Boşalırsan bozulur, ve ya zevke gelip şehvetlenip boşalırsan işte. Ayrıca bu bilerek bozmaya girdiğinden 61 gün telafi gerekir. Şehvet yokken kendiliğinden gelirse 1 gün telafi gerekir
0|0
0|0
Soran
12 gü
Ya azgnlktan yapmadan boşalırsam 😱
Görüş sahibi
12 gü
Evet evet çok mantıklı baya zekice ama Onu ben de denemiştim, kendimi kandırarak sadece 1 gün telafi ettim. Nasıl mı şöyle ki, mast yaptım yaptım sonra tam boşalcağım sıra elimle ucunu sıkıştırdım sıvı çıkmasın diye, bekledim bi müddet öyle. Azgınlığım geçene kadar. Sonra saldım az bişi geldi, gittim tuvalete çişimi yaptım gusül aldım sonra başka zaman 1 gün telafi ettim. Gerçi senin böyle bi şansın yok, orgazm oldun mu boşalmana engel olamazsın. Hiç deneme bence 😂
Tabi bozulur. Oruç nefsimize hakim olmak için tutuyoruz.
0|1
0|0
Gizli Üye
12 gü
Rüya harici bozar. Oruca cenabet başlanmaz. Ve sahurdan sonra rüya görsen bile iftar öncesi gusül alman şart Mast bozar 61 gerekir
0|0
0|0
kırmızıayıcık | Cinsellik konusunda 483 görüş paylaştı.
Bilge
12 gü
muhtemelen bozar ama bu allahla aranda bişey yemiyorsun sonuçta içine bişey girse neyse :)
0|1
0|0
Gizli Üye
12 gü
Mekruh olur orucun sabir etmek için tutulduğunu ve her konuda kendini zaptetmen gerektiğini bilmen gerekir bu yüzden orucun sevabını da ayrı dusunmelisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
217Ya azgnlktan yapmadan boşalırsam 😱
Evet evet çok mantıklı baya zekice ama Onu ben de denemiştim, kendimi kandırarak sadece 1 gün telafi ettim. Nasıl mı şöyle ki, mast yaptım yaptım sonra tam boşalcağım sıra elimle ucunu sıkıştırdım sıvı çıkmasın diye, bekledim bi müddet öyle. Azgınlığım geçene kadar. Sonra saldım az bişi geldi, gittim tuvalete çişimi yaptım gusül aldım sonra başka zaman 1 gün telafi ettim. Gerçi senin böyle bi şansın yok, orgazm oldun mu boşalmana engel olamazsın. Hiç deneme bence 😂
Oruç nefsimize hakim olmak için tutuyoruz.
Mast bozar 61 gerekir
buda 61 güncezası var inanıyorsan
Günah ama
olsun diğeri zevk ama😂
Ama yapmadan duramam ki
Durursun canım bieaz sabret