Ilk cinsel ilişkiye girdiğinizde kaç yaşındaydınız..
Neler hissettiniz?
Nasıl gelişti?
Sevdiğiniz biriyle mi yaptınız?
Neler hissettiniz?
Nasıl gelişti?
Sevdiğiniz biriyle mi yaptınız?
18 yaşımda sevdiğim adamla oldu hala devam ediyoruz zevkten bacaklarım titremişti. arkadaşların evinde takılıyorduk soyunduk surtunuyorduk sevgilim ileri gitti bir baktım penisi kan olmuş benimde canım acımıştı çok ağladım bozulduğum için sevgilim özür diledi benden bir daha yaşanmayacak falan dedi. zarım sadece zedelenmişti patlamamıştı aradan bir zaman geçti hazır olduğumu söyledim. eve gittik yaptık ve kızlık zarımın kanını alnına sürdü beni bırakmayacağını söyledi ve hala birlikteyiz 2 yıl oldu
17 yaşındaydım.
Sevgilimle oldu hala birlikteyiz.
Onların dükkânına girmiştim bir aksam sonra depoya mal almaya indiğinde bende gittim yanina yardim ederim diye tabi olan oldu sonra :) ama mutluyuz seviyoruz sevisiyoruz :)
:))
Sen öyle bil mukucan inanmak zorunda değilsin ;)
Neredeyse ilkokula başladıgim yıldan beri opusur ellesirim ilk gozagrim hala kızı. Ilk ilişki lisede aydosta ormanda siniftan bir kızla oldu. Meslek lisesinde sayılı kızdan biriyle olmak büyük lukstu. Biraz hızlı bir deneyim oldu ben onun o benim ilkimdi güzeldi. Yıllarca görüştük. Başka ınsanlarla evliyiz şimdi.
20 yaşındaydım otele verecek paramız yoktu biz de ıssız bir yerde yeşilliğe gittik zaten çoktan tutuyorduk kendimizi bir başladık sevişmeye karanlıkta o zevki bir daha unutmam. 4-5 posta atmışımdır. Penis boyum uzadı adeta o kızla yaşadığım ilişkide. :)
Penis boyu ilişkiyle büyüyo mu cidden
Hiç duymadım ama benim büyüdü sanki çok istekliydim çünkü. Zaten demir gibiydi yerinde durmuyordu birkaç gün yumuşamadı zor sakladım.
Alakası yok büyümeyle :D
Cevap
18Cevap
lisedeydim arkadaşımın boş evine götürdüm üzerinde okul üniforması vardı... oturduk kola falan içtik yanıma oturdu aniden öpüşmeye başladık kanepeye yatırdım bacaklarını göğüslerini okşamaya başladım hemen kendinden geçti zaten... eteğini çorabını kilodunu çıkardım vajinasını yaladım oda beni soydu pensimi yaladı ağzına aldı inanılmaz heyecanlıydı beni yatırdı ve üstüne oturdu sanırım 4 kez yaptık inanılmaz bişeydi ;)
Öyle görünüyor :)
senidemi uyku tutmadı :)
Askardeydim çarşı iznine çıkınca zaten azgunlikyan aletin dimdik geziyordu, bir tane hatun ayarların ilk milli oluşumdu ama benim onu becerdi onu beni becerdi anlamadım birşey.
İlk yaa acemilik te iki sokmaya boşaldım zaten :)))
https://vocaroo.com/i/s0z0kueSb4uY W:GSDGGWE
Ahahaha cok iyi ya :D olur olur merak etme :)
15 yasinda aile dostumuzun ogluyla onlarin evlerinde herkes alt kattayken biz ust katta yaptik
15 mi çok erken olmuş ya maşallah :)
Kuzenimin eve getirdiği bir kızla. Lise 1e gidiyordum. Birçok kez kuzenim yani benden yasca büyük abimle yanimda iliskiye girmislerdi. Kız bana da vermeyi kabul etti bu sekilde
Kiza bak mahalle bakkalı gibi :)
Detaylida anlatabilirsiniz komikse az guleriz :)
Şimdi odaya girdim hatun ciplakti yataktaydi benden yasca büyüktü soyunmaya bile utandım önce :D neyse soyundum oturdum yanına abla dedim ben bilmiyorum nasıl yapıcagimi dedim :D o da bak buraya giriceksin başka bişey yok dedi :D zaten girmemle çıkmam bir oldu :D tuvalete gidip geldi basını okşayıp acı var mi acı dedi çok utanmıştım ya :D
Harbi komikmis ha :D
Ahahaha :D o an ki hayal kırıklığı :D
Valla ben ilk 10 yaşında yapmaya çalıştım ben yaptım zannediyordum ama yapmıyormuşum hani birleşme olmuyormuş tabi ben bunu 14 yaşında farkettim ondan sonra arada sırada oldu :D
Oha abi ya 10 yaşında ben oranin sadece isemeye yaradığını saniyodum :D
Aynen düşündüğün zaman oha harbiden zatende ben bir anlatsam o anki durumları ölürsün :D
Anlatsana :)
Asıl şimdi oha abi ya :) öyle ulu orta yerde :P
18dim. sevgilimdi. bir arkadasimin evinde planli sekilde oldu. seks icin bulusmustuk. kasiklarim rahatlayana kadar defalarca bosaldim.
O an ki hazzi tekrar yasadin mi yoksa ilkler her zaman ki gibi unutulmaz derecedemiydi?
18 yasımda lise sonda erkek arkadasimla okulun tiyatro salonunda sahnenin arkasında birlikte olduk ve çok iyidi
Planlı mi oldu yoksa bir anda mi gelişti
Bian da gelişti hoca bize orayı toplattiriyodu ben eğilip duruyorum eteğim vardı arkadan sarıldı seni istiyorum dedi zaten dokununca bende is bitti yani iyidi ama
Him plansz daha güzel olur bence zaten :)
evet öyle oldu da zaten :))
16 yaşında arkadaş olarak sevdiğim halde arzuladığım biriyle yaptım. Ve yaşadığım en iyi seks onunlaydı
Benim onu istediğimi bilmiyordu. Ama belli etmek yerine gider konuşurum genelde
Seks için hoşlanmam gerekmez, sadece arzularım. Ve evet oldu.
16 yaşındaydım ve en büyük zevkimdi tam 8 saat 6 kere boşaldım tabi partnerim 22 yaşındaydı harikaydı
16 olmasi lazim sevdim kizla deyildi, okadar bisey hissetmedim heyecandan bisey anlamdim sanirim, nasilmi gelisti iyi arkadastik iste olan oldu bir gun diyelim
Valla lokum gibi erkeğim vücütda yaptım, tipimde var, s*kimde var 17lik , inanırmısın daha ilişkiye girmedim yaa ben bile inanmıyorum kendime :D
Yas kaç
19 -,-
Çok gec kalmış sayılmazsin bence :)
Kaç kişiyle çıktım hiçbiriyle ilişkim olmadı ya, şu an mesela sevgilim var şu an cok güzel ilişkimiz , bakire bir kız inanılmaz güzel biri onunla olmak ıstıyorum ama tabi işte kurallı evlenınce diyor :P
Evlen o zman :)
Kız erken evlilik istemiyorrrrr... 25 yaşına kadar no sex, ondan başkasıylada yapmak ıstemıyorum o bakire bende bakir :D ama bekliyemiyorumda -,- mecbur sıkıyorum götümü
Çok güzel l*n :)
18 yasındaydım :) baya geç kalmışım dedim kendi kendime :)
16 yaşımda sınıf arkadaşımla girdim analdan şimdi yüzümüze bakamıyoz
Sevgili degilmiydnz
Hayır
Lisedey'ken Soyunma odasındaydı Harikaydı lisedeki kız arkadaşla aşırı zevk aldım kendimizden geçmiştik. Sonra dedim işte hayat bu :P
daha nasıp olmadı kanks
peki senin açılışın ne zaman yapıldı?
yoo ben değdirdim sadece
sevdiğime saklıyorum kendimi askljfksldjfl
Şu ana kadar sevdiğin olmadi mi
daha giremedim bakirim :D
18 yaşında sevgilim le onun evinde
Planlimiydi
Hayır
23 yasindaydim.
18 yasindaydim:)
Fazla erkencilerdensin sende