Kendinizin ve ya bir arkadasinizin biseksuel oldugunu nasil anlarsiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeneme sonucu falan anlaşılmaz. yönelimler denenmese bile anlaşılır fakat biseksüellik biraz kafa karıştırıcıdır. örneğin sen biseksüelsen deneyimin olmasa bile farkına varırsın fakat eğer geç farkına varmışsan bunun geçici bir ruh hali olduğunu düşünme ihtimalin yüksek olduğundan emin olmak için denemeye girişirsin. bu genelde böyle olur.
019 Yorumla
Soran+1 yılSende oyle mi oldu?
Cevap sahibi+1 yılevet yani ben de biseksüelim ama 13 yaşında falanken farkına vardım, küçüktüm yani. bunun geçici bişey olduğunu düşündüm fakat değilmiş maalesef. tabi yıllar geçti ondan sonra birileriyle birlikte olabildim. ama yönelimimden emin olmak için değil tabi.. çoktan kabullenip emin olmuştum zaten.
Soran+1 yılKucuk yaslarda farketmek daha mi kolay bilemedim.. sonucta yasin buyuk olunca bir seyler oturuyor karakterinde ve bu yeni durum insan icin zor olmali. Peki şu an bir kadin mi var hayatinda yoksa bir erkek mi? Ve kac yasindasin merak ettim. bunu kabullenis surecin zor olmali
Cevap sahibi+1 yılçok kafam karıştı ne olduğumu anlayamadım uzun bir süre. sonra bir kıza aşık oldum. o zaman tam olarak emin olabildim aslında. kızlardan daha çok hoşlanıyorum. yaşım 19 ve hayatımda şu an biri yok.
Soran+1 yılAnladim o kiza asik oldugundan nasil emin oldun
Cevap sahibi+1 yıltipik aşk belirtileri yaşıyordum işte. hem de en şiddetlisinden. emin olmamak imkansızdı. bir kalp çarpıntıları bir hayaller bir kıskanmalar hatta ağlamalar falan derken..
Soran+1 yılSoyledin mi ona.. en yakin arkadasindir eminim. Zor bir durum
Cevap sahibi+1 yılyani çok yakın değildik ama arkadaşımdı. söylemedim tabi. söyleyemedim.
Soran+1 yılSonra ne oldu nasil unuttun
Cevap sahibi+1 yılyollarımız ayrıldı. başk bir şehre gitti flan bayağı bir kötü olmuştum ama unutuyo insan geçio yani.
Soran+1 yılEn azindan bir daha haber almamissin. Ya surekli yaninda felan olsaydi ya da iletisiminiz hala surseydi bu daha kotu olurdu
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle. aşırı heteroseksüeldi ve beni sevme şansı neredeyse yoktu.
Soran+1 yılOlmamasi belki daha yidir. En iyisi bir erkekle yasaman çünkü :)
Cevap sahibi+1 yılbenim hoşlandığım erkekler oldu fakat genelde erkekleri pek sevmiyorum, ruhları bana hitap etmiyor. ve de butch diyebileceğimiz tarzda bir tarzım var. bundan hoşlanan erkek de çok az :) ama erkek kız farketmez bir gün biriyle birbirimizi gerçekten sevdiğimiz zaman onunla olacağım. hatta yurtdışında evlenirim bilee :))
Soran+1 yılSevmek guzel tabi.. hayaller daha da guzel.. ama birde gercekler var be. Hayal kurunca uzuluyorsun kendim yasadimda gordum... Sonra su evlilik isi.. Bu dedgin biraz olmaz gibi.. ailene ne diceksin sonra.. selam anne bu benim karim biz birbirimize asigiz mi :)
Cevap sahibi+1 yılailem elbette ki üzülür ama bu tür konularda bir terslik çıkarmayacaklarına eminim. :)
Soran+1 yılNasil bu kadar emin olabiliyorsunn sasirdim
Cevap sahibi+1 yılyani çünkü onları tanıyorum. bu konu hakkındaki düşüncelerini de biliyorum.
Soran+1 yılNeymis dusunceleri cok merak ettim yanlis anlamassan :)
+1 yılbunu senin cevap lman lazim, hem bir bayana hemde bir erkege ilgi duyuyorsan zaten bisexsin, ama disardan ben buyum deyip anlasilmaz, ozellikle biz lezler belli etmeyiz ne oldugumuzu, simdi derler burada e sen soylemissin , burada direk soylerim sorun yok. ama disarda kimse bilmez
06 Yorumla
Soran+1 yılFotograftan taniyanlar olursa :)
- +1 yıl
ne alaka , anlinda mi yaziyor bisex diye, hem bilseler ne olacak sakincasi ne
Soran+1 yılDisarda kimse bilmez desin ya iste sitede takilanlardan biri resminden seni tanirsa ayni zamanda disardanda arkadasinsa hani.
- +1 yıl
ya beni korkum yok ki cnm, zaten beni disardaki arkdasim beni bilir, burada da gordugu zaman sasirmaz ayrica , sen bisexsin anlasilan ve korkuyorsun acaba anlasilirmi diye
Soran+1 yılYeni bir sey bu hayatimda ve evet yakin cevrem bilsin istemem. Cunku anlmazlar ve yargilarlar canim.
- +1 yıl
Seni iyi anlıyorum. Sonucta trde bazı şeyler hala oturmuş değil. Sormak konuşmak istediğin birşey olursa sor lütfen
bir bayanın biseksüelliğini mümkün değil anlayamazsın ama erkeğin ki kolayca anlaşılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBayanlarinki nicin anlasilamiyor?
- +1 yıl
birincisi bayanlar bir şeyi saklamak istelerse kimse anlayamaz bu konuda çok başarılılar
ikincisi bir bayan biseksüelse yine bayandır karakterinde bir değişim olmaz
ama bir erkek biseksüelse mutlaka onda gizlemeye çalışsa da kadınsal duygular vardır. ve dikkatli bakarsan mutlaka fark edersin diğer erkeklere bakışı bile farklıdır tarzı tavırları hepsi farklıdır.
eğer kendi cinsinede cinsel anlamda birşeyler hissediyorsa bisexlik vardır demektir
04 Yorumla
Soran+1 yılIlla cinsel mi olmasi lazim
Soran+1 yılYani hem ask hem de cinsellik varsa o kisi lez mi oluyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
+1 yılnasılmı nalaşılır hem erkekten hemde kadından cinsel anlamda hoşlanıyorsa biseksüeldir. yani denemesi sonucu anlaşılır.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer bayan aslinda gizli biseksuelmis bu dogru mu?
- +1 yıl
Evrtdogustan vardir yetistirilme tarzi etki eder
Kişinin her iki cinse karşı istekli olması, kişinin biseksüel olduğunu gösterir.
00 Yorumlaeğer canın hem erkek hemde kadın istiyorsa biseksüelsin...:)))
00 Yorumla
+1 yılaynı anda homo ve hetero eğilimin varsa bir sindir.
00 Yorumlacinsel yönelımlerinle
11 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi acarmisin?
+1 yılçok büyük çakallık hacı bir ona bir ona :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle haci :D
- +1 yıl
:)))
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldenersin
02 Yorumla
Soran+1 yılYasamadan anlasilmaz mi
- +1 yıl
yaşamadığın sürece daha çok saplanırsın. sürekli düşünür iyice o psikolojiye girersin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne