Sizce vajina yalamak bir sanatmdir her erkek vajinayı kadını hoşnut edecek şekilde yalayabilir mi? Ve o anda en çok kim zevk alır yalayan mi yalatan mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYalanma
Hisi Güzeldir
2 Tarafta Zevk Alır
Ama Tabi Erkeğin Kim Olduna Bağlı
Sevgilmse ya da Eşim Olacaksa Çok Zevkli Olur
Kadın Erkeğinin Ağzında Coşar
Uçar Sanki Durdurulamaz Bi Güç
Orayı Hedef Alkış
Kadın Erkeğinin Ağzında Coştukça Coşar Azar
Doyumsuzlaşır Kendisini Onun Ağzına Bastırır
Çünkü Yalanmanın Verdiği O His Hemde Beyinde Yanan Bi Zevk Kadının Hafif İnlemesi Titremesi Bocalaması Elden Ayaktan Kesilişi
Zevkten Kadın kendini yolar
Kaybede
Bi köçek gibi erkeğin ağzında durmaksızın harekey eder
Errkeğin Kadına Aşağıdan Bakışı
Onun Ondan Etkilep Zevkten Erimesi
Erkeği Dahada Erkeksi Yapar
Erkeğin Ayakta Kadının Diz Çöküp Ağzına Koyduğu Gibi Seninn Kadının Erkeğin Ona Yukarıdan Bakışı ya da Kızın Erkeğe Bakması Adamın Nrfesi Değişmiş Bi Şekilde Nefes
Pompalaması Dahadq Sert Oldunuzu Görmek Güzel dir30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılSekste hersey zevkle ve sevkle yapilmalidir ki vajina yalanmqsida okşanmqsı dokunulmasida partnerin haz aldiği sekilde yapilsin ki partner daha çok seks qrzulasin
13 Yorumla- +1 yıl
O an erkekten çok kadın daha fazla zevk alio diolar doğrumu?
- +1 yıl
Bazen kadin alacak bazen erkek onemli olan bir an değil seksin butunlugudur
- +1 yıl
Yalarken vajinadan akan su beni çok tahrik ediyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana yapilmisti ama ıslaklık hissi oluyor yani oral yapildigindan onun disinda acikcasi zevk vermiyor. Cok bisey hissettirmedi
111 Yorumla- +1 yıl
Peki o an erkeğin başını tutup vajinana bastırdı mi saçını oksadinmi
Cevap sahibi+1 yılHayır. Mesela bende sevgilime yaptigimda nasil hissediyorsun diye soruyofu zevk aldigini soyluyordu ama bana oral yapildiginda cok fazla bisey hissedemedim
- +1 yıl
Sen zevk almamissin o zaman sadece yatıp uzanmissn erkek senin vajinanın tadına bakmış hepsi o
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle olmustu belki de o yuzdendir bilmiyorum
- +1 yıl
Peki erkek beğendimi kaç dakika yaladı?
Cevap sahibi+1 yılHosuma gitti demisti. Çok uzun sure yalamamisti ama nedense bisey hissettirmedi. mastürbasyon yapan biriyim mesela ondan daha cok zevk aliyorum ama biriyle yaklasinca olmuyo nedense
- +1 yıl
Benimde en çok yaladikca vajinanın suyu akması hoşuma gidio beni daha çok tahrik ediyor yaladikca yalayasm gelio o akan suyu içiyorum desem inanırmsn?
Cevap sahibi+1 yılBana biraz mide bulandirici geliyo o kadari ben bide cok oral yaptirmayi sevmiyorum o yuzden sevgilim bir anda yapmisti bende bisey diyemedim o an oyle gelisti. Yaparim ama yaptirmayi cok sevmiyorum
- +1 yıl
Bı anda derken hazır olmadığın bı an kafasını vajina na gömüp yaladı mi
Cevap sahibi+1 yılYok sevisiyorduk karnimi optu falan yavas yavas oraya inmisti ama oral sevmedigimi bilmiyodu soylememistim ilk kez deneyimledim ama zevk almadim acikcasi
- +1 yıl
İşte oraya inmisken canı çekmiştir kokusuda güzel oluyor vajinanın tadı desen öyle biraz olsun tatmıstr ama keşke sende zevk alsaydın
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekleri hadım edersek beyinlerinin de yüzde 99'unu almış oluruz herhalde
23 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka şimdi?
Cevap sahibi+1 yılbunu nasıl sanata çevirebilirsin ahsbqjdnwldmspwöd abarttıkça abartıyorsunuz he
- +1 yıl
Ama bı erkek o en naif yerinizi yaladiginda çok zevk alıyor kendinizden geçiyorsunuz kabul et
Yaşamasını bilirsen kadın zevk alacaktır
01 Yorumla- +1 yıl
En son vajinasini yaladigim kadın yatakta kendinden geçmişti
+1 yılVajina yalanmaz paşam klitoris yalanır
02 Yorumla- +1 yıl
İşte bı kaç kez yaladım adına vajina dedim
- +1 yıl
Güzel
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. harikadır.
01 Yorumla- 1 yıl
Enfess 😋
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım