Köle misiniz kukla mı ipleriniz kimin elinde?

Eskiden kölelik açık olarak yaşanırdı ve hiç bir hakkınız yoktu. Bugün ise yerini modern kölelik aldı. Konuyu açacak olursak..

Sağlık sektöründeki 300 milyar dolarlık çarkta kronik hastalıklarınız iyileştirmeye gerek görülmeyen ilaç bağımlısı yapılan kölelersiniz.

Teknoloji cihazlarıyla her türlü eylemi, paylasımı veri olarak depolanan Tarihin en büyük casus programı olan sosyal medyalarla aleyhinize kurulcak bir kontrol-yönet sisteminin birer kölesisiniz.

Basın ve yayın cihazlarıyla zaten seviyeniz günden düne düşülüp, onların istediği kültüre empoze oldunuz. Sürekli gösterilen korku, savas, vahset, kavga ve p*rno psikolojinizi bozdu beyninizi ele geçirdi. Onların istediği gibi davranan biri haline geldiniz..

Gıda sektörüyle gdo ve kimyasal besinlerle kronik hasta edilen, tohumları elinden alınıp sonra toprakları ele geçirilen kölelersiniz..

Eğitim sizi uyandırmak için tasarlanmadı. Tam aksine Oxford, Cambridge, Harvard, MIT'ler icat edildiki bilim tanrılaştırılıp ilahi otoriteninde üstüne çıkarıldı. Bunun sonucu olarak size dayatılan sizi kontrol eden eğitim ve bilime köle hale getirildiniz. Oysaki bilim-eğitim insanlığın faydasına olmalıydı..

Din bireysellikten çıkarılıp tarikatlerin, cemaatlerin ve din adamlarının kontrolüne verildiki verilen fetvalar halkı korkutup kontrol etsin. Allah adına konuşan din adamları sizi kontrol eder hale getirildi.

Tüm bunlar Allah'u Tealanın Kuran'ı Kerimde bana ve peygamberine savaş açarsınız dediği kapitalist sistem adı altında yapıldı. Kapitalistlere köle oldunuz. Tıpkı Firavunlara, Karunlara, Nemrutlara ve Allahla aldatanlara kul-köle olan (hizmet eden) geçmiş nesiller gibi , günümüz neslide yeni firavunlara köle yapıldı..İşin ilginç yanı müslümanım diyende paraya taptı..
Köle misiniz kukla mı ipleriniz kimin elinde?