Hafif seksi bir gece kıyafeti giymiştim ve dün gece eğlenmeye gittik eşli olarak normalde oldukça samimiyiz arkadaş olarak?

Önce herşey çok güzeldi alkollü bir mekandı yemek yedik biraz alkol aldık 3 aileydik bir arkadaşın eşi tuhaf davranmaya başladı ben eşimle dans ederken o da eşini alıp çıktı yakınımızda onlar da dans etmeye başladılar bu arkadaş birden eş değiselimmi dedi gayet normaldi çünkü aramızda hiç resmi davranmayız normalde hep sosyal olarak görüşürüz onlarla. Eş değişince dans etmeye başladık ortam loş tabi ve herşey o andan sonra başladı:(resmen taciz etti beni ve kulagıma bana bayıldığını söyledi aletini resmen önümde hissediyordum ne yapacağımı şaşırdım şok oldum saçmalama deyip kendimi geri çekince bidaha bastırdı beni kendine çekip bende sert bir şekilde bırak beni deyip eşime ben masaya geçiyorum dedim ve çok sinirlendim çok belli edemedim bir süre sonra eşime gidelim geç oldu dedim ve kalktık bugün arayıp özür dilemesini bekledim ama aramadı ne yapmalıyım? eşime de söyleyemem çok samimi arkadaşı alkolden dolayı mı olmustur?
Hafif seksi bir gece kıyafeti giymiştim ve dün gece eğlenmeye gittik eşli olarak normalde oldukça samimiyiz arkadaş olarak?