Keser sapı gibi dalgaya sahip olmak çok mu matah bir şey?

Herkese selam.

Eskiden de istenirdi şöyle vurdun mu inleten, çıkarıp masaya vurulacak büyüklükte aletler de, bu ara gençlerimizin hepsinin maşallahı var hepsi en az 23 cm, damarlı aletlere sahip, çıkarsa yılan sanıp korkarsın hani, bozulmuş şu dünyanın dengesini yerinden oynatacak gibi, keser sapı gibi olmuş herkes ama bilinmesi gereken bir şey var ki; bir malafatın uzunluğu kadar, dolgunluğu da önemlidir, şimdi siz sanıyorsunuz ki kafası hariç 20 cm olan kalem inceliğinde dalgalarınız kadınları havaya uçuracak, hiç sanmayın öyle bir şey yok :D Şimdi burada şeyimin boyunu vermek istemem ama öyle kol gibi olmadığı da kesin, arkadaşlar böyle her gördüğünüz yrğı kendinize ait sanmayın, öyle lanse etmeyin, yatakta belli oluyor ne bamya olduğunuz kadınlar fark ediyor bunu, üzülürsünüz, bunalıma girersiniz, bakın ben zamanında alexis texas ablamızın bir röportajına denk gelmiştim, dediği şey şuydu direk naklediyorum : Ben yaşadığım en güzel seksleri ortalama boya sahip ama kalın penislerle yaşadım, o yüzden kimsenin çok büyük penise ihtiyacı yoktur, yeteri kadar kalınsa bir penis, kadına zaten zevk verecektir.
İşte bu yüzdendir ki, telefon direği uzunluğunda yrrk hayal edeceğinize einstein beynine sahip olmayı hayal ediniz çünkü artık hatunlar yrağa değil, kafaya geliyor ;)
Keser sapı gibi dalgaya sahip olmak çok mu matah bir şey?