Merhaba ben 13 14 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum. Mastürbasyon elle ve kesinlikle üst taraftan klitorisi uyararak oluyordu. Bir süre sonra vajinamı geniş hissetmeye ve şüphelenmeye başladım. Spor yaparken vajinal gaz vs çıkıyordu. Bir de sürekli adet kanaması gibi kanamalarım oluyordu. Özellikle her mastürbasyondan sonra başlıyordu bu (normalde de oluyordu). Ben de beynimi kemiren şeyi öğrenmek için doktora gittim ve hymenin bir tarafının zedelendiğini söyledi. Bunun sebebi nedir sizce? Yani uzun yıllar mastürbasyon yapan birinin hymeni zedeleniyor mu? İnternette mastürbasyon asla zarar vermez deniyordu.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Üf! Takma hymenin bakirelik kanıtladığı filan yok zaten.
https://www.youtube.com/embed/W_6Ttvtdzlwhttps://www.youtube.com/embed/2hitg9-Mq-MHayır dikkatli bir şekilde mast yapmanın bir zararı olmaz, tırnakların uzun oluyorsa o zarar vermiş olabilir, bisiklete biniyorsan oda yapabilir, bir yere sürtünerek orgazm oluyorsan bunların hepsi sebep verebilir
Zedelenme mastürbasyondan değil de yaptığın spordan olabilir mi?
Hayır. Yaptığım spor çok basit bir bacağı yukarı kaldırma hareketi. Temel seviye pilates hareketi yani.
Sürtünmeli ilişkilerde de kızlık zarının zedelendiğini biliyorum tecrübe etmiştim bunu. Oradan yola çıkar isek mastürbasyon da da bu durum yaşanmış olabilir. Biraz daha sakin ve dikkatli olmanız yararınıza olacaktır diye düşünüyorum. Mastürbasyondan herkes keyif alır çok sık yapıyor iseniz eliniz ile uyarmaktansa küçük titreşimli bir cihaz kullanabilirsiniz.
Gözüm o kadar korktu ki yapmıyorum artık. Belki de boşalma anında içeriden gelen baskı ile oldu bilmiyorum. Bu yüzden dışarıdan çok hafif olsa da içeride olan baskının mi sorun yarattığını bilemiyorum
Su testisi kırıldı diye sudan vazgeçilmez. Daha dikkatli olun ve keyfinize bakın derim ben :)
Yani mast yapan kadinlarda kanama olmuyormuymus benimkine de zedelenmis demisti doktor yani kanamazmi diyorsun? Benide telaslandirdin ya
Kanamaz dedi. Açılmaların çeşitleri varmış. Bu kanamaz dedi. Ve yaptığım mastürbasyon da asla sert değil. O kadar hafif ve üstten ki. Çok kızgınım bu yüzden. Toplumun bu tabularından dolayı. O kadar basit bir şeyde bile böyle oluyorsa hiç zevk almayalım biz o zaman. Açılma var dedi kısaca yani zedelenme. Bu kanamaz dedi. Her kişi farklıdır tabi
Yani masttan dolayimi acilmis zedelenmis? Mast degilse sence baska hangi nedenden olmus olabilir?
Valla aynen oyle ya, moralim bozuldu
Mastürbasyondandir çünkü başka cinsel hayatım yok hiçbir şekilde
Tahmin ettim onu zaten de simdi napicaksin peki? Birakicakmisin masti? Bu arada Allah gönlune göre verir sikinti yapma kanamayi.
Bazı hymenler daha hassas olabiliyor. Jinekologlar bunları pek söylemezler aslında.
Belki de öyledir. Bir daha gideceğim kanamalar için bu sefer sorgulayacagım.
Kanamaların ondan olduğunu pek düşünmüyorum. Kist faktörünüde araştır derim.
Çok iyi bir doktordu. Kanamanın sebebini bulmak için her şeyi yapsın işte
Aynen.
Mastürbasyon doğru yaparsan zedelemezsin zateb parmak ovarak yapacaksın bastırarak yaparsan
Dairesel hareketler ile yaptım her zaman. Zaten doğru uyarım da bu şekilde genelde.
O zman mastürbasyondan değildir başka bir nedeni vardır belki
Bilmiyorum. İstanbul'a döndüğümde tekrar doktoruma gideceğim kanamalar için. O zaman daha çok sorgulayacagim
İçine baskı yapmışsındır
Hep üsttendi ama ya. Çok şaşırdım gerçekten
Bacak açma durumun var mı
Hayır. Gerçekten hiçbir şekilde bu durumun gerçekleşmesi için bir sebep yoktu. Belki de hymen yapısı ile alakalıdır. Çünkü aslında hymenin kanamayan bir şey olduğunu doğru on sevişme ile kendiliğinden genişlediğini ve kanamayan bir şey olduğunu öğrendim. Belki de düzenli mastürbasyon düzeni olan çoğu kadının bu şekilde açılması olmuştur
Hayır bende zedelemiştim içine parmak atmadan üstten biraz dokunuyodum bacakları açma germe durumlarında da oluyo
Ne yaptın peki
Bişey olmadı ilişkide yırtıldı kanadı
Sanal da mı yapıyordun
Yooo
Yaparsan düşün beni
😅
Normal
Parmağını içe doğru sokuyor musun
Asla
Tampon kullanıyor musun
Hayır. Hiçbir şekilde içeri girecek bir eylem yok
Doktora mast yaptığını söyledin mi
Evet söyledim. Yorum yapmadı ama. Giden herkes kanar mı gözüyle gittiği için bana kanamaz dedi sadece. Ama ben onu öğrenmek istemiyordum. O kadar rezil bir tabu ki bu hymen. Aptal erkekler ve toplum baskısı yüzünden artık kadın ve erkek için de özgür olan mastürbasyonu yapmaya korkuyorum. Kendi kendime bile tatmin olamıyoruz bu toplum yüzünden. Sonra da erkekler yatakta eşlerini beğenmiyor. Kadın bilmiyor ki yapsın. Rezillik
Haklısın sanal denedin mi hiç
Sanal veya başka bir şey ne fark eder
Daha çok zevk alırsın diye dedim
İnan erkekler zevk vermiyor bir boktan anladıkları yok
Herkesi bir tutma bence istersen konuşalım biraz
verir
Tamam da o zaman neden her kaynak asla zarar vermez diyor. Acaba kişisel hymen yapısı ile mi alakalı
vermez
Vermiş ama
artık nasıl azdıysan
Kardeş sen azmıyor musun sjdhfjdj sadece erkeklerde mi bu duygu var zannediyorsunuz
ahahah :D penisime zarar verecek kadar azmıyorum güzelim :D
Ben de bir şeye zarar vermedim. Doğal bir süreç bu. Siz o kafanızdaki zarar gören patlayan bozulan yırtılan kadın imajını çıkaracaksınız.
öyle bir imaj yok ki benim kafamda her türlü hiç bir şeye karşı değilim trde namus diye adlandırılan o zar olmasa da olur olsa da olur
İyi o zaman. Çünkü zarar gördüğüm bir şey yok.
e sen kendin dedin ama zarar vermiş diye :( :/