Biraz uzun ama sevgilim cinsel konuşuyor?

Ben çok ahlaklı ve saf bir kızım. Bir gün sapık birisi bana mesajlar yağdırdı ama ben bilmediğim için yazdıklarını anlamadım. Sevgilime söyledim o da benim çok ahlaklı olduğumu bildiği için sapıkça şeyler yazmış diyip geçiştirdi. Yakında üniversiteye gidicez yine benzer bir durum oldu, sevgilimden bana kız erkek ilişkilerini yüzeysel anlatmasını istedim. Ben normalde gerçekten çok muhafazakarım ve sevgilimin elini tutmam ve 3 yılda 6 kez buluştuk sadece. Gözüne bile bakmıyorum günah olduğunu bildiğim için.. Bu derece muhafazakârım. Ancak sevgilim, üniversiteye gidicem için bu şeyleri bilmem gerektiğini ve en iyi kendisinin öğretebileceğini başkasından oğrenmemi istemediğini soylerek bana anlattı. Mesela mastürbasyon dan rüyadan falan bahsetti. Veya bizim regl dönemimizden.. Normalde 3 yıldır hiçbir şekilde cinsel meselelere girmedik ve bundan sonra da girmeyi düşünmüyoruz. O bana çok saygı duyuyor ve bana gerçekten çok aşık.. Bunu surekli birileriyle yatmış ve artık cinselliği normal karşılayan arkadaşlar cevaplamasın. Biraz daha dini değerleri düşünen ve ahlakı göze alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Sizce benimle ilgili düşüncesi mi değişiyor ya da gerçekten amacı öğrenmemi istemek mi? Ayrıca tesettürlüyüm ve bunları da buraya utanarak yazıyorum. İlk kez bu kategoriye bir şeyler yazma gereksinimi duydum. Sevgilimle bu konuları konuşmak çok ayıp regl oldugumdan bahsettiği için çok utandım:( ama o rahat bir ortamda yetişmiş bir birey.. Asla benim gibi değil. Ama beni sevdiği için bunca sene hiç görüşmedi elimi tutamamayı bile kabul etmedi etti 8 yıldır tanışıyoruz ve beni 3 yıldır seviyor... Size soruyorum :( lutfen yardımcı olun
Biraz uzun ama sevgilim cinsel konuşuyor?