Ben çok ahlaklı ve saf bir kızım. Bir gün sapık birisi bana mesajlar yağdırdı ama ben bilmediğim için yazdıklarını anlamadım. Sevgilime söyledim o da benim çok ahlaklı olduğumu bildiği için sapıkça şeyler yazmış diyip geçiştirdi. Yakında üniversiteye gidicez yine benzer bir durum oldu, sevgilimden bana kız erkek ilişkilerini yüzeysel anlatmasını istedim. Ben normalde gerçekten çok muhafazakarım ve sevgilimin elini tutmam ve 3 yılda 6 kez buluştuk sadece. Gözüne bile bakmıyorum günah olduğunu bildiğim için.. Bu derece muhafazakârım. Ancak sevgilim, üniversiteye gidicem için bu şeyleri bilmem gerektiğini ve en iyi kendisinin öğretebileceğini başkasından oğrenmemi istemediğini soylerek bana anlattı. Mesela mastürbasyon dan rüyadan falan bahsetti. Veya bizim regl dönemimizden.. Normalde 3 yıldır hiçbir şekilde cinsel meselelere girmedik ve bundan sonra da girmeyi düşünmüyoruz. O bana çok saygı duyuyor ve bana gerçekten çok aşık.. Bunu surekli birileriyle yatmış ve artık cinselliği normal karşılayan arkadaşlar cevaplamasın. Biraz daha dini değerleri düşünen ve ahlakı göze alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Sizce benimle ilgili düşüncesi mi değişiyor ya da gerçekten amacı öğrenmemi istemek mi? Ayrıca tesettürlüyüm ve bunları da buraya utanarak yazıyorum. İlk kez bu kategoriye bir şeyler yazma gereksinimi duydum. Sevgilimle bu konuları konuşmak çok ayıp regl oldugumdan bahsettiği için çok utandım:( ama o rahat bir ortamda yetişmiş bir birey.. Asla benim gibi değil. Ama beni sevdiği için bunca sene hiç görüşmedi elimi tutamamayı bile kabul etmedi etti 8 yıldır tanışıyoruz ve beni 3 yıldır seviyor... Size soruyorum :( lutfen yardımcı olun
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Sana 3 yıldır hiçbir cinsellik ile alakalı beklentisi olmadan katlanabilmiş bir sevgilin var ve gelip burada onu sorgulama gereği duymuşsun. Sonuçta sana anlattıklarinida dinlemişsin yani zorla otur dinleyeceksin dememiş adam. Bence sen o adamı hakedip etmedigini sorgulamalıydın. Ayrıca evlilik yuva kurmaktir ama en büyük gerekçesi cinsel açlığı bastırmasıdir zina olmasın diye. Yani bluğ çağına geldiğinizde evlenin bir hadistir. Böyle devam et dokunma dokundurma ama adamada aradada olsa bir bayan narinligiyle yaklaşki sadece evlenilecek kız olma. Sevilecek biride ol
Yoksa namusuyla evinde tek başına aksamdan akşama 5 dk değerli olan biri olursun20 Yorumla
Benim gördüğüm kadarıyla bu kadar aşamadan sonra o da seni biraz açmak istemiş. Arkası gelir mi evet gelecek sen direneceksin küseceksin ama sevdiğin için az az derken bakmışsın konuşmalar başlamuş. Ayrıca bir sorum var sen hiç mastürbasyon yapmadın mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır anlamını da bilmiyordum..
Soran+1 yılİmam hatipte. Şimdi ilahiyata gidicem. Ayrıca dergiye bakılarak yapılabildiğini ihtiyaç olduğunu ve doktorların tavsiye ettiğini erkeklerinde zevk aldığını soyledi.
Regl oldugunu o bilmiyo sen mi biliyosun ilginc :-) dokunmayi falan anlarim hadi de goere bakmanin gunah oldugu hangi dinin kitabinda yaziyo onu anlayamadim
01 Yorumla
O da biliyor sonuçta gayet normal bunun cinsellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum sonuçta ailenin pedleri babam alıyor çok kafaya takmak yersiz !
01 Yorumla
Soran+1 yılO baban. Evlenince bende kocama aldırırım.. Ama erkek arkadaşım neden bilsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılwalla bence yüzelsey sevişme ya da ilişki pekde öğrenmen gerekmiyor bence muafazarkarlığını koru bence çok iyi düşünüyorsun ve inan seni takdir ettim bu şekilde evlenene kadar devam et alllah yolunu açık etsin masturbasyon gibi şeylerden de uzak dur canısı
00 Yorumlasoruda günah olduğunu bildiğim için demişsin bırak bu palavraları kardeşim erkek arkadaşının olaması bile günah madem günahını kefaletini biliyorsun üstüne üstelik bide seninle cinsellik konuşuyor bari günah olduğunu bildiğim için gibi kavramlar kullanma
00 Yorumla
+1 yılböyle devam et kznka az kalmış utan bunun neresi haram ya hiçmi kendi klendine sormuyon allah bunu haram olsa niye benim vücuduma koydu. ya yemeyin bizi. belki o sapık mesajları atand aoydu tepkini ölctü baktı sende ışık var kendi anlatmış yarında ilişki yaşarsın. hadi kolay gele bacı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n bizde seviyoruz bizde öpmeye bile kıyamıyoruz sevişmiyorsunuz onu anlarım seks sohbeti yapmıyorsunuz onuda anlarımda 3 yılda 6 kez buluşma nedir l*n günah olarak görüyorsun erkek arkadas yapma kendine sonra gelip yok bana şöyle mesajlar geldi yok sevgilimden utanıyorum 3 yıllık erkek arkadasına regl oldugunu söylemeye çekiniyor buraya yaşadıgı herşeyi yazıyor * sizin insanın asabını bozmayın
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerizekalı insan seni buraya gelmiş reklam yapıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılabla sevgili mevgili hikaye senin derdin kendini pazarlamak sorudan çok kendini övmüşsün ama siz zeka fakirlerinin fark etmediği birşey var sevgilimin gözüne bile günah olduğundan bakmıyorum diyorsunya dinen sevgilinin olması bile günah uyarayım dedim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi ovmek değil ki amacım.
Cevap sahibi+1 yıl"Ben çok ahlaklı ve saf bir kızım. " " Ben normalde gerçekten çok muhafazakarım ve sevgilimin elini tutmam ve 3 yılda 6 kez buluştuk sadece." " Gözüne bile bakmıyorum günah olduğunu bildiğim için.. " " O bana çok saygı duyuyor ve bana gerçekten çok aşık.. " "Ayrıca tesettürlüyüm ve bunları da buraya utanarak yazıyorum. İlk kez bu kategoriye bir şeyler yazma gereksinimi duydum. " hı hı tabi tabi kendini övmemişsin ayrıca dini değerlere hassasiyetli gibi görünüp sevgili edinmekte başka bir paradoks
Soran+1 yılBen bu konularda ne kadar hassas oldugumu belirttim ki erkek arkadaşım da bunu bildiği halde neden açıkça konuşu diy sormak için. şu an benim günahına giriyosun
Cevap sahibi+1 yılhe hacı abla hee sen haklısın ben haksızım
+1 yılEğer bu kadar yılda bu fedakarlığı yapabiliyorsa bu çocuk seni gerçekten seviyor kardeşim..
Niyeti kötü olsaydı sana bunca zaman bu kadar dikkatli davranmazdı diye düşünüyorum...00 Yorumla
+1 yılBu adam gayet iyi niyetli de sen neyin peşindesin reklam kokan bir yazı 3 yılda 6 kez buluşan eli eline deymemiş birisini bulmussun hala sorguluyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen günahtan bahsediyosun biriyle çıkmak bile günah ve bir erkekle renginden masturbasyondan v. s bahsetmek günah deyil öylemi sen derdin ne gerçekten onu söyle sen madem bu kadar muhafazakarsın böyle bir sitede ne işin var
00 Yorumla
+1 yılHayir benim anlamadığım cinselliği gectim, en az 5 yıldır regl oluyor olman gerek, hic regl olmamis biri bunun neyini anlatti sana?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır regli anlatmadı. Bildiğini soyledi. Bu utanç verici geldi
3 yıl olmuş yani karşındakine güven ayrıca doğru olan birşey yapmış senin bu konular hakkında bilgi sahibi olman iyi birşey çünkü yarın birgün zor bir durumda kalabilirsin bilgi sahi olman gerekir
10 YorumlaGöz göze bakmak günah dersin o zaman sevgiliyin sana cinsellikle ilgili bilgi vermesi cookk çok günah bu nasıl bir ironi
20 YorumlaDevam et bacım böyle :) Senin gibi birini ALLAH bana da nasip eder İNŞALLAH...
00 YorumlaBacım neiş buya brak bu işleri ya reklam kokuyosun :D
00 YorumlaSeni sevdiği için , senin öğrenmeni istiyor... Sıkıntı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalıştırmaya açmaya çalışıyor seni :/ Bir daha konuşmak isterse kapat konuyu sert br şekilde hem de.
00 Yorumlasenin gibi yobazlar neden var ki ya..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöğrenmen için anlatmış tabiiki
00 Yorumlaoku oku bıtmedı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem