Önce herşey çok güzeldi alkollü bir mekandı yemek yedik biraz alkol aldık 3 aileydik bir arkadaşın eşi tuhaf davranmaya başladı ben eşimle dans ederken o da eşini alıp çıktı yakınımızda onlar da dans etmeye başladılar bu arkadaş birden eş değiselimmi dedi gayet normaldi çünkü aramızda hiç resmi davranmayız normalde hep sosyal olarak görüşürüz onlarla. Eş değişince dans etmeye başladık ortam loş tabi ve herşey o andan sonra başladı:(resmen taciz etti beni ve kulagıma bana bayıldığını söyledi aletini resmen önümde hissediyordum ne yapacağımı şaşırdım şok oldum saçmalama deyip kendimi geri çekince bidaha bastırdı beni kendine çekip bende sert bir şekilde bırak beni deyip eşime ben masaya geçiyorum dedim ve çok sinirlendim çok belli edemedim bir süre sonra eşime gidelim geç oldu dedim ve kalktık bugün arayıp özür dilemesini bekledim ama aramadı ne yapmalıyım? eşime de söyleyemem çok samimi arkadaşı alkolden dolayı mı olmustur?
Cevabın nedir?
+1 yılgidip söylemelisin eşine sonra bir şekil öğrenirse suçlu sen olursun bence eşinden hiç birşey sakalama muhatap olmazsınız bidaha böyle insanlarla zaten kafasında vardır ki sarhoşluktan cesaret alıp yapmıs ya da senden cesaret almısda olabilir sen farkında olmadan öyle hissetmiştir. zaten kadınların bu huyunuda hiç sevmiyorum herşeyi cırcır konusursunuz bu işlere gelince sesiz kalıyorsun asıl sesinizin cıkacağı yerde. aslında ordayken eşine belli etmeliydin böyle sessiz kalınca yüz bulur iyice. işte erkeklere kızarlar niye kıyafetime karışıyorsun diye kendien güvenmiyomusun diye bak sonuclar ortada. gerci ben eşin gibi rahat davranmazdım eş değiştirip dans etmekte neymiş bu devirde babana bile güvenmiyecen diye boşa demiyolar. bir an önce olayı anlat kurtul yoksa başına iş açar ailenden olma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Seksi kıyafet ve alkol, işleri yoldan çıkarmış gibi sanki... Ama düşüncesi tam olarak nedir bilemiyorum... Belki sarhoştu kendi bile hatırlamıyor, belki de utandığı için konuyu açıp özür dilemeye bile çekiniyor, bilemezsin... Ancak tekrar yüz yüze geldiğinizde biraz fikir edinebilirsin bu durumla ilgili... Hareketlerine göre ne olmuş olabileceğini az çok tahmin edersin ve ona göre davranırsın sende...
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynı şekilde düşünüyorum bakalım ne olacak
insanlar alkollüyken bilinçaltlarındaki şeyleri açığa çıkarırlar ve dedikleri şeyler içten gelir yani çoğu zaman doğru şeyleri söylerler. demekki bu adam da zaten daha önceden senin hakkında farklı düşünüyomuş, bide içki, loş ortam falan adam sonunda kendini tutamamış resmen. ben olsam kocama kesinlikle söylerdim sonuçta bu adamla aynı arkadaş ortamına giriceksiniz. bidaha onun suratını görmek istermisin? özellikle de kocanın yanındayken.. bence olayı hemen söyle yoksa zaman geçince birkaç hafta sonra falan söylersen adamın içine kurt düşürürsün "ulan bunlar daha neler yapmıştır kim bilir, boşuyorum seni" falan bile diyebilir: elini çabuk tut, kocana açık ve net bir şekilde her şeyi anlat yoksa yuvanız yıkılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kocamın arkadaşıyla dans edecem ha, asla izin vermez böyle bişeye. o izin versede ben etmem zaten. o kim ki onunla dans edecem eşim dururken. Eşimde başka bir kadınla dans edecek kıskançlıktan çatlarım valla. Amacım aile yapınızı yargılamk değil, şu durumunuz çok garibime gitti. Bu olayın olmasına ortamı siz hazırlamışsınız yapmaması gerkirdi evet ama tek suçluda hırsız değil arkadaşım, eş değiştirmek nedir
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
+1 yılAlkol kişinin içinde olan bastırdığı duygularını açığa çıkarır. Normalde söyleyemeyecekleri şeyleri alkolün verdiği rahatlıkla söylerler. Senin yapman gereken bunu sonuç ne olursa olsun eşine söylemendir. Söylemediğin takdirde o kişi eşin ona bir şey söylemediğinde daha da cesaret alacak ve senin de bunu aslında istediğini naz yaptığını eşinden çekindiğini düşünecektir. Bunu eşine söylediğinde yapmanız gerekeni beraber düşünün. O adam olmayan adamın eşinin duymasına gerek yok. Eşinin en iyi arkadaşı olması bunu saklaman anlamına gelmez. Geç olmadan pişmanlık duymadan eşinle konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılHissettiklerini alkolün verdiği cesaretle söyleyebilmiş yapabilmiş. Alkolden sonra böyle olan bişey değil yani. Bence eşine söylemelisin ki araya biraz mesafe koysun. Şu kadınlar neden böyle konuları anne baba eşe falan söylemeye çekinirler bilmiyorum. Söylemedikçe suç büyüyor, kendi öğrenirse gizlediğin için suçlu olursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece başka şeyler bahane edip uzaklaşalım diyeceğim eğer söylersem kötü şeyler olur belki de onların evliliği de hasar görür
Sorunun nerde olduğunu biliyorsun aslında soru soruşundan belli seksi bir gece kıyafeti giyiyorsan kocanın yanından ayrılmıcaksın ya da giymiceksin yani sonuçta alkollü bir ortam dikkat etmen gerekirdi. Ama olan olmuş eşinin bilmesinde fayda var
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum bilmiyorum
Es degistirmek nedir ya alkol bahane ama kafalar harbiden güzelmiş
30 Yorumla
+1 yılAdam seni içten içe kafaya yazmis, alkolün etkisiyle ve samimiyete binayen bir pompa isteği uyanmis, içinde, öyle bir rahatlik vermissin demek ki hata sende
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim hatam yok eşimle dans ederken birden kendisi yaptı ben habersizken
- +1 yıl
Hayir bunu geniş zamanli söylüyorum
Soran+1 yılHep düzeyliyim ben cinsellikle ilgili şakalaşmamız olmaz
- +1 yıl
Arkadaşım, adamın seni kafasında kurması için boyle konuşmalar veya, hareketler yapman gerekmiyor ki, zaman içinde bunu kendi kendine kurmuştur kafasında, ayrıca o tepkime rağmen senin herif niye bir sorgu sual etmedi? Senin adam da isin için de olmasın? Sen temiz olabilirsin ama, karşı taraf öyle olmayabilir...
Soran+1 yılBağırıp çağırmadım korkudan sadece saçmalama deyip geri çekildim
- +1 yıl
Ben yanimdaki hatunun nefes alisindan anlarim, o an sorun olup olmadigini, valla bilmem artik dikkat edicen
o tür mekanlarda bu gibi pislik ilişkiler gaaayet normaldir alkol bu sana karşı ufak bir hissi varsa alkol alınca tavan yapar seksi bir kıyafet de giymişsin ohooo neyse geçmiş olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnceleri de gittik olmadı ama hiç ilk defa böyle
Soran+1 yılSaçmaladı bilsem ne olduğunu zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılHani haram ya zaten.. İste hep bu yüzden. Kimin ne olucagi belli olmuyo. Kimisi şerefsiz cikabiliyo. Alkol falan yalan millet anasini tanimiyo mu sarhoşken. Niye anasina yapmiyo boylesini.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Direkten donmussunuz gece devam etse farklı şeyler olacaktı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir öyle ortalmalrda bulunana kişlerle arkadaş olma öyle ortamlarada gitme iki eşine mutlaka söyle yoksa ileisi daha kötü olur 3 saklayacaksanda artık a, lecek değil hiç bir şekilde eişinide sende görüşme evini vs biliyorsa değiştir derim en güzeli dürüstlüktür bence
00 Yorumlatutup bükemedin mi güzelllce? neyse, mesafeli olursun artık bundan sonra
13 Yorumla
Soran+1 yılOrda napabilirdimki
Soran+1 yılInsan şok oluyor korkuyorsun birden
+1 yılEşine söyle hesabını görsün ileride daha kötü olur sana çamur atmaya kalkar
04 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilemesini bekliyorum nasıl yaptı anlamıyorum hala
- +1 yıl
Çok beklersin bence
Soran+1 yılNiye ama dilemeli
- +1 yıl
Dilese kaç yazar niyeti bozmuş.
+1 yılAlkol içinde bastırdıklarını açığa çıkartmış sadece. Bir daha görüşmemen en sağlıklısı.
Ayrıca; benim eşim bir başkası ile dans edemez! Babam bile olsa. Eşinide öp alnından tebrik et.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinin kafasında swing olayları dönüyor ve seni deniyor olabilirmi. sen arkadaşla dan edip otururken kocan ne yapıyordu dikkat ettinmi hiç. olaya hazır olayan bir sen kalmışsın sanki ortamda.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmaz imkamsız bu dediğin gibi bisey
Cevap sahibi+1 yılkocan ne yapıyordu arkadaşının eşiyle izledinmi iyi.
Cevap sahibi+1 yılöyle olamazlar gördümki olan
Soran+1 yılMesafeli dans ettiler ben masaya gidince onlar da geldi
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı bakalım
alkolden dolayı başka şeyler yapsa yine alkondendir mi dicektin.. demekki bilinç altında sennle ilgili öyle şeyler vardır.. sektirsin gitsin.. çıkar hayatından
00 Yorumlaimalı söyle derim bunşar yaramaz insanlar sout onu o kişilerden yoksa grup isteyecekler belkide o kadın snein eşine de aynı şeyler yaptı :)
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçekten aslında çok iyiydik birden ne oldu bilmiyorum
Soran+1 yılBeni şüphelendirme yok öyle birşey eşim hayatta böyle birşey yapmaz
Soran+1 yılYok eşim hiç tedirgin değil
Soran+1 yılHayır ben mecburdum
- +1 yıl
aynı şeyler onun içinde geçerli be kardeşim olamaz mı belkide bu kumpasın içinde o da var ya da seni denedi bakalım sadakatini belki de cinsel hayatınız pasif sıkılmışta olabilir tek yapman gereken izlemek olur o şahıslardan eşini uzaklaştırmaya çalış fazla beli etmeden uzaklaşmazsa demek o da bu işin içinde tilki gibi izleyeceksin 1 aya beli olur her şey
Ortam belli sonuc kaçınılmaz... ama genede aramadigina gore o yaptıkları sadece içkiden değilmiş demekki bilinç atında hep seni hayal ediyormus
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç hissetmedim önceden
ya ulan babam olsa benım hatunu gene vermem sizin mezhepiniz geniş arkadaş
20 YorumlaBence esine sevisirken anlat bunu gaza gelsin iyice fantazi olur hemde :)
05 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu hiç ya
alkol bütün kötüküklerin anasıdır
seninkide içip hadi grup seks yapalım diyeydi ne yapacaktın02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama öyle değilki arkadaşlığımız yıllardır sürüyor
alköl insanın içindekini dışarı vurur adam sana göz koymuş söyle eşine
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl iş eşleri değiş tokuş iç kop... siz kaçıncı mezhepden takiliyonuz? Bizde kan çıkar bu gibi durumlarda silahlar konuşur
21 Yorumla
Soran+1 yılNormalde yıllardır arkadaşız hiç olmadı böyle birşey
Gizli Üye(36-45)+1 yılolkolünde fazla etkisi var tabi normaldede hoşlanıyormuş zaten sende hoşlanmasa yapmaz öyle bişy alkol olmasa konuya yavaş girer konuşlarak girerdi zaten
00 Yorumla
+1 yılbana öyle öyle ortamlar öyle arkadaşlar bir birinin eşiyle yatıyor toplu diyebilirim alkolle alakası yok çok gördüm öyle birbirinin eşiyle olanı sizinde öyle olcak sonunuz uzak durun derim
00 Yorumlases cıkartmazsan cesaret bulup artarak üstüne gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsine anlatma sakin dans ederken seni kendındemı çekti?
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen hemen tersledınmı önce biraz sesini cıkarmadınmı?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHemen tersledim o kendine çekti
Cevap sahibi+1 yılNasıl cesaret buluyokı bu kadar biraz sesini cıkarmadıysan yüz bulmuştur bide sertleşmiş yani seninle dansa başlar başlamaz cekmemıs seni ki sertlesmeye zaman bulmuş dımı?
Soran+1 yılHemen değilki bir süre dans ettik sonra yaklaştı ve hissettim dedim o an kulağıma sana bayılıyorum dedi ben tepki göstetip geri çekilince bidaha kendine çekti ve ben bırakıp masaya gittim oda geldi oturdu
Cevap sahibi+1 yılo seni önceden beri kafasına koymuş yani beğeniyor cekıyosun onu biraz alkol belkide o gunkı ortamdaki halinden ortamın eglencesınden cesaret bulmuş senin tavırlarından bile olur safca yaptığın böyle bir olay biliyim Çokk uzadıda ozeldenmı konuşsak
Cevap sahibi+1 yılAnlatayım olayı sana mesaj atsna
Cevap sahibi+1 yılNiyet açık ya yine yaklasıcaktır yazsna art nyt yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin eşşek değilse partner değişmenize rağmen gözü senin üzerinde olurdu.
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtam loştu göremezdiki elle taciz etmedi hem nasıl görsünki eşim
Cevap sahibi+1 yılEşşekmiş desene.
eşine anlatmalısın canım.
11 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum
+1 yılşerefsizlikten dolayı olmuştur.
13 Yorumla
Soran+1 yılHala şoktayım
- +1 yıl
bişey olmaz. uzak durursun bir daha yaklaşmazsın tamam
Soran+1 yılDoğru
genişliğe bak anasını satayım. memleket bitmiş
30 YorumlaAlkol neleri yaptırıyor görüyorsun değil mi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk kez alkol almadıkki
+1 yılher evlı ınsan heyecan arar sen aramıyormsn
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır eşimle çok heyecan yaşıyorum zaten niye arayayım ki
- +1 yıl
neler yapıyorsun heyecan derken
Soran+1 yılKonumuz bu değilki
- +1 yıl
heyecanlanmadın mı pekı hoşuna gıtmedımı hıc
Soran+1 yılGitmedi tabiki şok oldum
- +1 yıl
esın nerde su an? o adam aramıyo mu
Soran+1 yılEşim uyuyor iki gündür uyuyamadımki belli de edemiyorum yok aramadı bu saatde arayamaz zaten
- +1 yıl
boy kılo kac snn cekıcı mısın
Soran+1 yılÇekiciyim biraz ama bu sebep olamaz böyle yapmamalıydı
+1 yıleş değiştırmek nedır ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAleti senin kuku'na değdi mi?
00 Yorumla
+1 yılSonuç ne oldu?
00 Yorumla
+1 yılsen nerdesinki
011 Yorumla- +1 yıl
yani nerde bu kulüp
Soran+1 yılBunun ne önemi var
- +1 yıl
kulübü merak ettim yani istanbuldaysa hangiisi ondan... korkma kendime çekip bayılıyorm sana demem gizlicim
Soran+1 yılİstanbul değil
- +1 yıl
pek iya neresi... eh anasını ya koca bir şehir adı söleyeceksin sanki baskın yapıcz :)
Soran+1 yılEskişehir
- +1 yıl
eh yani sonunda söyleyebildin..222 dir büyük ihtimal bu olayın geçtiği yer
Soran+1 yılMekanı söylemim
- +1 yıl
yani eskişehir dediğin yerde o pozisyonada gidebilecğein çokta biyer yok zaten... kenidni merk ettirdin ama :)
Soran+1 yılVar inan çok
- +1 yıl
hmm iyi bakalm merk ettim seni denk gelirz uamrm :)
Kocana söyle saklama
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hafif seksi bir gece kıyafeti giymiştim ve dün gece eğlenmeye gittik eşli olarak normalde oldukça samimiyiz arkadaş olarak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne