İlişkiden hemen sonra uyuyan erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlişkiden hemen sonra uyuyan kadın hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlişkiden hemen sonra uyuyan kadın hakkında ne düşünüyorsunuz?
düşünmekle alakalı bir durum değil...normal şartlarda ilişki sonrasında erkek mutlaka uyur...o durum elinde olan bir durum değildir..biyolojik yapsıyla alakalıdır..kadında sarılıp yatmak ister...bu böyle...kızmakla veya laubalilikle alakalı değil...
erkek orgazm olurken beyinde anne sütündeki bir maddenin aynısı salgılanırmış bebeği uyutan bu madde erkeği de işte o yüzden uyuturmuş.. maddenin adı neydi pro... diye başlıyordu anımsayamadım..
tercihim. o uyurken ben de kalkar tvyi açar sigaramı yakarım. ya da yazsa balkonda içilen sigaranın değeri paha biçilemez :D sonrasında kafa dinlemek istiyorum açıkçası.
tşkr ederim. ilanınızı kabul ediyorum efem :))) her ne kadar egon yüksek olsa da ;) anladın :))
şahsen romantizm bana göre değil. sanıyorum hödük oluyorum. ama allahtan bana yakın biriyleyim :)))
:))))) gülme krizine girerim ben öyle bir ortamda ki 2 kere girdim. yeltenmiyor artık :) benim konseptim şu: gece, şarap ve fasıl ya da güzel müzik... eşlik edilebilecek, bağıra bağıra şarkı söylenebilecek bir yer.
ya da en uç romantizim anlayışım da şu: mesela tavla oynuyoruz, bir yandan da eğleniyoruz. bir anda "iyiki yanımdasın" gibi bir cümle. ya da fiziksel güç kullanarak şakalaşırken bir anda göz göze gelip öpüşmek. öyle yemekti, hediyeydi, sürprizdi ben hoşlanmıyorum hiç.
:)) o zaman işin kolay. aynı istekte olan çok kız var :))) şahsen ben romantik bir erkeğe katlanamazdım :)
işde erkek yanımda uyursa acayip kızarım soğrurum sinirlenirim..
Cevap
3Cevap
çok yorgunsa uyuyabilir. ben de uyurum. ama öyle kıçını dönüp de yatana tekmeyi basarım sarılsın bi zahmet :)
eğer benimde uykum warsa uyuyalım ama yok ben hala cin gibiysem kusura bakmasın uyutmam :D
ilişkiden sonra bir sigara yarım saat mola ondan sonra tekrar uyarılmak feci bişi yaa sex
arkasını dönmedıği sürece sorun yok sarılıp uyumakta ıstemem hava sıcaksa şimdiki gibi
ama illakı bı temas olsun ısterım ben elını tutmak vb
Dönsün arkasını uyusun. Ben de duş sonrası uyku moduna geçiyorum çünkü. Hatta hiç bulaşmasın. Dokunmasın. Uyandırmasın.
ilişkiden hemen sonra sonra uyuyan kadın da olsa erkete isteksiz bir ilişkide bulunmuştur
herşey bu kadarmışşş:)
yorulmuştur diye düşünüyorum.
uyumak mı ? ben varken asla :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar