Avrupa ülkelerinde bunun normal olduğunu kim söyledi ya? Nerdeyse karış karış gezdim, Avrupa'da böyle bir şey görmedim. P*rno filmlerde olur ancak öyle şeyler.
Avrupa ülkelerinde bunun normal olduğunu kim söyledi ya? Nerdeyse karış karış gezdim, Avrupa'da böyle bir şey görmedim. P*rno filmlerde olur ancak öyle şeyler.
Ben çıplaklar plajında bile gittim Ibiza'da. Çıplak olmalarına rağmen orda bile cinsel ilişki görmedim. Hatta ilk Hollanda'ya gittiğimde burda kafası güzel, bankta sevişen çift görürseniz şaşırmayın dediler ama 100 defa gittim bir kere bile denk gelmedim. Hepsi kulaktan dolma bilgiler.
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Türkiye'de public seks kültürünün olmaması ve verdiğimiz tepkilermi doğru, avrupa bunun normal karşılanmasımı doğru?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
cinci hocalar var hacı buralarda
onları sollar:DDDDDDD
kanka bu soruyu senden beklerdim :)4xper olmuışsun bile. hem sana gıcıklar hemde torpil yapıyorlar galiba :)
vallahi doğru söylüyorsun :)
bu site bensiz yola devam edemez:DDDDDDD
kesnilikle haklsıın. seni yönetici olarak görmek istiyorum yine :)
saygılar hocam:D
bu toplumun beni algılaması 2 yüzyıl olur ama:D
buda çapkınkurufasulye 2milyona kadar gidecek galiba :)
aynen abi
Hayvanlaşma emaresi.
Sokaktaki kedi, köpekten farkımız olsun.
Millet yolda tuttuğunu becerir o zaman 😀
ya burada ancak plaj, bahçe, dağ tepe de oluyor
public ne
dışarda seks
Sokakta seks
Çüş bu kadar genişlikte olmaz hayvan değilsiniz dışarda yapacaksınız
şu an gizli saklı yapılıyor bu farkında değilsin herhae. yasak olması engel değil yani
ee o zaman herkes sokak ortasında yapsın Seksi saçmaşamayın hayvandan farkınız olsun her şeyi absrtıp duruyorsunhz
@cy-tah Avrupa'da çok normal karşılıyorlar
@alision evet ben de gittim ama öpüşme dışında öyle bir şeye rastlamadım🤷♀️filmle gerçeği karıştırıyorlar
Valla adını etiketleyemedim özür.😂
Ben çıplaklar plajında bile gittim Ibiza'da. Çıplak olmalarına rağmen orda bile cinsel ilişki görmedim. Hatta ilk Hollanda'ya gittiğimde burda kafası güzel, bankta sevişen çift görürseniz şaşırmayın dediler ama 100 defa gittim bir kere bile denk gelmedim. Hepsi kulaktan dolma bilgiler.
dine ters