Merhaba ilk 31 çekmeye başladığımdan beri normalden fazla yapıyorum sayısı değişkenlik göstersede sürekli ortalamadan fazla bu sebeple sevgilimle yaşadığım ilişkilerde orgazm olamıyorum elle yapıldığında oldukça sıkı olabilirken vajinada serbest dolaşıyor kısaca o sıkılığı asla vermiyor bugün 1.5 saatten fazla yapmama rağmen finalde çıkarıp yine el ile boşaldım kolay değil yaklaşık 13-14 senedir 31 bağımlısı olduğum için vücut bunu istiyor sorum şu benimle benzer durumda olup kendiliğinden çözülen oldu mu yoksa tedavi mi gerekiyor bu arada şu an 31 sayısını azalttım günde 3 kereden fazla yapmıyorum giderek azaltmaya da devam ediyorum
Adam çok fena uzman birisi. Öyle böyle değil. Birde sanal mecrada ücretsiz yapıyor birde. Kısaca gerçekten içinden geldiğinden işini sevdiği çok belli. Abone ol, canlı yayınları oluyor. Git açıkça sor sorularını falan. Ciddi konular cinsel şeyler.
Bende ki sorunu gördüm davranış bozukluğu kısaca şöyle 50 yaşındaki adamın şarjı 5 günde dolarken benim ki birkaç saatte belki de 1 saatte doluyor ancak ben sabahtan beri 4 tane çekip manitayla buluşunca sanki sabit kaldı hatta 2 parmağıyla dalga geçer gibi elle mastürbasyon yaptı sonra kendim alıp kaldırdım ama bırak beni der gibiydi çok kötüydü 1.5 saat yapmama rağmen asla tam ereksiyon yaşayamadım 19 cm e kadar çıkan penis boyum belki 15 i görmedi ve sevgilim yeni olduğu için bu ilk yapışımızdı yarın bir daha yapacağız sorun olmazsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dr. Berk Karataş var. Uzman kendisi, Youtube da çok kaliteli içerikler çekiyor. İzlemeni öneririm.
Teşekkür ederim dostum konunun dışında daha birçok konuda videoları var ve işinin ehli gibi duruyor kaydetmek gerek başka zamanda lazım olur
Adam çok fena uzman birisi. Öyle böyle değil. Birde sanal mecrada ücretsiz yapıyor birde. Kısaca gerçekten içinden geldiğinden işini sevdiği çok belli. Abone ol, canlı yayınları oluyor. Git açıkça sor sorularını falan. Ciddi konular cinsel şeyler.
Bende ki sorunu gördüm davranış bozukluğu kısaca şöyle 50 yaşındaki adamın şarjı 5 günde dolarken benim ki birkaç saatte belki de 1 saatte doluyor ancak ben sabahtan beri 4 tane çekip manitayla buluşunca sanki sabit kaldı hatta 2 parmağıyla dalga geçer gibi elle mastürbasyon yaptı sonra kendim alıp kaldırdım ama bırak beni der gibiydi çok kötüydü 1.5 saat yapmama rağmen asla tam ereksiyon yaşayamadım 19 cm e kadar çıkan penis boyum belki 15 i görmedi ve sevgilim yeni olduğu için bu ilk yapışımızdı yarın bir daha yapacağız sorun olmazsa
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!