Bu ayrımı sevmedim :) yine Rus kızı türk kızı karşılaştırması daha doğrusu bunun bir çok nedeni var ilk olarak kültür ve saçma toplum baskısı din baskıcılığı atalarından kalma saçma inançlar davranışlar gelenekler yetiştirme sitilleri Ama tüm bunlara rağmen tüm bu saçma kalıpların dışına çıkan Türk kadınları da var işte onlar hem bağımsız hem kendine değer veren çevreyi umursamayan kadınlar Daha sonra şu konuya da gelmek istiyorum çoğu erkekte kadınları bu hale soka biliyor babalar kız çocuklarına yeteri özgüveni vermemiş olanları var baskılamıs olanları var sonra çevresinde taciz tecavüz mağduru olup tüm vücut algısına karşı çekingen olmuş insanlar var kadın cinayetlerinin yoğun olmasıyla bu korku daha fazla yaygınlaşmış olanlar var ve en önemlisi ülkemizde adaletin olmaması yani güvenli ortam olsa bence bu kadar bu durumlar yaşanmazdı diye düşünüyorum Ve Türk kızları Rus kızları diye ayırmamakta gerek iki ülkede de güzeli çirkini iyisi kötüsü zekisi zeki olmayanı var en iyisi insan olması ve kendi ülkemize daha çok değer verebilmemiz
Aslında değerli gördüklerime değer vermekle ilgili bir sorunum yok. Ama malesef öyle olanlar çok azlar. Rusyada da belli süre kaldığım için karşılaştırma yapıyorum ister istemez. Benim için cesur, güçlü, zeki ve özgür kadınlar en çekici olanları... Ha tabi tutkulu da olmalılar. Yoksa bu eksik olduğunda adeta erkekleşen tipler de oluyor ki bu pek te hoş durmuyor bir kadında.
Gelecekte bu ülkede aydınlanır umarım dediğin gibi az sayısı zihniyet değişmediği sürece zor insanlar sürekli baskıladıkça o baskılanmıslık daha çok hatalara neden oluyor ya da hayatından çalıyor bir şeyleri eskiye oranla biraz daha farklılaştı ülke yani biraz daha açık oldu bazı şeylere ama o bahsettiklerim normal olan şeyler anormal olan şeyleri dogru bulmuyorum tabi ihanet gibi gerçek şu ki zihniyetin çoğunluğu yine malesef aynı yine baskılanmıslık yine ahlak bekçiliği yine taciz tecavüz hayvan ya da herhangi bir canlıya çevreye zarar verme iç güdüleri ve din üzerinden istediğini yapabilme çok şey var hala değişmeyen
Aslında sadece bir kesim değil neredeyse herkes suçlu. Mesela kadınlar hep şikayet ederler ama erkeklere de onlar farklı şekilde zarar verirler. Taktik savaşları gibidir bu durum. Halbuki iyi bir insan olmak bu kadar zor olmamalı. Fakat iyiliğin tanımı insanların bulanık zihinlerinde pek te net değil sanıyorum.
Evet olaya sadece tek taraftanda bakmamak lazım ülkenin kadınlar ve erkeklerinin tarihten bu yana koyduğu kurallar bunlar veya bakış açıları genetik ve yetiştirmeyle birlikte aydınlanmayı başarmış sayılı insan var ülkede onlarda mutluluğu tam bulamıyorlar ülkeden gitme şansları olursa gidiyorlar gidemiyorlarsa tam özgür olamıyorlar içlerinde daha çok kalıyor bu durum ya da yanlızlaşıyorlar
Ortadoğu karanlığının kadınlar üzerinde yaptığı baskıdan sonra ne olmasını bekliyordun ki?
Küçük modern bir kesim hariç aileler kız çocuklarını doğdukları andan itibaren, yok bacağın göründü, yok kız öyle oturmaz, yok kız şunu yapmaz gibi tavırlara ek olarak bir de özellikle cinsellikten korkutarak büyütüyorlar.
Sonuçta da seksi kötü ve korkunç bir şey zanneden kadınlarla doluyor etraf.
Yani para avcısı kezbanlar hariç, bu durum kızların suçu değik, Ortadoğu kültürünün bir sonucu (Kültür dediğime bakma, ortadoğu vahşi hayatı demek daha mantıklı)
Modern kesimin kızlar cinsellik konusunda gayet kendilerine güvenli ve yaratıcılar, yabancı bir çok kızdan iyi ve istekli olduklarına şahit oldum.
Türkiye'de kız arkadaş, sevgili, partner yapacaksan ve medeni modern kesimdeysen zaten modern kesimden kadınlarla takılmalısın, çoğunlul berbat malesef...
bizim taraflardada rus kizlarini severler calismaya rusyaya giderler ve bakuye dondugunde evlendikten sonra bir iki tane rus cocuk babamizi ariyoruz diye rusyadan kalkip gelirler buraya boyle seyler oluyor saka bi yana😂😂off rus kizlarda bi baska oluyolar😂😉😉😉😉😉
mal misiniz siz? sanki Türkiyede erkeklerin bize tişörtle ciktigimizda bile bok gibi baktigini bilmiyorsunuz MK rus merakınıza sektirin gidin o zaman burda kendi milletinizi gömeceginize o g. tten bacak boyunuzla türk kizini asaglayip yabancı kadınları yüceltmenize kil oluyorum kimliksiz hayvanlar.. onların ülkesinde bir günde 6 kadın öldürülmüyordur, dolmuşa binince kacirilmiyordur, etek giyince tecavüze uğramıyordur.. sizin sapikliginizdan kacmak icin kendimizi korkuyoruz bizi Kezban ilan ediyorsunuz kodumun kamilleri
Tecavüze gerek kalmıyor hepsi rahatlıkla vererek geziyor o yüzden tecavüz olmuyor. Tecavüzü svunmuyorum ama tecavüzün neden ortaya çıktığını söylüyorum yanlış anlamayın