Bu aralar sosyal medyada çok görüyorum erkekler kalın bacağı övmeye başladı. Bu ciddi mi? Gerçek anlamda kalın bacak hoşunuza mı gidiyor. Şahsen benim bacağım kalın ve rahatsız oluyorum etek vs giymiyorum bu yüzden. Kartlar yeniden mi dağıtılıyor, kalın bacak cidden iyi mi...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben çok kalın değil de orta bacağı hoş buluyorum ama benim bacaklarım uzun olduğu için 98 cm bacak boyum ne kadar kilo alsam da ince duruyor yine. Üst bacağımın biraz daha kalın olmasını isterdim açıkçası. Normal bacak iyidir ama bir yandan da evlenen kadınları görüyorum bekarken normaller evlenince biraz anormal oluyor şimdi ince olunca evlilikte daha güzel olacağını düşünüyorum bilmiyorum yanlış fikirdemiyim.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim hayatım boyunca bacaklarım hep kalındı
asla incecik olamadı yaradılışıma ters
o yüzden şu an ne "moda" ise ona bakma bundan yakın bi zaman öncede ince bacaklar revactaydı. Kendini nasıl iyi ve sağlıklı hissediyorsan öyle yaşa erkekler bizi beğense ne beğenmese ne? hayatımızı onlara göre yaşamıyoruz yarin yine devran döner yine ince bacaklar güzel gösterilir erkekler ince bacak sever birden. Insan vucudu standartlaştırılamaz çünkü herkes tek tip kalıba sığmaz.40 Yorumla
ANİME İZLEDİKLERİ İÇİN KALIN BACAK İSTİYORLAR QWRTIĞTWĞIJPEYIĞWTPI
21 Yorumla
- Cinsellik konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılİncelmiyor ki mecbur kalın bacak 😄
51 Yorumla- +1 yıl
😂😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
124Cevap
+1 yıl
Böyle bacak varken

Böyle bacak seven de ne bileyim
520 Yorumla- +1 yıl
alttaki ince bile kızıım kürdan bunlar igne iplik olmuşlar 😁
- +1 yıl
Kanka alttaki gibi olsa yine iyi obez bacağı seviyor bunlar
- +1 yıl
@magnum_blck ayhhhhhh ne istiyo bunlar ya
- +1 yıl
bingil bingil oynayacak yururken basenlerdeki yaglar selulitli dokusuyla her detayi ayri bir zevk olucak bakarken dokunurken 😍😋
- +1 yıl
En fazla Marilyn Monroe fiziği gibi olmalı
- +1 yıl
güzel kız bence obez falan da değil - +1 yıl
@Sismansevindirici mamut bu
- +1 yıl
@Sismansevindirici ben bunun gölgesinde serinlerim
- +1 yıl
uzun boylu biraz sanki evet 😁
- +1 yıl
155 de guzel ama ayni kivamda boy onemli değil
- +1 yıl
@Sismansevindirici en güzel boy 168.
- +1 yıl
en guzel kilo ne 😁
- +1 yıl
@Sismansevindirici 50
(benim boyum benim kilom yghufgt) - +1 yıl
acilen bu tavsiyelerime kulak ver Zayıflıktan Bıktım Diyorsan Buraya: Nasıl Kilo Alınır Anlatıyorum! ↗
- +1 yıl
Şişman kızları sadece Türk erkekleri kabul eder oda nefes alsın yeterciler büyük popo istemeyi şişman sevmekle karıştırıyorsunuz
- +1 yıl
@Sismansevindirici zayıf değilim
- +1 yıl
göbek seviyorum ben asıl 64.media.tumblr.com/.../...4af696b05618d13dae.gifv
- +1 yıl
@magnum_blck ayyyyyyyyynen
- +1 yıl
nefes alsın yetercimiyim bilmiyorum ama hakkaten çoğu kendini cok guzel sanan zayif kiza baya kilolu kizlari değişirim zevk boyle ama bu zevki her yerde dile getirmek kolay degil cool gözükmek adina reelde sisko kizlara sallayan dmden yürüyen cok hemcinsim var 😂
- +1 yıl
168e 50 kilo değil misin yoksa o kiloda olmana ragmen sisman mi sanıyorsun kendini. 2. si ise anireksik bir psikolojidesin vucut gorunumun hakkinda gerceklik algin bozulmuş sakın kilo vermeye calisma
Kişiye göre değişir ama ben ve çevremde ki arkadaşlarım kalın bacak seviyor yanlış anlaşılmasın şişman değil. Çok zayıf kızdan nefret ederim, tabi ki kiloluda. Kemikleri görünen mankenler iğrenç geliyor iskeletor gibi dokunasım gelmıyor bakarken midem bulanıyor.
40 Yorumla
+1 yılYa tabiiki her erkek kalın bacaktam hoşlanmaz mesrla bende kalın bacağı çok severim ki ben en az 150 kilo olan obezlerden hoşlaniyorum zaten. Her erkek hiçbir zaman aynı kadın tipinden hoşlanmaz. Artık herkes aynı tiplerden hoşlaniyormuş gibi davranmayı bırakın. Her daim kendiniz olun ve kendiniz nasıl olmak istiyorsanız öylr olun ve istediğiniz gibi giyinin.
217 Yorumla- +1 yıl
ulan Deniz 😂😂😂 150 kilo dedin kizlarda kayışı kopardın
- +1 yıl
olum 150 kilo ne mk sumo güreşçisi mi arıyon
- +1 yıl
boyu da 155 olsun istiyor tarif ettiği kız sumo gurescisi olsa rakibi disari itabilir mi ondan supheliyim 😂
- +1 yıl
@littlebabyyy E benim zevkimde böyle yani hoşlandığım kız tipi
- +1 yıl
@Sismansevindirici Valla boyuda aklında tutabilmişsin helaal 😂
- +1 yıl
boy kilo ayni olunca zor olmuyor kardes 😂
- +1 yıl
@Sismansevindirici 😂😂. Valla ne yapim yani benimdr hoşlandığım kız tipi böyle ki çok hoşlar bence😊
- +1 yıl
biliyorum ben de cok seviyorum da caktirma o kadar 😂😂
- +1 yıl
@Sismansevindirici ee daha ne o zaman 😂😂😂
- +1 yıl
@Sismansevindirici kanka 155 boya 150 kilo kız kadınlıktan çıkar yuvarlak bişey olur mk o ne öyle trt çocuğun cille animesindeki bıyıklı balina gibi
- +1 yıl
@littlebabyyy ya benim zevkim hoşlsndığım kadın tipide bu yani niye yargılıyorsunuz ki?
- +1 yıl
kanka kim seni yargıladı zevkine tüküreyim falan mı dedim
- +1 yıl
denizin sevdiği kadının göbeği 64.media.tumblr.com/.../...3c9e7d053399a6907b.gifv
- +1 yıl
@littlebayyy yani bir nebze öyle oluyor ama neyse boşver
- +1 yıl
@Sismansevindirici ya cidden ciddi misin şaka mı bu
- +1 yıl
@littlebabyyy her ne kadar baya bi şaşırmış olsanda ve inanasın gelmesede doğru yani obezlerden hoşlaniyorum işte.
- +1 yıl
ben de gönderdiğim gifteki hatunu istedim yalan yok ille sisman olsun diye tutturmuyorum ama sevgilim kilo alirsa keyfini nasil cikarticagimi iyi biliyorum 😋😁
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
s +1 yılÖnemli olan kalın veya ince olması değil biçimli olması. şu an paylaşmam hoş olmaz ama bir kız var Deniz diye, fenomen sayılır bacakları kalın ama o kadar güzel ki... veya ince bacaklı olup çok güzel olanlar da var... tamamen uzun ve biçimli olması lazım
10 Yorumla Ortasi iyidir bence. Ne cok kalin olacak (birbirini degmeyecek), ne de cok ince olacak (kemikleri sayilmayacak). Biraz da kasli oldu mu tadindan yenmez
60 YorumlaKalın bacak ince bacağı açık ara döver. Aşırı kadınsı ve estetik geliyor. İpince bacak değil kalın bacağı savunacağız
30 Yorumla
+1 yılYa koyun gibi hepsi nereye çekersen oraya bavul gibi kalçalar bitti şimdi de kavak ağacı kalınlığında bacaklar moda oldu ne diyelim onlar mutluysa beni de çok alakadar etmiyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalın bacak komple kalın bilek dahili değil tabiki de. Zarif ayak bilekleri ile yükselip basen bölgesine gelen kalın bacaklar da genelde kalçalar daha dolgun ve çekici bir görüntü oluyor. Zayıf ince bacakların pek görüntü açısından dikkat çekiciliği olmuyor. Kalın bacaklı kadınların dolgun kalçaları bel kalça kıvrımı ve 80-90 arası göğüs ölçülerine sahip olmaları nedeni ile dikkat çekiyor ve ilgi odağı oluyor.
10 Yorumla
+1 yılSosyal medya neyi dayatır ise onlar da onu seviyor...
30 Yorumla
+1 yılBen sadece yüze ve karaktere bakıyorum. Beni bacağı değil karakteri anlayacak ve yüzü ile bakacak 😇
20 Yorumla
+1 yılBen bir kız olarak söylüyorum ince bacaklıyım ama kalın bacaklı olmak için neleremi vermezdim hoş duruyor
32 Yorumla- +1 yıl
Kanka valla ciddiyim kullanmasını bilirsen çok hoş duruyor çok şanslısınn
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana hayri olmayan bacak ha kalin olmuş ha ince.. Karıların kendisini güzel hissetmesi hiç te umurumda olmaz.
213 Yorumla- +1 yıl
Tm dksbxjsbjxhdhx
- +1 yıl
dfcghjkhgfdfghj
- +1 yıl
ya bayılıyorum sizin yorumlarınıza ben fgrhujdk
- +1 yıl
ahahah profil fotoğrafındaki kediden ısmarlayabilirsiniz
- +1 yıl
evde de besliyor musunuz
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin :( ben kedi de köpek dek baktım evde
- +1 yıl
insan çok çabuk bağlanıyor maalesef, özellikle de kedilere
Ben iç baseni biraz kötü buluyorum, onun dışında kalın bacak gayet de çekici olabiliyor. Zaten bence nolursa olsun canın nasıl istiyorsa öyle giyinmelisin, başkaları ne der diye değil. Bu yaşlar bi daha gelmiyor
20 Yorumla
böyle bacak varken

bu bacağı beğeneceklerini sanmıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Alttaki daha güzel
Kalın bacak çok kötü o ne öyle
Roberto carlos bacağı gibi bacak kadında ne işi var.
Bacak bacaktır işte normal bacak geçerlidir. Buda Nası moda oluyor anlamadım 🤔00 Yorumla
+1 yılYok artık kalın bacak mı¿ Ne kadar severlerse sevsinler sırf onlar için bacağımızı kalınlaştıracak değiliz, zaten en zor eriyen yer orası😂
10 YorumlaBen de kalın bacaklıuim ama yerine göre değişir bazıları çok kalın oluyor yürüyüş şekli bile bozuk oluyor o zaman baya baya itici
10 Yorumla
+1 yılHayatı seks olarak gören erkekte evet böyle bir durum var lakin biraz beyni olan da bu durum özveri gerektirmiyor.
10 YorumlaKütük gibi bir bacak bence yakılmaz, kalın bacağın tek faydası doğum sırasında ıkınmaya yardımcı olur
10 Yorumla
+1 yılKalın bacak sevilmeye başlandı artık kimse sopa gibi kızları sevmiyor. Kalın bacak seksidir güzeldir inşallah moda okur😁😂
10 YorumlaKalın da güzel yaa ama farketmez nasıl mutlu oluyorsa öyle olmalı
20 Yorumla
+1 yılBu kızlara göre şişman erkek sevmek gibi.. güzel bacak varken neden aşırıya kaçmış şişman bacaklar sevilirki? 70 kilolara diyorum
00 YorumlaÖncelikle vücuda göre bacağın kalınlığı önemli bununla birlikte zayıf bacaklara göre tercih edilmesi oldukça normal şahsen ben beğenirim
00 YorumlaKalın bacaktan kasıt orta kalınlıkta olanlardır tahminim
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılYanı onun bır ayarı var bence kalın bacak cok iyi degil
10 Yorumla Ne olursa olsun şekilli olsun öyle yoğurt gibi görünmesin parça parça 🙊
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim de bacağım fazla ince değil. Kalın denilebilir. Ve gayet memnunum. Hoş bence.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten başkalarının güzellik anlayışına göre yaşarsak işimiz zor. Nasıl mutlu hissediyorsan öyle.
+1 yılBenim öküz hem cinslere fark etmez onlar için her şey hoş
00 Yorumla
+1 yılbence kılsız olsun ikiside harika bacak sevgim var 😉
00 Yorumla
+1 yılKalın bacak daha çok seviliyor.
Şahsi düşüncem. :)00 Yorumla
+1 yılKızlarda ki kalın bacak gerçekten çok hoş ve çok güzel
10 Yorumla
+1 yılHer zaman değil ama bazı kadınlara inanılmaz yakışıyor.
00 Yorumla
+1 yılEvet moda oldu hep anime kızlar yüzünden. Ama gerçekte kötü duruyor çoğunlukla
00 YorumlaTanrım asıl o etek elbise sana daha çok yakışır kalın bacağa kötü laf edenler bozuşuruz 😂😂
00 Yorumla
+1 yılbence kalın bacak itici ince daha zarif daha çekici
00 Yorumla
+1 yılNe çok kalın ne çok ince. Bu durumda çizme ve etek daha çok yakışıyor
00 Yorumla
+1 yılErkekler kalin veya ince diye övmüyordur emin ol yokluktan diyeceğim artik bu noktaya geldiler.
00 YorumlaOrta kalinlik daha iyi bence benim gibi profilde var
00 Yorumla
+1 yılEğer iç bacak sorunu yoksa kalın bacaklar daha çekici
00 YorumlaYani ne kadar kalin ona bağli bir durum abartisi kötü ama 1 tık olması hoş olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😀büyük meme kalın bacak squqtlı kalça buneyaa kadını bi rahat bırakın 😃😃😃yazık ordan burdan çekiştiriyorlar kızları ortada kalacaklar böyle giderse😂
00 Yorumla
+1 yılEvet ince saman sapı gibi bacakları sevmiyoruz 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılErkeklere tüküreyim ya kesin mis gibidir bacakların giy guzelim çekinme hic
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜst bacakların kalın olması acayip çekici. Tabiki kalçalara ona orantılı olacak. Ters üçgen gibi. Ben mesela başka türlü hiç sevmem. Kürdan gibi
10 YorumlaYani erkekler olarak elimizle tuttugumuzda dolgun olan herşeyi seviyoruz yaaww bdjdnd
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl

Boylee ideall bnce
45 Yorumla- +1 yıl
Sahanesiniz gerçekten
Cevap sahibi+1 yıl@OmenTonrim ben degilim eski sevgiljmin eski sevgilisi boyle birini neden biraktii heralde sekss yapincaa hevesini aldii sıkıldı
- +1 yıl
Bundan heves alınmaz ki ya doyamam ben bunla sevissem
Cevap sahibi+1 yıl@OmenTonrim diyosunn ozmn neden ayrildii aldatmis da olabilirr😅
+1 yılYok kalın bacak ve kalın basen çok itici, ne öyle ağaç gövdesi gibi ggkkgk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtli etli daha güzel durur arkadaşım ne o öyle kurdan gibi
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBurada tam belirli ölçüler koymak gerek herkesin kalını aynı değil ama şu doğru incecik bacaklar yerine yıllardır hep kalın bacaklar sevilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayırrrr ince bacaklıyım kalınlaşmıyor kalın bacak sevmeyin bir iki tane ince seven de kalsın lütfen
01 Yorumla- +1 yıl
Bende senin bacaklarını seviyorum istedigim gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hoşuma çok gidiyor. Aslında bu konular göreceli. Şahsen ben çok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılkalın bacaklar degilde kızların baldırları ırıyse erkekler sever benim öyle
32 Yorumla- +1 yıl
baldir kalin guzel kalf ince olunca ideal kadinsi bir form oluyor severiz 👍
- +1 yıl
Görebilir miyim
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılçok ince hiç çekici gelmiyor orta kalın ya da bir tık kalın olmalı
00 Yorumla
+1 yılYa bi gidin ya kalın bacağın neresi güzel.. kesinlikle zayıf tercihimdir
21 Yorumla- +1 yıl
bence de yaa
- Cinsellik konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılÖvülecek bişey değil ince daha iyi hem görsel hem yaşarken
00 Yorumla Kartlar yeniden mi dağıtılıyor :D
Hayır ince, zarif iyidir00 YorumlaKalın bacağı her zaman övdük biz gündeme yeni geldi sadece o kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalın düz bacak güzel bence yani sütun gibi olmalı aşırı kilolu değil
00 YorumlaKalın üst bacak çekici, alt bacak olduğunda bodur oluyor. Evet, kalın bacak ince bel her zaman daha kadınsıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen abazalara bakma onlar kadın bedenini sever hep... Sen kendin sevmiyorsan incelt
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalın bacaklı eşim olsa baya zevkli sevş olurdu 😋
- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri