Cinsel Yaşam Kısa boylu kadınlar mı uzun boylular mı daha çekici? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Hangisini beğenirsiniz cinsel olarak çekimi boy etkiler mi Kısa boylu kadınlar mı uzun boylular mı daha çekici? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Çekimi kadının cilvesi etkiler boy önemsiz bir detay gadası 1 0 Yorumla
KarizmaGenç1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Benim ilgimi daha çok orra boylu kızlar çekiyor. Kısa boyşu veya uzun boylu bir kız çok güzel değilse ilgimi pek çekmiyor 1 2 Yorumla Soran 7 ay Kaç mesela Yorumla KarizmaGenç1 7 ay 1.60-1.78 arası boya sahip olan kızlar çok güzelse, iyi bir karaktere sahipse ve benimle de iyi anlaşıyorsa böyle olan kızlar bana çok çekici geliyor 😄 Yorumla
Biggestboy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% 7 ay 175 en ideali buranın +- 5 cm olanı enfes :) 1 2 Yorumla Soran 7 ay 180 çok değil mi ya Yorumla Biggestboy 7 ay 175 dedim ya 0 a 0 olacak hali yok ;) Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kanka çekim boyla ölçülmez. ⚖️ Kısa da uzun da kendi havasını taşır; mesele duruşta. Boy değil, özgüven belirler kim daha çekici. 🌿 1 0 Yorumla
aşkadami_38 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% 7 ay göreceli bir kavram, ama bana göre kısa boylu balık etli kadınlar daha şirin tatlı güler yüzlü geliyor bana. 🙈🙈😀😀 1 0 Yorumla
LordOfDebugra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 7 ay Boy çekiciliğe etkisi 0 benim gözümde güzel fiziği iyi olsun en çekici kadın isterse 150 olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Geçen bir arkadaşım kısa boylu kızların vajinası daha güzel oluyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 7 ay Sanırsın memleket 180 karı kaynıyor mk, 3 kişiden 4’ü güdük Necmi. Mecbur kısa seviyoruz 0 2 Yorumla Soran 7 ay Yoo nadir de olsa uzunlar var Yorumla Oluştur 7 ay Nadir olduğu için denk gelme olasılığı düşük zaten Yorumla
Gizli Üye (18-24) 7 ay uzun boy olsa keşke çok çekici. 182 boyum var 1 14 Yorumla Cevap sahibi 7 ay senin boyun kısa mı çok Yorumla Soran 7 ay Hı hı kısa Yorumla Cevap sahibi 7 ay kaç :D Yorumla Soran 7 ay 1.56...🥹🤧 Yorumla Cevap sahibi 7 ay hüü :( olsun sen de kas çalış Yorumla Soran 7 ay Çalişirimm nolmuş Yorumla Cevap sahibi 7 ay çalış kas yap kapatırsın açığı. güçlü kızlar>uzun kızlar Yorumla Soran 7 ay Timamm 🥹 Yorumla Cevap sahibi 7 ay uzun mu yoksa benim ağırlığımı kaldırabilecek kız mı dersen kesin beni kaldırabilecek kız derdim :D Yorumla Soran 7 ay 1.82 sin nasıl kaldiricaz ki seni😭 ahshhsyshhs Yorumla Cevap sahibi 7 ay 120kg squat yapan kız gördüm :D 75kgyim. imkansız değil :D beni kaldırabilecek kıza ömrüm feda :D alskdjas Yorumla Soran 7 ay O sırada 48 kilo olan ben neyse kas yapıp kaldiricaz ahahshshy Yorumla Cevap sahibi 7 ay oo senin daha çok yolun varr :D hadi spora basmaya devam :D Yorumla Soran 7 ay Tamamm🙄🤧 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boy fark etmiyor bana 1 0 Yorumla
Poyrazates26 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Kısa boylu daha Seksi 1 1 Yorumla Poyrazates26 7 ay Yalanırr sora kucağa alnr dm Yorumla
pyschologist Takip Et Xper 6 Yaş: 27 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Sen tam makinesin yaa 1.56 en sevdigim 1 2 Yorumla Soran 7 ay Teşekkürlerr Yorumla pyschologist 7 ay Tanimak isterdim bu fantezi makinesini Yorumla
Onur06191 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 812 cevap paylaştı. Kısa boylu tercih ederim 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Boyu boyuna, huyu huyuna demiş talarımız. 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fark etmez hepsi dmliyorr 0 0 Yorumla
Romantiq_deli Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kısa 150 😍😍😍😍 1 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. 180 ve uzeri 0 0 Yorumla
Korkusuzkorkak16 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı. Ne fark eder peki 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Çekimi kadının cilvesi etkiler boy önemsiz bir detay gadası
Benim ilgimi daha çok orra boylu kızlar çekiyor. Kısa boyşu veya uzun boylu bir kız çok güzel değilse ilgimi pek çekmiyor
Kaç mesela
1.60-1.78 arası boya sahip olan kızlar çok güzelse, iyi bir karaktere sahipse ve benimle de iyi anlaşıyorsa böyle olan kızlar bana çok çekici geliyor 😄
175 en ideali buranın +- 5 cm olanı enfes :)
180 çok değil mi ya
175 dedim ya 0 a 0 olacak hali yok ;)
Kanka çekim boyla ölçülmez. ⚖️
Kısa da uzun da kendi havasını taşır; mesele duruşta.
Boy değil, özgüven belirler kim daha çekici. 🌿
göreceli bir kavram, ama bana göre kısa boylu balık etli kadınlar daha şirin tatlı güler yüzlü geliyor bana. 🙈🙈😀😀
Boy çekiciliğe etkisi 0 benim gözümde güzel fiziği iyi olsun en çekici kadın isterse 150 olsun
Geçen bir arkadaşım kısa boylu kızların vajinası daha güzel oluyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum
Sanırsın memleket 180 karı kaynıyor mk, 3 kişiden 4’ü güdük Necmi. Mecbur kısa seviyoruz
Yoo nadir de olsa uzunlar var
Nadir olduğu için denk gelme olasılığı düşük zaten
uzun boy olsa keşke çok çekici. 182 boyum var
senin boyun kısa mı çok
Hı hı kısa
kaç :D
1.56...🥹🤧
hüü :( olsun sen de kas çalış
Çalişirimm nolmuş
çalış kas yap kapatırsın açığı. güçlü kızlar>uzun kızlar
Timamm 🥹
uzun mu yoksa benim ağırlığımı kaldırabilecek kız mı dersen kesin beni kaldırabilecek kız derdim :D
1.82 sin nasıl kaldiricaz ki seni😭 ahshhsyshhs
120kg squat yapan kız gördüm :D 75kgyim. imkansız değil :D beni kaldırabilecek kıza ömrüm feda :D alskdjas
O sırada 48 kilo olan ben neyse kas yapıp kaldiricaz ahahshshy
oo senin daha çok yolun varr :D hadi spora basmaya devam :D
Tamamm🙄🤧
Boy fark etmiyor bana
Kısa boylu daha Seksi
Yalanırr sora kucağa alnr dm
Sen tam makinesin yaa 1.56 en sevdigim
Teşekkürlerr
Tanimak isterdim bu fantezi makinesini
Kısa boylu tercih ederim
Boyu boyuna, huyu huyuna demiş talarımız.
Fark etmez hepsi dmliyorr
Kısa
Kısa 150 😍😍😍😍
Sevdiğim daha çekici
Kisa kizlar
180 ve uzeri
Kısalar yatakta güzel
Ne fark eder peki
minyon kizlar <3
Minyon seviyorum ben 203cmim
Kısalar