Gizli Üye(25-29)1 yılHepsi olmasa da yine yargılamak yüzünden, patlak, ağır hasarlı, 2. El gibi iğrenç laflar edenler senin cinsiyetin oluyor önce onlarla konusmalısın bu konuyu... bu şekilde laflar edilirken, sevistigim kız eğlendiğim kızdır evlendigim olamaz diyen senin cinsiyetinden olan insanlar olurken, karşısında ki kadına verdiği değeri bir zar parçasıyla ölçerken erkekler... kızlar neden kötü bakıyor sorusu saçma oluyor
14 Yorumla- 1 yıl
Haklısın ama bu evrensel bir sorun dünyanın her yerinde kadınlar cinselliği erkeklere karşı bir koz olarak kullanıyor bu doğamızda biyolojimizde var. Ben şuna inanıyorum yarın türkiyede Hollanda seviyesi özgürlük olsa bu kızlar sadece 1.90 kaslı erkeklerin altına yatar Avrupa'da da boy takıntısı var bu evrensel bir şey yadırgamıyorum ama kadınların benimle olmamasının sebebi baskılar değil 1.65 olmam. Ayrıca kadınlar da doğaları biyolojileri gereği her erkeği değil en iyi erkeği arzularlar sadece.
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı bunu yapmayı da doğru bulmuyorum haksız değilsin bu arada ama doğru bulmuyorum, yine de şöyle düşün akşama kadar erkekler sorular soruyor tc kızları şöyle ama rus kızları şöyle vs. Akşama kadar bir kıyas yapılıyor kendi milletinin kadınını bu kadar kötüleyip sonra yine onlardan sevgi beklemek aşırı saçma sapan bir şey... ( böyle düşünmeyen vardır illaki onlara lafım yok )
- 1 yıl
O tamamen ayrı bir konu zaten blackpilli kabul eden erkek sadece türk kadınını eleştirmez.
Soran1 yılYine de mantıklı sebep göremiyorum anladığım kadarıyla bahsettiğin olay elalem ne der mevzusu öyle bile olsa şehir dışında başka biriyle rahatça işlerini halledip geri dönebilirler genel olarak içe kapanıklık var sizde cinsellik aşk evlilik o bu şu derken iş arap saçına dönüyor yapacağın şurada 15 dakkikalık bir şey bu kadar anlam yüklemeye gerek yok bence
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Varoş ve kezbanlıktan dolayı
02 Yorumla
Soran1 yılO neden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgililikte sevisince erkek onu "eğlenmelik" kız olarak görebiliyor.
Evlilikte geri durma sebebi de erkeklerin hijyene önem vermemesi, erken boşalması veya ön sevişmeyi atlaması gibi sebepleri var.017 Yorumla- 1 yıl
Mesele sadece bu değil. Avrupa ve Amerika gibi inanılmaz özgür toplumlarda bile benim gibi kısa ya da çirkin erkekler sevişemiyor. Hatta ben şunu iddia ediyorum kadınlar ortalama bir erkeğin eşi olmak yerine çok üstün gördükleri bir erkeğin 20 eşinden biri olmak isterler.
Cevap sahibi1 yıl@abazanyalı Her kadin paraya baksaydi, genc kizlarin HEPSI zenginle evlenirdi. Unutmayalim ki kadinlar en cok gencken istenir. Ona ragmen fakirle sevgili olan cok var.
- 1 yıl
Arz-talep meselesi zengin adam sayısı ile genç kız sayısı dengesiz. Bir de bunlara ulaşma meselesi var bu insanlar aynı yerde takılmıyor nasıl tanışacak bunlar. Ayrıca paranın her yaş grubunda etkili olduğu araştırmalarla sabit. Yanlış anlamayın bunu yargılamıyorum ama kabul etmemeniz ve hemcinslerimi boşa ümitlendirmeniz beni çok sinirlendiriyor.
Cevap sahibi1 yılLuks mekanlarin etrafinda gezse bile zengine rastlar. Dogustan eli yuzu barbie gibi olan 18 lik kizlar var. Ama yeri geliyor, asgari ucret alan adama bakiyor. O yuzden gercekten her kadin o dediginiz gibisini secmez
- 1 yıl
Blackpilli kabul eden bir erkek olarak dediklerine katılmıyorum onu söylemek isterim. İstisnalar vardır ama o istisnaların altını bilmiyoruz belki başka sebepler var işin içinde ayrıca onlar toplumun çok küçük bir kısmı lakin biz inceller toplumun ciddi bir bölümüyüz ve bu kadar büyük bir kitle istisnalar ile sorununu çözemez.
Cevap sahibi1 yılKirmizi pilden sonra siyah pil de mi cikmis😀 moru varsa ben de onu alayim😅
- 1 yıl
Blackpill kısaysan seni seven olmaz bu işler genetik der redpill biraz insaflı kas yap para kazan der blackpill gerçekten insanı acı gerçekler ve depresyona sürüklüyor.
Cevap sahibi1 yılGercekler falan degil.
Sizi zehirliyorlar ki ya kadin dusmani olup bizi incitin ya da depresyona girip dibe vurun diye.
Ulkede her erkek 1.80 veya 1 90 mi sanki? Yeri geliyor 1 metrelik cuce erkek bile cuce kadinla shiplenip evleniyor 😀 o isler belli olmaz- 1 yıl
Keşke dediğin gibi olsa ama 1.55 kız 1.70 kız ile 1.90 erkek için kavga ediyor o esnada 1.65 olan ben depresyondayım.
- 1 yıl
Ayrıca blackpill ya da incel teşvik edilmiyor gelende redpill zırvaları pompalanıyor.
Cevap sahibi1 yılBir tanidigimin 1.65 sevgilisi vardi desem
- 1 yıl
Biraz şaşırırım ama onun da başka sebepleri vardır mutlaka. Ayrıca istatistiksel veriler bile net bir şekilde işin zorluğunu gösteriyor.
Cevap sahibi1 yılAdam zengin de degildi.
Sevdigi icin birlikte olmustu.- 1 yıl
Mümkün ama bu istisnalar bize denk gelmiyor işte mesele bu. İstatistikler yalan söylemez.
Soran1 yılKimin ne gördüğünün bir önemi yok duygusal bağ bağlamazsın olur biter
Cevap sahibi1 yılDuygusal bag olmadan sevisene f. ckbud. y deniyor.
Sevgililikte veya evlilikte duygusal bag sart
Soran1 yılO zaman dediğin senaryoları yaşaman normal bu tarz durumlara coinflip yani yazı tura deniliyor
bana pek mantıklı gelmiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılAçık konuşayım siz erkekler her önünüze gelenle konuştuğunuz ya da konuşmak istediğiniz için ve biz bunu yani biz derken çoğu Türk kızı bunu tek bir kişiyle paylaşmayı istediği için yani sizin gibi neyse sizi reddedince hemen aşağılıyorsunuz yok cahil yok şöyle yani bizden söylemek istemediğim bir kelime olmamızı bekliyorsunuz beyninizde iki nöron var zaten onu da cinselliğe harcıyorsunuz acıyorum size neyse ne diyordum unuttum ya sonuç olarak erkekler kapatılsın
06 Yorumla- 1 yıl
Yazdıklarını okuyunca şunu fark ettim. Erkeklerin cinsellik peşinde olmasını eleştirmişsin. Kendine şunu sor yemek yemeden mi yaşayabilirsin yoksa yalnız başına bir odada mı. Hangisi daha uzun süre hayatta kalırsın. Bizim durumumuz da bu cinsellik yok elimizde onu istiyoruz ayrıca hormonlarımız da bizi körüklüyor.
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı kullanıcı ismini gördüm ve sana cevap vermeyi saçma buluyorum aynen öyledir kardeşim aynen.
- 1 yıl
Ya neden kullanıcı adıma takıksınız her şey bu mu bir sözün doğruluğu onu söyleyen kişiye mi bağlı yapmayın şöyle şeyler yapmayın😞😞😞
Cevap sahibi1 yıl@Abazanyalı evet her şey bu kusura bakma ama yani kullanıcı ismi insan hakkında çok şey söyler
- 1 yıl
Yani neden kullanıcı adım yüzünden benle ciddi bir şey konuşmuyorsunuz anlamıyorum ya. Halbuki iletişim kurmak ve fikirlerimi tartışmak istiyorum sadece.
Soran1 yılCinsel ilişkinin zeka ile bir alakası yok isteyen istediğini arar konu istek değil isteksizlik
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kötü baktıkları yok. O algıyı seviyorlar
01 Yorumla
Soran1 yılOnlara getirisi ne
Sen ne oğlusun
03 Yorumla
Soran1 yılNe diyorsun
Soran1 yılTürk
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Toplum baskısıyla ilgili
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılEskisi kadar değil bence artık daha rahatlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yetişririlme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat