisini arar bravo falan dedi. eve geldik ne arayan var ne soran. bende oralı olmadım bir mesaj attım ne oluyor diye kısa kısa cevaplar soğuk tavırlar. neyse kestim tabi. aylar geçti aradan bu vatanaş beni arıyor. uzun uzun. böyle sabaha kadar falan. benim bakire olduğuma inanmamış. zaten türkiyede bakire kız yokmuş bilmem ne. bakire olan başka işler çeviriyormuş kimseye inanmıyormuş. beni resmen suçladı. sen kimsin bana bunları söylüyorsun dedim. ben anlarım sen yalan söylüyorsun hepiniz yalancısınız dedi. şaşırdım şok oldum. nefret ediyorum ya bu insanlardan. insanı nasıl yalancı durumuma düşürüyorlar..
Cevabın nedir?
+1 yılKeşke benim evleneceğim kişide benim her konuda ilkim olsa bu konu gerçekten çok güzel birşey.. Ama günümüzde artık öyle kızlar çoğaldıki her boku yiyip diktirip sonra bakireyim diyen ya da üzernden 10 kişi geçiyor birisini blup sadece 1 kişiyle birlikte oldum diyor böyle kızlar okdar çokki sende 28 yaşında olup hiç kimseyle olmadım diyince adamın inanası gelmemiştir bu durum yüzünden.. Bence suçun çoğunu hemcisnlerinin yaptığı kahpeliklerde ara... Ama ne olursa olsun inanmalıydı oda tabi
09 Yorumla
Soran+1 yılValla siz kötü olmasaniz oyle insanlari cekmezsiniz. etkiye tepki meselesi. benim tertemiz baska arkadaslarim varhhepside yalniz. hemm kasarlarin pesinde git sonra kiz yok evlenilcek de celiskiye gel
- +1 yıl
Asıl bence siz seçtiğininz kişileri doğru seçin.. Çünkü sizin yaptığınız şey gerçekten doğru olanı hele birde bu yaşınıza kadar olduğu için tebrik edilecek birşey.. Burada erkeklerin yorumunu okumadm ama geneli sana hakvermşşt dye düşünüyorm o yüzden bence siz takılacağınız insanı doğru seçin.. öyle kullanma niyetinde olan erkeklerde çok fazla ama bizim niyetimizde olan erkeklerde az değil
- +1 yıl
Ha şunuda söyliyim siz kızlarda az değilsiiz.. Nerede sizi seven size kıyaman hep mutlu etmeye çalışan adam var gidip soğyosunuz ondan sonra sizi üzn mutsuz eden kişiye aşık oluyorsunuz.. Bunun kızı erkeği yok doğru insanı bulmak mesele
Soran+1 yılNe alakası var. bu kavun mu koklicam. iyi niyetli geldi baştan. Kullanma amacinin oldugunu sanmam. sadece guvenmiyor insanlara vede kırıyor
- +1 yıl
yani seçtiğin kişiyi doğru seçememişsin onu demek istedim.. elbetteki bilemezsin... Yani sen onu baz alıpta erkeklerin hepsini bir görme ya da büyük çoğunlunun onun gibi dengesiz olduğunu sanma demeye getiriyorum
Soran+1 yılBen onu secmedim bir tanima sansi verdim okadar. sanki onla bir iliski yasamisim gibi konusuyorsun. bir kere görüştük hepsi bu
- +1 yıl
Yani seçmekten kasıt fırsat vermişsin sonuçta.. Ozaman zaten hiç kaale bile alma o dengesizi senin yaptığın yaşadğn şeylr daha doğru olanı kıymetini bilen birii çıkacaktır elbet
Soran+1 yılIns ama insan üzülüyor
- +1 yıl
Seni alacak olan mutlu olacak booşver bu dengesizlere üzülme :)) Umarm gidipte yemediği halt kalmamış birini bulmazsında seni hakeden birisini bulursun
En İyi Cevaplar
+1 yılŞuanda herkes için söylemiyorum ama çoğusu 13 14 popülerlik için beğenilmek için kızlığından vazgeçiyor. Çevresi , ailesi vs buna en büyük etken oluyor. O vatandaşta sanırım bunu göze alarak böyle şeyler söylemiş. Şuanda çoğu kız popüler olmak için kadın oluyor. Genç yaşta. Sonra evleneceği kişiye geldiğinde ''ameliyat oldum o zaman bozuldu'' diyebilecek kadar sallıyor. Ve karşıdaki kişide sevdiği için inanıp katlanıyor. Yani tamamen çevresiyle vs alakalı olduğunu düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılçevresi bozuksa banane ya o kim ya bana yalancı diyor. vericem onu mahkemeye
- +1 yıl
Tamamda bana niye kızıyosun sanki ben dedim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmişte yaşadığı kuyruk acıları var belli... sana patlamış psikopat.. boşver salla gitsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvt aynen
bunları alıcan bir odaya kapatacan başka yolu yok nasıl inanmaz ya
01 Yorumla
Soran+1 yılinanması bir kenara birde hakaret ediyor yalancısınız vs diye pislik vericem mahkemeye görsün
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
+1 yılBakiredir ve ya değildir. Çok rencide edici bir davranış... Anında onunla ilişkiyi kesmelisin. O tarz düşünen biri bir kadına kesinlikle değer vermez, veremez. Sevgi nedir bilmez. Onun için varsa yoksa hayat oradan ibarettir. O kadar sığ düşünür. Bir kişinin yaşadığı cinsel hayat kimseyi ilgilendirmez. O kişinin kendi özgür iradesidir. Bununla kimse suçlanamaz, ayıplanamaz. Böyle kişileri toplumdan dışlamak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılben zaten bıraktım heralde. ama hırsımı alamadım. namusuma kimse laf atamaz
- +1 yıl
Boşver unut gitsin.. dışla hayatından... :)
nasıl anlamış bunu? ben TIP tayım arkadaşın evliyamı? bence şükretki bunun gibi biri layık değilmiş sana, terbiyesiz. hem bazı çakallar bu yöntemle ilişki yaşamak tilkiliğindedir dikkat et kız kardeşim
06 Yorumla
Soran+1 yılonun ümüğünü skıcam vericem mahkemeye uğraşıcam onla. herkes oturduğu yerden milletin namusuna saldıramaz aptal herif.
- +1 yıl
yok vermezsin unutr gidersin vede unut. zaten şrfszmiş birde mahkmde yüzlşme hem bişi çıkmaz adaletimizi biliyosun mahkme masrfına değmez boxa bulaşma. hem eğer yaptığın buğz vs için tövbe edersen mazlum konumuna gelip ALLAH a havale etmiş olursun ki O enn iyi cezayı verip bunu sanada gösterir ama az süre geçer ilahi adalet böyledir hem süreç geçer ummadığında tepesine iner hemde mazlum konumuna gelmen gerek HASBİNALLAHU VE NİĞMEL VEKİİL NİĞMEL MEVLA VE NİĞMEL NASİİR olması için dil ve kalbinden bıuuğz etmemen gerekiyo yaptıysanda tövbe etmen gerekiyor çünkü bu ADETULLAH kanunundur umarım iyi okuyup anlamışındır bu bir ledünni ilimdir burada yazmamam gerekirdi aslında her şer insan okumamamılıydı bunu
Soran+1 yılhayır ben onu mahkemeye vericem kesinlikle. kişilik haklarım ve namusuma hakaret edildi gerekirse ispatlarım bekaretimide. bu iş mahkemeye taşıncak.
- +1 yıl
Ayrıca burada yorumlara cvplarında hoşdeğil. mahkemeye iyi bir avukat ile gelirse senden bekaret testi aldırır hakim. ben bunu bir yakınımda gördüm masumken suçlu muamelesi gördü daha çok moralin bozulur çevren vs için, öyle şeytan avukatlar varki hakmleri bişekilde etkiliyorlar mazlumken mahkum gibi rencide ediliyor
Soran+1 yılben ispatlarım bakire olduğumu onda ne var. alırım raporumu. hiç bir şey yapamaz. kime ne yorum yaptım sapık var yukarda ona iki çirft laf ettim ne yapcaktım. bir halt edemezler elimde yazdıkları var. beni tuzağa düşürmeye çalıştı. ben oltaya gelmeyincede iftira attı herşey yazıyor elimde
+1 yılsenin bekaretini sorgulaması gayet saçma üstüne üstlük yalancı olduğunu düşünmesi ayrı bir kazmalık. insan 18 yaşına girdimi çatır çatır seks yapacak diye kural mı var. dediğin gibi karşına beğenecek insan çıkmamıştır birlikte olmamışsındır bu kadar kolay bişi bu...
00 Yorumla
+1 yıl21 Yorumla
Soran+1 yıl::::)
onu kendi haline bırak ağır bir güvensizlik tranvası geçiriyo piskolojisi bozulmuz :) zaten böylesi daha hayırlı oyle bir insanla mutlu olamassın ilerde bu arada sanada bravo gercekten insalah kendine yakısanı bulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılbanane ya. onu mahkemeye vericem çok sinirimi bozdu
Soran+1 yılbana yalancısın bakire değilsin kimse diyemez. nerde gördü ne yaşadı benle bir kere görüştük çay içtik yok ben bunun altnda kalmıcam. böyle insanlar ceza almalı.
+1 yılBenim kızlığım sanamı düştü dümbük deseydin kız ben değilmiyim ister kalırım ister veririm kime istersem ama o sen olmayacan rahat ol de kapat telefonu g*t gibi kalır bayada komik olur
00 Yorumla
+1 yılValla yanlıs anlamada insanlara güvenmek çok, onada hak vermiyorum değil ama sana geri donup bunları soylemesi hos olmamış
05 Yorumla
Soran+1 yıltamam güvenmesin gitsin içinde yaşasın banane ya. bana niye söylüyor bunları. kendi pislikse ona öyle insanların gelmesi normal. farklı birini görünce inanamıyor işte artık ortamı nasılsa
- +1 yıl
kendisiyle ne alakası var bu durumun ya sen çok körsün heralde cevreni iyi gözlemle kimin kiminle düşüp kalktıgı belli değil
Soran+1 yılsen iyi olsan o tür kızlarla işin olmaz zaten. demek ki sende kötüsün ki kötüleri görüyorsun. bu kadar işte
- +1 yıl
alakası yok insanlar senin yanında çok farklı davranır başkasının yanında cok farklı, ya sen çok safsın ya da herkezin bir birini tanıdıgı bildigi bir köyde dogup büyümüssün.
Soran+1 yılhadi bee. iyi kızlarda var çevremde hepsi yalnız. konuşmayın siz kaşar tiplerin peşinde gidiyorsun sonra ağlamayın
Adamın psikolojisi bozuk. o önyargıyla kime olsa öyle der direk zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılbozuksa benim sorunum mu. vericem mahkemeye yazdıkları duruyor hala bende
Abla sen demedin mi sen bakirmisin diye. Madem bakir değil bakire kız araması ne mantık nasıl bir beyin. Karşımda olsa döverdim
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun ne aradigi önemli değil ki. bana iftira atmasi sorun
Cinsel Yaşam konusunda 479 cevap paylaştı. o hıyara verilcek en güzel cevap '''bi ziktir git' olurdu heralde :) :) :) :)
00 YorumlaBoşver arkadaşım istedini söyle böyle tür erkekler inanmaz çünkü olgunsuz olduklarından.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de ilk başta daha once hic opusmemis olduguma inanamamisti kendisi de bakir degil di ya istee sonra tanidikca anladi tabii guven sart.
00 Yorumladuzgun kişilerı beğenmemişsın beğendıklerınde boyle dengesız tıpler galiba boşuna bağırmıyorum burada goruntuye aldanmayın dıye
04 Yorumla
Soran+1 yılaman ne görüntü ne görüntü kenan imirzalığolu mübarek
Soran+1 yılkim aynı
Okadar çok yalancı var ki insanlar kime inanacağını şaşırmış arada suçu olmayanlarda yargılanıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılbanane bu kadar kolay olmamalı. mahkemeye vericem tazminat davası açıcam ona
Soran+1 yılevet var yazıştık çünkü . vericem savcılığa. namusuma hakaret bu
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam değilmiş. öğrendin kısa yoldan. üzülme be canım. hayırlısı. senin hatan yok ki.
05 Yorumla
Soran+1 yılallahın cezası ya nasıl sinirlerimi bozdu. herkes herkese sallıyor ya bu kadar kolay mı. yazık okadar güvenmiştim ona
Cevap sahibi+1 yılinan değmez bacım. üzülme.
Soran+1 yılinsan üzülüyor ama siniri bozuluyor ne demek ya. bu kadar mı kolay yok vericem mahkemeye
Cevap sahibi+1 yılmahkemede birde onun yüzünü görüp zaman israfı mı yapacaksın bacım. Enerjini buna tüketme hiç. salla.
Soran+1 yılolsunn gelsin mahkemeye.. o pis suratını görmeye razıyım. ceza alsın banane
Mahkemeye vericekmişsin. Haklısın bacım cidden ver. Müstahak sürünsün adi herif.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun yaptığı gerçekten terbiyesizlik hiç haklı bir yönü yok ancak bu devirde senin gibi kızlarda yok hakikaten insan kimseye güvenemiyor o hıyarda senin gibi bir kızı kaçırdığına yansın ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılbirdahada bulur arasın dursun. allah belasını versin nasıl sinirlerimi bozdu ya. demek ki çevresii kötü banane onun çevresi ktöüyse. hayır iyi insanlar var iyi kızlar. siz erkekler hep diğerlerinin peşinde gidiyorsunuz sonra düzgün kız yok diyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılvalla ben o erkeklerden değilim bana görede kızlar nerde ipsiz sapsız serseri var onun peşinden gidiyor son zamanlarda benimde kafama takılıyor bu mevzu benim hiç sevgilim olmadı benim için ilk olan kişi için bende ilk olacak mıyım bilemiyorum ve çevreden duyduklarım burada okuduklarım sayesinde de kimseye güvenmiyorum maalesef.
40 defa yazmışsın mahkemeye vericem diye. ver de biz de kurtulalım sen de :)
00 Yorumla
+1 yılsalla onu başkasına bak düşncesini o an değilde bikaç ay sonra söylemesi tamamen yokluktan
010 Yorumla
Soran+1 yılne yokluğu ya onda bir sürü kız vardır
- +1 yıl
hiç öyle düşnüme bence salla gitsin o kadar ay aramayıp sonra şu yüzden falan tam saçmalık nerdensn sen
Soran+1 yılyaa var ben onun çevresini biliyorum
- +1 yıl
o zaman sonuç... aaa ylemi ya pardon özür dilerim hadi gel beraber oalım de madem
Soran+1 yılhehe ne alakası var. sen yokluktan sana sarmıştır dedin bende öyle bir durum yok dedim. ben onla olmak istiyorum mu dedim ne alaka nasıl bir bağlantı. ne beyin var sizde yaaa
- +1 yıl
iyide demkki koymuş glmiş buraya başlık açıyosn bazı şeyleri illa yazmana gerek yok mesela birine salak olduğunu hissettirmen için salak demen gerekmez başka türlüde anlatırsn senink o hesap.. ara sor kelimelerini görmek isityosn bilinçaltın istiyor... kızlardaki bu düz mantığıda ben anlamıyorm... napcan, sanane, seni tanıyomuym vs gibi kelimeleri dilimizden kaldırsak yüzde doksanbeşiniz bir hiçsiniz
Soran+1 yılherlade koyar namusuma hakaret ediliyor. seninde değer verdiğin şeye biri birşey derse sanada koyar. gününü göstericem onun.. neden arıcam onu ne alakası var o salakla mahkemede görüşcez
- +1 yıl
yahu bunu ispat edebileceksen tabikide ama öyel tutupta bu bana böyle dedi diye ettiğin şikayet yemez bende onu anlatmaya çabalıyorum... bazı şeyleri duymazdan gelebilmelsin... bizim son sınıfta hukuk hocasının bir örneği vardı... biri küfrettiği zaman dönüp arkanı git ebeni mikeyimmi diyor bırak desin sanki gerçekten mikiyomuki... yani o hesap
Soran+1 yılhayr benim elimde kanıtlar var
- +1 yıl
karar senin cnms
+1 yılYazık, beyin yanmış arkadaşta
01 Yorumla
Soran+1 yılpislik yaa
+1 yılne bakirelikmiş abi..
02 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar basit değil abii
- +1 yıl
ayrıl adam gibi birisini bul
Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Sizofrenik depresif :/
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Maleseffkurunun yanında gümbürtüye gitmissin
03 Yorumla
Soran+1 yılo kim ya bunları söyllüyor. kendi kötü ki herkesi kötü sanıyor
Soran+1 yılbenden küçük kızla olmuşsa subyancıdır çünkü bana göre bile epey yaşı vardı. neyse olabilir 18-19 yaşındaki kızlar da neler yaşıyor ama bu benim sorunum değil. yaşlada ilgisi yok bunun. insan değer veriyorsa kendini saklar vermiyorsa istediği gibi yaşar ergenlikten itibaren. zaten ergenliğie 23 yaşında falan girilmiyor
+1 yıl28. Erkek arkadasinmi massallah
00 YorumlaKendi. Zihniyeti. Kotu. Boşver. Gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılsalak ya. kaşarlarla çıktıysa benim sorunum mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru söylemiş sizin de vardır işleriniz!
07 Yorumla
Soran+1 yılne işim var
Cevap sahibi+1 yılBu devirde bakire dediğimiz ne işler yapmış oluyor senin 28 yaşına kadar hiç şehvet duyguların artmadı mı? Başka erkekler ile o muhabbeti yapmadın mı ateşini nasıl söndürdün bunlar hep akla takılan sorulardır
Soran+1 yılsen ne diyorsun be salak. allah belaınızı versin. herkes senin gibi pislik mi
Soran+1 yılne mauhebbeti yapmışım ben sapık pislik
Cevap sahibi+1 yılDur sakin ol. Şehvetini nasıl dindirdin o zaman?
Eğer şehvetin yoksa o da sorun :D
Soran+1 yılsapık sapık konuşma valla buldururum seni hadi
Cevap sahibi+1 yılSapık sapık konuşmuyorum gerçekleri konuşuyorum.
Buldurmana gerek yok anonimden çıkarım istersen.
Bosversene kızım ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnetten ilişki olmaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılNetten mi ne alaka biz netten tanismadik ama netten tanisan bir sürü arkadasim var evlendiler bile
Cevap sahibi+1 yılseni gerçekte tanıdğı halde böyle diyorsa sorun onda demek.
Soran+1 yılYani onda tabi
Cevap sahibi+1 yılo çok kızlarla yattı kalktı ondan güvenemiyor aklınca
Soran+1 yılDemek ki kendide öyle iyilerin gelmesini beklemesin obbeni haketmiyor
Cevap sahibi+1 yılbence de yol verin
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bana yalan sölüyorsun bakire değilsin dedi.. hazmedemiyorum hala neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler