Bu araştırma sadece ingiliz erkeklerinemi özgü? Türk erkekleri siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
link
link
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bal kısa boylular genelde çoğunlukla balık etli oluyo erkeklerin %90 ı balık etli kadınlardan hoşlanırmış şöyle bi adriana lima gibi bi kız olsa up uzun kim istemez :D :D ama ileride kısa boylu olan kadınlar bozuluyor gibi gliyo bana çünkü genç kızken çok güzel çok sexi ve çekici oluyolar zevkten zevke değişiyor kısa olup çok hoş olanlar var uzun olup çok hoş olanlarda var yeterki güzel olsun :=)
bazı durumlrda uzn kadınların avantajı olabilir ama bana göre vücut ölçüleri orantılı olduktan sonra kısa uzun çok farketmez. Biri kısa biri uzun iki güzel kıza vücut ölçüleri iyi olacak tabi, mini etek topuklu ayakkabı ve beyaz bşr seksi gömlek giydirip güzel bir makyaj yapınca ikisinide deli gibi arzularım.
1,53 ne ya abartmışlar. 1,60'tır kısa, minyon. Oyş Türk erkekleri umrumda değil Avrupalı erkekler minyon sevsin tabi <3
Avrupalı erkekler senin için yanıyor zaten :D
Terbiyesizliğin lüzumu yok. Böyle yorum atanları direkt engelliyorum, senin gibilere cevap dahi vermem.
Ne güzel :)
Bence kısa uzun olarak değil de, fit vücutlu olan kadın daha çekicidir.
uzun bacaklı olsun yeter fit olmasada olur.. bacak dediğin uzun olur;)
Cevap
19Cevap
Bana da kısa boylu kızlar daha çekici geliyor nedenini bilmiyorum.
belki içgüdüsel olarak böyledir.
kız dediğin böyle minik narin bi şey olmalı bence :)
Takıldığım kızların dış görünüşleri hep birbirinden farklıdır.Ama şunu söyleyebilirim ben kime aşıksam o Dünya'nın en güzel kadınıdır.Herkes için böyle.
Canım inglizler küçük boylu mu seviiyolarmışş kıyaam. ben de üzülüyodum sevindim bak bunaaa :))
minyon kadınlardaha esnek ve daha istekliği olduğunu söylenir ama nasıl bir bilimsel dayanağı vardır bilmem , ama tabiki uzun kadın daha esteteiktir.
Uzun boylu kadınlar çok çekici. Kısa boylu olunca kadın gibi değil çocuk gibi görünüyor.
fiziği güzelse uzun yerine kısa. ama 1.53 de değil 60 falan iyi
uzun boylu kadınlar görünüşte manken gibidirler ama yatakta çok kötüdürler. ağırdırlar. çevik değiller gamsızdırlar.
minyona göre değişir şimdi o abi. kısa var, kısa var.
doğru...türk erkekleri şöyle düşünür,boy kısaysa diğer organlarda küçük,dar zannederler...ama küçük kuşun ağzı büyük olur unutma
Bence kız biraz uzun olcak 1.75 filan göyüs ölçüsü 85 olsun beli ince olsun cektiğimde bana gelsin kalçalarıda sexi olsun .d
çekici demeyelimde sempatik diyelim..ayrıca kısa boylular yatakta inanılmaz iyi oluyolar :)
kısa boyluları anca yatakta düşünürüm.uzun boyluları gezerken.ama 1.65 in altı kurtarmaz :D
ne alaka ya, o zman bütün mankenler kısa olurdu
sanmam uzun boylu zarif bayanlar daha çekici..
ne kadar kısa boylu? bence çekici değil.
Uzun boy aşırıya kaçtımı olmuyor bence
bence kısa boylular cok harıka nedenını sormayın:D
ayaklar çok önemli benim için
170 ve üstü iyidir.
Ben sevmiyore.
Degil.
extremely ridiculus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar