Mastürbasyon yapmak istemiyorum bir mastürbasyon tekrarlaya tekrarlaya bir günümü alıyor?

Bir şey olur mu dan kastım yani tahrik olup da mastürbasyon yapma ihtiyacı hisseder miyim? Mastürbasyon yapmak istemiyorum bir mastürbasyon tekrarlaya tekrarlaya bir günümü alıyor. 2 3 ay falan sınava çalışmam lazım günün tamamını çalışarak geçirmem lazım. Okb takıntı hastasıyım. Psikiyatr tarafından teşhis kondu. Lütfen gerçekten bileniniz varsa cevaplayın aksi takdirde çok fena takintilara maruz kalıyorum. 😔 Sorularım şunlar :
Genital bölgenin tamamını yıkarken dokununca bir şey olur mu?
Külotu hızlı çekince veya pantolonu bişi olur mu?
Kızlar arasında bazen şakasına genital bölgeye vuruyoruz dokunuyoruz falan bı şey olur mu?
Genital bölgeyi epilasyon aletiyle alırken malum bastırıyoruz dudakları çekiyoruz falan germek için bundan bir şey olur mu?
Bir de duş alırken sular gidip geliyordu ben soğuk suyu açarken pat diye su fışkırdı genital bölgeye bı şey olur mu?
Duvardan atlarken bacağımı gerdirip atladım bir şey olur mu? Duvar demirlerine genital bölgenin aşağısı değdi sorun olur mu?
Bisiklet sürünce klitorise baskı oluyor bir şey olur mu? Klitorise duş alırken yanlışlıkla soğuk su birden geldi suyu ve soğukluğunu klitoriste hissettim bir şey olur mu?
Yanlışlıkla sert silindir yastığa oturdum hemen kalktım bı şey olur mu?
Veya böyle seyler yüzünden mast yapma ihtiyacı olur mu yani azar veya tahrik olur muyum? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun gerçekten bilip cevaplayanlardan.

Güncellemeler
+1 yıl
Soru başlığı değil soru içeriğindeki cevaplar benim için daha önemli.
Mastürbasyon yapmak istemiyorum bir mastürbasyon tekrarlaya tekrarlaya bir günümü alıyor?