Kaynanamlarda kalıyoruz iki gündür. Bizi duymuş gelip söyledi ayıp ayıp tutun kendinizi misafirliktesiniz dedi çok uyandım yaptığı yanlış mı sizce söylemesi?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. La ilahe illallah bak sen yaaa... Kadın oğlum demek mutlu ne güzel karı koca birbirlerini seviyor diyeceğine ne diyor.. Demek canı çok istiyor ama yapanı yok... Başkası aklıma gelmiyor... benim kaynanamda izine geldikmi kızına ben evden gidiyorum gelinceye kadar ne yapacaksanız yapın dermiş..
21 Yorumla
Soran+1 yılne iyi valla
En İyi Cevaplar
Gençliğinizin baharındasınız. 2 günü neden heba edesin ki? Hadi arkadaşının evinde kalacak olsanız anlarım ama eşinin annesi bu. O zamanında tutmuş bunu da senden bekliyor olabilir ama sen bunu yapmak zorunda değilsin. Çok yanlış bir düşünce kayınvalidenin ki. En azından bana göre.
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen herkes aynı olacak değil eşim sonuçta
Soran+1 yılyok ya araları bozulmasın çok üstüme gelirse söylerim
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılCanım bencede tutabilirdiniz kendinizi ama ne olursa olsun sonucta yabancı değil kayınvaliden ve söyleyerek çok ayıp etmiş oğlu ve gelinisiniz bunu söylememesi gerekirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılevet utandım ya baya
+1 yılsiz sabretseydiniz biraz evinize gidene kadar kaynanan da çok ayıp etmiş gelip söylemek nedir ya hiç olgun biri değil allah sabır versin sana
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok utandim yaa
- +1 yıl
bence utanması gereken diğer kişi de o
Soran+1 yıl:)) utanmaz o
- +1 yıl
:) kuzum kocanla aranı iyi tut yoksa bu kadın seni harcar :D
Soran+1 yılYa bizim aramiz cok iyi kocamla annesinide takmaz o kadar bende takmamaya calisiyorum Allahtan ayri sehirlerde yasiyoruz :)
- +1 yıl
kuzum sizde hatalıısnız şimdi ne vardı biraz daha bekleseydiniz :) gerçi yaşına bakılcak olursa gençsin arzulusun olabilir bunlar ama kaynanandan korkulur onu anladım
Soran+1 yıl22 yasindayim ben oda 23 genciz daha kaynanamda yasli degil yani 44 yasinda :) ben sabrederimde askim hic sabretmez burasida benim evim istedigimi yaparim diyor :)
- +1 yıl
e haklı çocuk :D ama kaynanan fena :D eşin biliyomu annenin bildiğini sana söylediğini
Soran+1 yılYok soylemedim daha
- +1 yıl
söylersen tepkisini merak ediyorum hani senin evindi burası :D
Soran+1 yılCok sinirlenir annesine :)
- +1 yıl
:D ya canım şu saatten sonra hiç takma kafana olan olmuş mercimek girmiş fırına :)) annesi ne derse desin aldırma uzakmışta zaten eşine de söyleme annesiyle arası açılmasın mutluluklar diliyorum sana
Soran+1 yılPeki canim tesekkurler :)
- +1 yıl
teşekkürler :)))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
96Cevap
Onun yaptığı çok ayıp, insan duysa bile söyleyemez ya... Ama o dinlemedi, duymak için özel çaba sarf etmediyse, kendi duyduğ gibi başkalarının, yan veya alt komşu mesela, duyma ihtimaline karşı ikaz etmek istemiş olabilir, zaman haklıdır derim. Yani sizde biraz daha sessiz olmaya çalışın :) onun söylemesi kadar sizin o ortamda sesinizi ona duyurmanızda ayıp bence
110 Yorumla
Soran+1 yılYa cok sesizdik kapiyi dinledi bence
Soran+1 yılBilmiyorum ki bu benide sasirtti nedense
Soran+1 yılYok soylemedim
Soran+1 yılYok aralari bozulur hic gerek yok
Soran+1 yılTamam iyi bir dille soyleyecegim o zaman
Sizin yaptığınız ayıp ama kaynananın yaptığı daha ayıp. Yahu birisi birisine nasıl seks yaptıgınızı duydum diye dert yakınır. Kaynanan o yaşa gelmiş ama hoşgörü nedir bunu öğrenememiş. Kaynanana vibratör hediye et.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet utandirdi yani
+1 yılne biçim kaynana o asıl onun dediği terbiyesizlik! misafirlik mi sayılırmış kaynana evi ne garip insanlar var ya bir de dediği şeye bak kadının keşke sende -oğlun'a söyle anne bunu deseydin
11 Yorumla
Soran+1 yılsaygısızlık olur diye düşündüm çok utandırdı beni
cok afedersınızde bu kaynana ne kadar edepsızmış boyle, insan gozu ıle gorse gormemış gıbı yapar ar damarı dıye bır sey var yahu!
25 Yorumla
Soran+1 yılAynen yuzume diyip cok utandirdi evliyiz biz ya sanki metresiyim
Soran+1 yılYok ya saygisizlik olur kadina
Soran+1 yılOylede iste ne bileyim
ne var bunda anlamadım karı kocanın seks yapması kadar doğal ne olabilir. kaynanana, git oğluna söyle deseydin.
24 Yorumla
Soran+1 yılYok ya saygisizlik olur ama buz evliyiz yani
Soran+1 yılEvet utandim yani
- +1 yıl
oğlunu leylekler mi getirmiş.
+1 yılO senin kocan en doğal hakkınız. Duymasaydı iyiydi fekat o oğluna söylesin sana neden söylüyor. Salla gitsin ya :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen ogluyla konussaydi iyiydi :)
- +1 yıl
Kıskanmış olabilir ;) tehlikeli bir kaynana modeli
Soran+1 yılEvet isim zorr
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha bana öyle dycek yolarım valla, bz aynı evde yaşıyoruz odalarda yanyana banyoda karşıda istediğim zaman grip çıkıyorum umrumda da olmaz bzmle kalmayı istyosa onlarada katlanacak karı kocayız sonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öylee
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin tekrar sevişmek istediginde gayet guzel bir dille askim annen boyle dedi sabret de sucu kaynanana at hemde yazik annem rahatsiz oluyormuş gibi soyle kotulediginde sanmasin
24 Yorumla
Soran+1 yılDiyecegim eger isterse ki isteyecek bugunde :)
Cevap sahibi+1 yılHahahahahh kesinlikle soylemelisin suçu kaynananin ustune at hemde istemeden soylemissin gibi yap
Soran+1 yılYok ya cok abarti olur bisver
- +1 yıl
bak bak şeytanlara bak
+1 yılhic utanma canım , o utansin , isi gucu yok sizimi dinliyor, saban filmine benzemis isizn olayda :))
010 Yorumla
Soran+1 yılaynen bizi dinliyor manyak kadın :)
- +1 yıl
hahahaah bence hayatim sonra mast yapiyor olabilir. hahahahaah koptum ya
- +1 yıl
ayy cok sekersin ya walla
Soran+1 yılhahaha yapmıştır belki cadı :)
- +1 yıl
ya hala guluyorum inan ki , tr de bu gibi seyler oldukca kopuyorum hahahaha, hayatim kiyamam sana ya , ben yerinde olsam daha cok ses cikartirim inlerimmm hahahahaha
Soran+1 yılöyle yapıcam en sonundaa :)
- +1 yıl
yanlis anlamazsan yas kac
Soran+1 yıl22...
- +1 yıl
tsk cnm, neyse ben seni daha fazla rahatsiz etmeyim
Soran+1 yıliyi günler
+1 yılsizde sabredi vereydiniz ^-^ misafirlikte dediği gibi uygunsuzdur eve gidin hunharca saldırın birbirinize kimse karışamaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu kocamada de
+1 yılVereceğğn cevap ; oğlun başka kadınlara gitseydi daha mı iyiydi olmalıydı. Eğer siz mütevazi, gürültü yapmadan yaptıysanız kaynananız ayıpetmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle yaptım vallahi
+1 yılYahu bırak oğlan düşünsün.
Dua et seninkiler yakalamamış, damat mamat dinlemezlerdi bence.33 Yorumla
Soran+1 yılHaha bilmem :)
- +1 yıl
Vuuhuuuuu anne!!! Sen nasıl bir oğlan doğurmuşun böyle, dün gece kendimi discoda gibi hissettim... Vahşiiiiiii, gaddaaarrrr, parçalıyorrrrr, vuruyor kırıyor bu maçı kazanıyor huuuuuuhhhhh yapsana bir kaynanaya...
Soran+1 yılHaha yok yok :)
+1 yılkaynanan kıskanmıs o fabrikayı kabattıgı için her yerde pompa yapabilirsin tabiki kanunlar sana bu hakkı veriyo ama alan kapalı olsun:) kamuya acık olmasın yeterki
00 Yorumlabana değil kaynanatoşcum oğluşuna söyle bunu de.. eccük cevap yapıştırma kabiletiniz olsun yaaa:((
01 Yorumla
Soran+1 yıldedim kız dedim sen kadınsın yerini bil dedi bende cevap vermedim eşimin annesi saygısızlık olmasın diye
Sizin yaptığınız yanlış, kadın haklı. Evde ne bok yersen ye amuda da gibsin, ama misafirlikte az tut be bacım bu ne azgınlık.
01 Yorumla
Soran+1 yılya eşim istiyor sürekli bende onu mutlu etmek istiyorum neredeyse hiç ses çıkarmadık ama kapıyı dinledi galiba odası uzak çünkü
+1 yılMisafirlikte cidden deli misiniz siz sjdnfdsjks:D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah biraz deli dolu bir çift olduğumuz doğru :) arkadaş gibiyizdir yeri gelir pes bile oynarız :)
Oğluna söylemesi lazımdı. .. ya da kocasına söyleyecek o da oğluna :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkayınpederim yoktu evde :)
+1 yılKendisi mitozla mı çoğalmış? Genciz boşver dert etmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah çok güldüm genciz yani ne yapalım :) piştimi oynayayım kocamla pes mi oynayayım :) he arada oynuyoruz pes :D
+1 yılnapacaktınız? nikahlı kocan sonuçta. Kim karışabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öylede utandım
Kıskanıyor sizi işte sanki oğlunun turşusunu kuracak. Bıraksın işte oğlu mutlu oluyor bunun ne zararı var. ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle dusunmesi lazim
ayıbı o etmiş asıl. boyle sey söylenirmi yüzünüze. gayet normal yaptığınız. aleni ve uluorta yapmadıysanız
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen gelip cat diye soykedi
Soran+1 yılYok :)
Soran+1 yılAynen :)))
+1 yılYaptığınız yanlış aslında ve günah evde birileri varken veya uyurken yapmak yanlış ve günahtır kendi evinize gidin öyle yapın kayınvaliden kıskanmış ama sizi :)
03 Yorumla
Soran+1 yılGunag oldugunu ilk senden duydum :)
- +1 yıl
Evde birisi varken yapmak günah yani :D
Soran+1 yılAnladim sag ol :)
özendirmişsiniz onlarda suyu kaynatmışlar ama olmayınca çayı demlemiş içmişler :D
03 Yorumla
Soran+1 yılkayınpederim şehirdışında zaten :)
Soran+1 yılhahah tamam :)
Oğlun durmuyor annecim tavşan gibi mübarek deseydin :))
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahah yok be :)
Kendine neymiş onun yaptığı terbiyesizlik sende kocana söyle bu durumu cnım
15 Yorumla
Soran+1 yılSoylerimde aralari bozulsun istemem
Soran+1 yılTamam canimm :))
Soran+1 yılteşekkürler :)
sizin yaptığınızda ayıp onunkide misafirlikte yapmayın bari :S
11 Yorumla
Soran+1 yılKocam anlamiyor ki burada benim evim diyor :)
+1 yılNe varmış ki? :D gençliğinde yapmamış mı o belki dayanamadı adam anlaması lazım anlayışlı biri olsa :D insan utanır söylerken oha yani :D
14 Yorumla
Soran+1 yılkayınpederim şehir dışında çalışıyor bir süredir :)
- +1 yıl
başına vurmuş belki de? :D ondan kıskanmıştır sizi asdkjşsad
- +1 yıl
Yani oğlu dayanamadı demek istedim :D
Soran+1 yıl:))))
ayıbın hasını kaynanan yapmış, ben senin yerinde olsam söylediği günün akşamında daha da şiddetli sevişirdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılhahah sabah söylemişti
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılteşekkürler
Ikinizinde yanlisi var tabi fakat yanlisin buyugu kaynanan da oyle gorgusuzluk mu olur ya tamam anladik duydunda helali yani yapmis yanlislikla. ses. xikarmis soyleyip utandirmasi mi gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılya ses çıkarmadım nerdeyse ama kapıyı dinledi bence
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıloha l*n ben annem evdeyken kaç kız attım kadın bir kere bile bişey demedi siz evlisiniz ve bunu dedi he. o değil de benimki dinlemiyodur inş utandım şimdi valla
03 Yorumla- +1 yıl
sürekli benim yorumlara biri gelip bunu yazıyor aynı kişi misiniz anlamadım ki :D
Soran+1 yılhahah d, nlemiyordur ya
Cinsellik konusunda 467 cevap paylaştı. İki gün kendinizi tutabilirdiniz ya da çok arzuladınız birbirinizi gidin eviniZe sizdede hata var ama kaynananda ayıp etmiş herşey görülmez görsende söylenmez.
17 Yorumla
Soran+1 yılEve gidemeyiz sehir disindayiz :)
Soran+1 yılDedim anne ogluniz istedi diye sen kadinsin canim yerini bil dedi
Soran+1 yılKayinpederim varda oda sehir disinda
Soran+1 yılPeki tesekkurler
+1 yılE. sana soracagina ogluna soraymis ya ne ayip sey ozel hayata bu kadar da mudahale edilmez yani
01 Yorumla
Soran+1 yılyani eşim sonuçta utandırdı biraz
+1 yılBen senin yerinde olsaydım bu akşam daha çok inleyerek seks yapardım, manyak mıdır nedir..
21 Yorumla
Soran+1 yılhahaha yaparım belkide bilmiyorum :)
+1 yılkendisi kocasıyla ne yapıyormuş yatakta 2 bacanak yatıyorlarmıymış
11 Yorumla
Soran+1 yılhahha çok güldüm :)
hadi yaptığınız ayıp olsun gelip söylemekte ayıp değil mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunu dusunmedi ben kaynana olsam sabah gulerim masallah be kadar mutlusuniz der mutlu olurdum
Soran+1 yılAynen oyle
karı kocasınız da ne yapıcaksınız odanızda evcilikmi oynucaksınız hayret bişey millet bu kafayla nası yaşıo anlamıorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öylee
+1 yılmisafirlikte de olsanız sonuçta size ayrı oda var orada yaptıkan sonra sıkıntı yok. kaynanan ayıp etmiş. misafire böyle davranılmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin yaptığınız yanlış. hm misafirlikte öyle ses çıkarmamaya filan özen gösteriri insan bari
29 Yorumla
Soran+1 yılOzen gosterdik ya kesin kapiyi dinledi
Cevap sahibi+1 yılkapıyı dinlediyse onun ayıbı
Soran+1 yılYani imkansiz cunku odasi uzak bize baya ve nerdeyse huc ses cikarmamaya calistik
Cevap sahibi+1 yıle yuh o zaman kapıyı dinleyen anne mi olurmuş yaa.. söyleseydn eşine..
Soran+1 yılYok ya aralari bozulur annesi sonucta
Cevap sahibi+1 yılben olsam durumu anlatrdm valla.. eşin sonuçta.. araları bozulursa da bozulsun
Soran+1 yılYok ya gerek yok ortalik karistirnam cok ustume gelisecsoylerim ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarı kocasınız elbet olacak. o da çok anlayışsızmış
gerçi yeri var zamanı var. kendince haklı olabiliir.11 Yorumla
Soran+1 yılhaklıda utandım işte yüzüme söylemesi hoş değik
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni evlisiniz her halde normaldir biz hanımla annemlere geldiğimizde annemler evden gidiyorlardi yani biza izin veriyorlardı. Ayrıca kayin anan neden oğluna değilde sana söylemiş bu asıl onun ayıbı
12 Yorumla
Soran+1 yılevet yeni evliyiz gelip pat diye söyledi çok utandım
Cevap sahibi+1 yılSende de utanma varsa gitmezsin yanına :D
kaynanaya bak, işi gücü bırakmış sizi dinlemiş, size karışamaz onun yaptığı ayıp bence
12 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın
onun gelipte demesi daha ayıp beee onaneeee tey Allahım kaynanan çıldırmış :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen valla
+1 yılbiri yer biri bakar kıyamet ondan kopar demek istemiştir
01 Yorumla
+1 yılNe var ki bunda kardeş kardeş oturacak haliniz yok :))
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha aynen atesle barut yan yans durur mu? Hele bide cok asiklarsa :)
kendı yapamadı dıye mılletın yapması neden ayıp oluyo mısafrlık uzun suruyorsa adam ne yapacak :)
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha 8 gun buradayiz
Soran+1 yılHaha :))
Soran+1 yılAnladim :) bizde oyleyizcok sukur ama
Soran+1 yılHaha sen benim esim gibisin demekki
Soran+1 yılYoo sıkılmiyorum :)
Soran+1 yılHrrkes ayni olmuyir
Ayip filan degil ya.
Ama sende ses yapmasaydn fazla corap tikasaydin agzina :D04 Yorumla
Soran+1 yılYa yok cok ses yapmadik dikkatliydik kapiyi dinledi bence
Soran+1 yılhaklısın sağ ol
- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılsessiz olun sizde canm. ayrıca kaynana da ne kulak varmış oyle? :) super babaanne felan mı :)
08 Yorumla
Soran+1 yılSessizdik zaten buyuk ihtimal kapiyi dinledi
- +1 yıl
Can sıkıntısından dınlemıstır buyuk ıhtımal ile.. kendınse eglence cıkmıstır. yoksa neden kapıyı ve ya duvarı dınlesınkı.. daha kotusunude dusundum (kadının arzuları ıle ılgılı ) ama yazmıyorum :) Ayrıca o senın kocan ve sen onun karısısın , musaıt olan her yerde yapabılrısın canım kıme ne :)
Soran+1 yılBencede yani
- +1 yıl
Kaynanayı Duymamazlıktan gelmeniz en ıyısı olacaktır. Yoksa kaynanam bızı dınlıyor seklınde takıntı yaparsanız tat alamayacaksınız yasamınızdan.
Soran+1 yılAynem oyle
- +1 yıl
kaynana olayını aranızda fıkralastıp eglenebılırsınız :) size mutluluklar. baska bir sorunuz olursa beklerim..
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
rica ederim. Mutluluklar.
+1 yılne yapıcaktık evlıyız deseydın sende bızımı dınlıyosun falan der gomerdım orda :):)
11 Yorumla
Soran+1 yılDiyemedim saygimdan
+1 yılSevisirken cok ses cikartiyorsaniz. Heryer inlemistir. Kaynananin soylemesi de yanlis. Senin misafirlikte yaomanda ayip bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo ses çıkarmamaya çalıştık kapıyı dinledi heralde
Kaynanan sevinmesi lazim esasinda oglunun gonlunu yapiyorsun
Kim baslatti once senmi esinmi
Hemen kaynananin onune atilacak02 Yorumla
Soran+1 yılesim başlattı tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlunuz durmuyor deseydin kalırdı oyle
116 Yorumla- +1 yıl
Artı 1548382926
Soran+1 yılDedim zaten olabilir sen kafinsin yerini bil dedi :(
Cevap sahibi+1 yılSizi degil oğlunuzu mutlu etmek icin evlendim de
Soran+1 yılYok ya saygisizlik olur takmamaya calisiyorum
- +1 yıl
helal +1
Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Kaynanan sanırım sizi takipte. Yapma dicem ama can bu ister değilmi
04 Yorumla
Soran+1 yılyani yeni evliyiz sonuçta
Soran+1 yılsağ ol :)
Salakça birşey yapmışsınız :D :D bişe olmaz ama ders olsun sana. (:
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha tamam :)
onun için de mi senden izin almam gerekiyordu anneciğim derdim senin yerinde olsam :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya saygısızlık olur :)
sanane yarram sikişirkende sanamı soracaz derdim ben olsam
12 Yorumla
Soran+1 yılyok ben küfür etmiyorum hiç :)
- +1 yıl
haha :D
+1 yılOnun bunu söylemesi daha ayıp + sende inlemeseydin yahu duymasaydı
03 Yorumla
Soran+1 yılbiz gayet sessizdik kapıyı dinledi heralde
- +1 yıl
Kapıyı dinlediyse o kaynanan abaza siz bu gecede iş başı yapın :)
Soran+1 yıl:)))
Cinsellik konusunda 416 cevap paylaştı. Kıskandın mı deseydin :P
Siz de heryerde maşallah yani :))19 Yorumla
Soran+1 yılhahah :)
Soran+1 yılhahaha koptum Allah razı olsun bizim şarkımız eşimle bundan sonra :))
Soran+1 yıliyice çıldırsın kadın :)
Soran+1 yılhahah sesde duymaz o zaman :))
Kaynanan ayıp etmiş asıl. Gitsin oğluna desin ne derdi varsa dengesiz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana demeyeydi iyiydi
onunda canı cekmıstır belkı ondan kızmıstır sıze :)
114 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ki
Soran+1 yılYok saygisizlik olur
Soran+1 yılAynen oyle cok haklisin
Soran+1 yılEvet bana dedi
Soran+1 yılHahaha cok kizarsi valla annesine
Soran+1 yılEvet :))
Soran+1 yılevet :)
öyle kaynananın Allah belasını versin çok kötü durum mk
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok utandim
Soran+1 yılKesinlikle