İşte böyle dizine yatayim, saçımla oynasın, ne biliyim güzel sözler söylesin, sarılsın öpsün, ilişkide dominant taraf olsun (ama öyle bdsm tarzında değil kesinlikle) vs gibi isteklerim var.
Biraz da özel bir nedenden dolayı böyle bir arzum var (sadece cinsel anlamda değil genel anlamda) da bu tarz bir ilişki isteyecek kadınlar var mıdır acaba?
Siz böyle bir ilişkide olmak ister miydiniz veya kabul eder miydiniz (sorum özellikle kadınlara)?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Güncellemeler
+1 yıl
Hala güncel :/
Mommy issues sorunum (?) var da acaba bu tarz istekleri olan kadınlar var mıdır?
Yani bana bazen çoğu kız erkekleri maço olsun masaya yumruğunu vursun sert olsun duygusal olmasın tarzı istiyor gibi geliyor ama bilemedim şimdi aksdhas
dediğin kişilik kulübünden bu kişilik tipine baktım ve orada yazanla herhalde bi %60-70 uyuyorum, kalanların bir kısmı hakkında pek emin değilim ve bazı durumları hiç yaşamadığım için çok yorum yapamadım kendim hakkında. ama bunu söylediğin için teşekkürler bu tarz şeyler hoşuma gidiyor :)
daha sonrasında o dediğin kişilik kulübü sitesinde olan testi yaptım kişilik tipimle alakalı, infj kişilik çıktı :'D bu infj %85-95 civarı benim karakterime uyuyor yani infp yerine bu bana daha uygun gibi ama yine de beni tanımadan çok iyi ve yakın bir tahmin yapmışsın hakkımda o yüzden yine de çok teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten kızlar genelde anne gibi davranıyor ilişkide xlndşsdk
Yani bana bazen çoğu kız erkekleri maço olsun masaya yumruğunu vursun sert olsun duygusal olmasın tarzı istiyor gibi geliyor ama bilemedim şimdi aksdhas
az önce sen olduğumu öğrendim
hksadhksa genelde bu tarz istekler kadınlardan geliyor diye düşünüyorum zaten ama olsun. Böyle olduğunu fark ettiysen ne güzel akshdk
googleye infp kişilik kulübü yaz özelliklerini oku, muhtemelen osundur
dediğin kişilik kulübünden bu kişilik tipine baktım ve orada yazanla herhalde bi %60-70 uyuyorum, kalanların bir kısmı hakkında pek emin değilim ve bazı durumları hiç yaşamadığım için çok yorum yapamadım kendim hakkında. ama bunu söylediğin için teşekkürler bu tarz şeyler hoşuma gidiyor :)
daha sonrasında o dediğin kişilik kulübü sitesinde olan testi yaptım kişilik tipimle alakalı, infj kişilik çıktı :'D bu infj %85-95 civarı benim karakterime uyuyor yani infp yerine bu bana daha uygun gibi ama yine de beni tanımadan çok iyi ve yakın bir tahmin yapmışsın hakkımda o yüzden yine de çok teşekkürler :)
hahahahah rica ederim
Özel bir neden derken
işte biraz kişisel bir sebepten kankam
Ne gibi bir sebep bu
kankam özel bir sebep dememin sebebi söylemek istememem zaten
Özelden söyle istersen
yok kalsın dostum söylemek istemiyorum