Ablamla ikili yatakta uyuduk bugün benim canım çok çekmişti ben de fark ettirmeden mast yapayım dedim boşalacağım zaman zorladım belli etmemek için sonlara doğru ablam sarıldı bana ağladığımı sandı keşke biraz daha boşalma kısmında kalsaydım🤦🏻işte niye ağlıyorsun dedi ben de tuvalete gittim. Sonra ağlamadım dedim. Siz de aynı odada kaldığınız biriyle bu tarz bir şey yaşadınız mı
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
114Ayy çok yazık olmuş neden böyle şansa atmış sonuçta sesli konuşma 😂
ben tahmin ettim ama böyle bir şey yaşayacağımızı :D
İşte çünkü uzun belli oluyo benim öyle deyil ama boşalacağım zaman kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o yüzden sıktım baya kendimi
Uzun belli oluyor derken, kusura bakma pek anlamam bu kizlarin bosalma orgazm seylerinden. Peki siktiginda ne oldu, bosalmadin mi ya da ne bilim ses mi cikariyorsunuz...
Hayır sizin penisiniz kendini belli ediyo ya belli olur ona dedim. Boşaldım ya o zaman ses çıkarırım çünkü kontrol edemiyorum o yüzden sıktım baya kendimi o sesi ağlamak olarak algılamış ablam 😂
He peki bizde sey olarak belli oluyorsa sizde nasil belli oluyor. Sizin bosalmaniz cesme gibi olmuyor mu ama her taraf siril siklam islanmiyor mu😂😂
Hayır külodum tek ıslanır sizinki kadar çok çıkmıyo 😂bizim ıslanıyor kalkmak yerine
Nasil cikmiyor ya😂peki bu +18 videolardaki gordugumuz fiskirma ne oluyor selale gibi, bi islanmakla olacak is mi bu gercekten yani insan illa ki bi vucuttan bir sey atmasi gerekmez mi rahatlamak icin, enteresan gercekten😂😂
O erkeğin içine boşalmasından dolayı o geri çıkıyo içinden
Ahaha evet ya 😄
cok tanidigim oldu biliomusun ablasindan önce evlenen kiz arkadadim 😁😁
Evet var da benim öyle bir niyetim yok şu an
ben geneli konustum zaten...
gözler daha bi fırıl fırıldır döner kurnaz bakislar falan 🙂🙂 cok fenalar ya 😁😁
Evet benim keşfim ondan önce olmuş 😂
biliorum bu sekmez 😂😂
😂 😂
E tabi sizin uzun bir şey olduğu için gizliyemezsiniz😂
Kısık kısık çiş yapan
Tam boşalacakken bırakan, devam eden, bırakan
Evet bazen yarıda bırakıyorum yoruluyorum, 😂
😂 😂
İnanılmaz eğlendim gece gece hem yazdığınla hem alttaki yorumlarla
Eh iyi o zaman 😂😂
Evet maalesef masum ya ağladığımı sanmış
😂 😂
He yaa valla 😂😂 güldüm katıla katıla
Sende zorlanmak istemiyorsan sanal yap çok titreme
Zaten sanal olarak mesajlaştım ıslanınca mast yaptım
Oo iyisin umarım bana da yazarsın bir ara
Yakışıklı olmalı ya da hislerim olmalı ya daa geçmişim bunlardan birine sahip olmalısın ya da çok azgınca konuşan olmalısın
Sesli burdan denediğim oldu ama etkilenmedim o yüzden devam etmedim engelledim
Geçmiş zaten geçtide biz gelecekte neler yakalarız ona bakalım sen gele biz yaz azgınlık azmaklamı oluyor azdırmaklama mı görelim
😂 😂
Hayır sıktım ses çıkarmamak için öyle bir ses gelmiş demek. Çünkü boşalacağım zaman kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum ses çıkarıyorum o yüzden sıktım sıkma sesimden dolayı öyle sandı sarıldı ben de tuvalete kaçtım
Boşalmanı izlemek isterdim
Sen yakışıklıysan ben de senle yapmak isterdim
İstersen devam edebiliriz
Yok uykum geliyor rahatım ben
Sen bilirsin. Ama laf olsun diye yazdın anladığım kadarıyla
Yok yakışıklı ve ateşliysen deneriz bi gün diye dedim
Kim olduğunu bilmiyorum ki
Ben yazarım da sen kendine güveniyor musun
Ateş gibiyim
Doluyum.
Ya da şöyle yapalım... Sen dalga geçebileceğin birini bul
Şimdi yazmam ki doydum bugün başka sefere
Ben hemen yapalım demedim.
Ses tonun nasıl etkileyici mi beğenmezsem kapatırım söyliyim
Şöyle yapalım.. Önce burdan özele mesaj atar mısın
Benim ses tonum seni baştan çıkarır ama sen bunu yapabilir misin orası tartışılır
Noldu
Uyudun mu
Hayır anlamadı ağladım söylemiyorum sandı masum yaa
Yaslar nedır
Ben 21 o 23
Hımm ılgınc mis anlaması
Anlamaması
Zorladım kendimi ses çıkaramamak için. Ama boşalacağım zaman kendimi sıktım ses çıkmasın diye ağladım sandı sarıldı ben de tuvalete kaçtım
Çünkü boşalacağım zaman kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum o yüzden sıktım ağlama sesi gibi gelmiş herhalde
Hımm guzelmıs
Ablan ogrense sıkıntı olur mu
Tiksinir benden sonra ağzına sakız olurum
Hı ablan da yapıyordur ama neden tıksınsın
Yapmıyo bence yaa hep yanı başımda ben kaçıyom resmen
Aen anlamadan yapar bnce
Neden kacıyorsun
Mast yapmak için
He tamm bakalım
Bıaey demedın ama
Yohh maalesef
O manada degıl Baska seyler soracaktım
Rahatsız ettıysem kusura bakma lutfen rahatsız etmek ıstemedım senı iyi geceler sana
😂 😂
Ulan ben yazın bir kere yaparken evdekiler odaya girdi çarşafı örttüm su şişesi sandılar
Yok artık 😂 😂 Yok bence anlamamış gibi yapmışlardır utanma diye
Yok o dönem su şişesine alkol koyup getiriyorum almak istediler görmek istediler
Ahaha o da komik olmuş o zaman 😂😂
4 gün önce bir arkadaşla o su şişesi muhabbeti geçmişti üstüne birde bizimkiler öyle diyince baya güldük sonrasinda
😂 😂 Ama ablamın masumluğu ya unutmam bunu
Sendekide iyi Cesaret
Evet cesaret ettim ama işte sonlara doğru kendimi kontrol etmekte zorlandım baya sıktım kendimi ses çıkaramamak için