Eskiden kölelik açık olarak yaşanırdı ve hiç bir hakkınız yoktu. Bugün ise yerini modern kölelik aldı. Konuyu açacak olursak..
Sağlık sektöründeki 300 milyar dolarlık çarkta kronik hastalıklarınız iyileştirmeye gerek görülmeyen ilaç bağımlısı yapılan kölelersiniz.
Teknoloji cihazlarıyla her türlü eylemi, paylasımı veri olarak depolanan Tarihin en büyük casus programı olan sosyal medyalarla aleyhinize kurulcak bir kontrol-yönet sisteminin birer kölesisiniz.
Basın ve yayın cihazlarıyla zaten seviyeniz günden düne düşülüp, onların istediği kültüre empoze oldunuz. Sürekli gösterilen korku, savas, vahset, kavga ve p*rno psikolojinizi bozdu beyninizi ele geçirdi. Onların istediği gibi davranan biri haline geldiniz..
Gıda sektörüyle gdo ve kimyasal besinlerle kronik hasta edilen, tohumları elinden alınıp sonra toprakları ele geçirilen kölelersiniz..
Eğitim sizi uyandırmak için tasarlanmadı. Tam aksine Oxford, Cambridge, Harvard, MIT'ler icat edildiki bilim tanrılaştırılıp ilahi otoriteninde üstüne çıkarıldı. Bunun sonucu olarak size dayatılan sizi kontrol eden eğitim ve bilime köle hale getirildiniz. Oysaki bilim-eğitim insanlığın faydasına olmalıydı..
Din bireysellikten çıkarılıp tarikatlerin, cemaatlerin ve din adamlarının kontrolüne verildiki verilen fetvalar halkı korkutup kontrol etsin. Allah adına konuşan din adamları sizi kontrol eder hale getirildi.
Tüm bunlar Allah'u Tealanın Kuran'ı Kerimde bana ve peygamberine savaş açarsınız dediği kapitalist sistem adı altında yapıldı. Kapitalistlere köle oldunuz. Tıpkı Firavunlara, Karunlara, Nemrutlara ve Allahla aldatanlara kul-köle olan (hizmet eden) geçmiş nesiller gibi , günümüz neslide yeni firavunlara köle yapıldı..İşin ilginç yanı müslümanım diyende paraya taptı..
Sağlık sektöründeki 300 milyar dolarlık çarkta kronik hastalıklarınız iyileştirmeye gerek görülmeyen ilaç bağımlısı yapılan kölelersiniz.
Teknoloji cihazlarıyla her türlü eylemi, paylasımı veri olarak depolanan Tarihin en büyük casus programı olan sosyal medyalarla aleyhinize kurulcak bir kontrol-yönet sisteminin birer kölesisiniz.
Basın ve yayın cihazlarıyla zaten seviyeniz günden düne düşülüp, onların istediği kültüre empoze oldunuz. Sürekli gösterilen korku, savas, vahset, kavga ve p*rno psikolojinizi bozdu beyninizi ele geçirdi. Onların istediği gibi davranan biri haline geldiniz..
Gıda sektörüyle gdo ve kimyasal besinlerle kronik hasta edilen, tohumları elinden alınıp sonra toprakları ele geçirilen kölelersiniz..
Eğitim sizi uyandırmak için tasarlanmadı. Tam aksine Oxford, Cambridge, Harvard, MIT'ler icat edildiki bilim tanrılaştırılıp ilahi otoriteninde üstüne çıkarıldı. Bunun sonucu olarak size dayatılan sizi kontrol eden eğitim ve bilime köle hale getirildiniz. Oysaki bilim-eğitim insanlığın faydasına olmalıydı..
Din bireysellikten çıkarılıp tarikatlerin, cemaatlerin ve din adamlarının kontrolüne verildiki verilen fetvalar halkı korkutup kontrol etsin. Allah adına konuşan din adamları sizi kontrol eder hale getirildi.
Tüm bunlar Allah'u Tealanın Kuran'ı Kerimde bana ve peygamberine savaş açarsınız dediği kapitalist sistem adı altında yapıldı. Kapitalistlere köle oldunuz. Tıpkı Firavunlara, Karunlara, Nemrutlara ve Allahla aldatanlara kul-köle olan (hizmet eden) geçmiş nesiller gibi , günümüz neslide yeni firavunlara köle yapıldı..İşin ilginç yanı müslümanım diyende paraya taptı..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim taşmam sevdiğim erkek de ama sırtıma oturup kalçama vurup ayaklarını da yüzüme sürüp ağzıma çoraplarinı verip emmemi çiğnememi isteyen ayak parmaklarını tek tek buruşana kadar yalatıp iyice em diyerek ciddiye almam için de analıma parmak atanlarım var
Para kimde varsa o güçlü. Güçlü güçsüzü kölesi eder. Evrenin yasası bu. Yoksa o güçlü olmaya devam edemez
Güçsüzlerinde elinde kozu var birleşecekler ama bunu yapmaya korktukları sürece imkansız
Birleşmek? Güçlü olan üstlerini bir türlü kölesi yapar zaten. Onlar birleştiğini sanar. Kuklaları olur. Boş şeyler bunlar hocam. Kölesen kölesindir. Efendiysen efendi. Bundan zevk almaya bakmayı öğrenmek lazım
Köle oldugunu farkedenler zaten akıllıdır. Köleliğe biat etmediği gibi liderlerininde ihanetini farkedecek akıla sahipledir.
ayrıca bu liderlik meselesi dünyada yürümüyor artık çünkü halkında liderlere güveni kalmadı.. örneğin siyasete bak millet sıkıldı ve kendi arasında kendi işini görmeye çalışıyor şu an.. çareyi yerel bölgeler olarak kooperatifleşmede buluyor.. çoğu tarımcı bu şekilde iş görüyor arasında.. hani tarım bakanlığına kalsa iş soruna hiç çare gelmez..
Anlamadığım nokta bu anlattığın mevzunun "Cinsel Yaşam" Köşesinde işi nedir? Devlet halka grup yaptı nereye boşalsınlar tarzı bir soru mu yoksa?
kuranı kerimde firavundan şöyle bahsediyor:
O, (senin yanından) ayrılınca yeryüzünde bozgunculuk yapmağa, ekin ve nesli yok etmeğe çalışır. Allah ise bozgunculuğu sevmez. Bakara 205
Ekin gdo ve kimyasallarla bozuluyor. Nesiller/aileler ise ilaç sektörü, aşılar, sapkın cinsel fantezilerle ve eşcinsellikle bozuluyor. Cinsel olarak bozulan, şehvete kapılan bir insan asla diğerlerine normal gözle bakamaz. Ayrıca batılı ülkelerde evlatları eşcinsel yönelimli diye psikolojik tedavi gördüren ailelerin elinden evlatlar alınıp devlete verilir. Amaç nesilleri bireyselleştirip egoist bir şekilde yaşamalarını ve her türlü sapkınlığa saygı duymalarını istemek..
Başkan tamamda gece gece anasını satıyım nereden geldi bu aklına? Birine mi kızdında tripleniyorsun burada bunu bi anlat hele? Ne yapacağız yani? Taş mı kemireceğiz?
Birşey farkettin mi bilmiyorum Türkiyede insanlar birbirine saygı duyamaz hatta nefret eder hale geldi neden sence?
la ben gündüz uyuyom gece ayaktayım uyurken mi yazayım :D millete faydalı olsun diye anlatıyorum gerçi çoğunluk umursamıycak
Nedeni basit. Yeniliklere kapalı bir millet sonuçta. Yenilik görünce haşa şeytan görmüş gibi davranıyorlar. Medeniyet diyorsun "MÖDÖNÜYÖT İLLA SOYUNMOHMU" Diye geveliyorlar.. O yüzden şeyine takılacak bir mevzu bile değil, takıl geç. Kim ne diyorsa desin. Hayat senin hayatın, benim hayatım, kralı gelse sorgulayamaz. Tek geldik mezarada tek gireceğiz. O kadar yani..
ben şahsen inancımdan dolayı çabalıyorum çünkü dogruları/gerçekleri görenler bilenler etrafını uyarmakla mükellef ve uyarmadıgında ahirette hesabını verecekler.. aksi hali zaten her türlü köle sahiplerinin işine yarıyor ayrıca çok birşeyde yapmıyoruz beyinlere kazınılan algıya karşı sorgulamalarını sağlatman lazım sadece.. insanlar zaten sorguladıkça düzeni beğenmemeye başlayacak düzeni sevecek insanlarında yolu belli: zenginlik, bencillik ve cinsellik yolunu benimsemiş kimseler..