Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaprak sallansa tahrik oluyonz olm sizde yaw
Mesela yaprak değil ipli bikini var şimdi moda servis ediliyor resmen birde üstsüz güneşlenmek modası iz kalmasın diye
Değil
Sapık mk sg
Üstsüz güneşlenmek normal yani sana göre
Abazaaaaa
Tabi tabiii
Normal değil yani
Teşekkür ederim ama kimisi bikini yıkama heryeri görünüyor resmen
Seviyeli yorumun için teşekkür ederim
Rica ederimm yani denizde de bikini felan normal
Bazı bikiniler normal değil ipli olan var popo resmen servis tabaginda
Ya evet tanga bikini onlar ve cidden normal değil onlar ya
İzmir'de herkeste ondan var bu sene amaç değişik ondan diyorum giy normali geç dimi
Yoksa sıkıntı değil ipli olan tahtik sebebi bence
Aynen öyle bende mesela bikini giyerim denizde ama onun da bi sınırı var yani. Öyle ipli felan giyinmem
Normalinde zaten hem fikiriz ipli olan değişik oluyor resmen ortada yani kapatmıyor çünkü illerde onu tercih eden var birde rahat tavırlar olunca
Ben plajda direkt bikinisinin üstünü çıkarıp güneşleneni bile gördüm. Millet şaşırdı iyice
Ya da ulu orta direkt bebegjni emzireni de gördüm. Yani ben emzirmesine bisey demiyorum ama onunda bi adabı var. Tak emzirme önluğünü öyle emzir yani.
Evet oda ayrı bir olay sonra burada abaza deyip hakeret yiyoruz on yargilarimizdan kurtulmak şart herkes sınırını bilse sıkıntı olmayacak zaten
Bak bazı şeyler koruyucu ile yapilabilir evet ama teşhir ediyolar sergiliyorlar bu sralar
Aynen öylee ama bazıları var ki cidden abaza yaa bu ülkede abaza cidden dolu normal bi şekilde giysek bile gözlerini ayırmadan süzen insanlar çok ya da kaç kere sözlü tacize uğradığımı biliyorum yani cidden iğrençler
Onlar ayrı bir olay haklısınız ama benim anlatmak istediğim denizdeki seviyenin aşılması diyelim yoksa normal kıyafete hallenecek değiliz ama bikini de olsa bir sınır seviyesi olmalı üstünü çıkarmak filan tamam her kadında var biliyoruz da nefis denen şey de var
Aynen kesinlikle öyle bikini giymenin de bi sınırı olmalı yani
Bak birbirini dinleyince insanlar ortak nokta buluyor dinlemeden sapik abaza tabiri yemekte değişik oluyo
Ya çoğu kişi öyle toplumda maalesef bi ön yargi var. Anlamadan dinlemeden hemen eleştiriyorlar
Teşekkür ederim sen öyle fegilsin
Ricaa ederim:)
Biri abaza demiş gormussundur 😄
Hangi şehir senin
Evet gördüm onu😃
Sivas sen?
İzmir bende burada Sivaslı çok 😄 heryerdesiniz Sivas'ta kalmadı Sivas'ta
Ahahahah her yeri sarıyoruz 😂😂
Evet öyle seni tanımak güzeldi gizli kiz
Teşekkür ederim. Bende seni tanıdığıma memnun oldum
Suleyman_xxx
Beklerim 😄😄