Herkes için öyle, ama kimi insanlar için etik değerler daha ağır basar
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öylelerine saygı duyuyorum elbette. Değerlerini korumakta özgürdür. Ama sevgilisi veya evli olan bir kadınla gizli dünyamın olmasını istiyorum. Kimse kimseye karışmayacak biçimde.
Ama kime nasıl anlatılır ve bu dünyayı nasıl kurarsın inan çok düşündürüyor. Tepki alması an meselesi insanın. Sende böyle kaçamakları seviyorsan bana bir kadın olarak tüyo verebilir misin?
Ben yasak derken, aldatmalı demek istememiştim o yüzden nasıl bir öneride bulunurum bilemiyorum. Ha benim etik değerlerime uymuyor, senin gibi düşünen birini bulman gerekir ama başın belaya da girebilir. İyi düşün yani
Anlıyorum. Elbette çok dikkat etmeliyim. Sonuçta ucunda ölüm bile olabilir yani. Anlatmak istersen, senin netürden ilgini çeken yasakların vardı dinlemek isterim.
Peki böyle ilişkilerde aradığın ve dikkat ettiğin neler var? Mesela öğrencide başarılı olan mı, veya senin bir öğrencide dikkat ettiğin mesela? Hasta doktor ilişkisini örneklendirecek olursam yakışıklı olması gibimi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Herkes için öyle, ama kimi insanlar için etik değerler daha ağır basar
Öylelerine saygı duyuyorum elbette. Değerlerini korumakta özgürdür.
Ama sevgilisi veya evli olan bir kadınla gizli dünyamın olmasını istiyorum. Kimse kimseye karışmayacak biçimde.
Senin seçimin, ne diyebilirim
Ama kime nasıl anlatılır ve bu dünyayı nasıl kurarsın inan çok düşündürüyor. Tepki alması an meselesi insanın. Sende böyle kaçamakları seviyorsan bana bir kadın olarak tüyo verebilir misin?
Ben yasak derken, aldatmalı demek istememiştim o yüzden nasıl bir öneride bulunurum bilemiyorum. Ha benim etik değerlerime uymuyor, senin gibi düşünen birini bulman gerekir ama başın belaya da girebilir. İyi düşün yani
Anlıyorum. Elbette çok dikkat etmeliyim. Sonuçta ucunda ölüm bile olabilir yani. Anlatmak istersen, senin netürden ilgini çeken yasakların vardı dinlemek isterim.
Ben yaş farkı olmadan meslek etiğine aykırı gizli ilişkileri seviyorum genelde. Heyecanlı geliyor. Doktor-hasta, öğretmen-öğrenci gibisinden.
Peki böyle ilişkilerde aradığın ve dikkat ettiğin neler var? Mesela öğrencide başarılı olan mı, veya senin bir öğrencide dikkat ettiğin mesela? Hasta doktor ilişkisini örneklendirecek olursam yakışıklı olması gibimi?
Heyecan değildi o
Gaysin demek
Hayır gaylıkla ilgisi yok. Evli veya sevgilisi olan bir kadın olsun ve gizli dünya kuralım onunla istiyorum.
Ha yuva yıkıcısın
Neden yuva yıkmaya çalışayım? Sonuçta herkes birbirinin aile kurumuna saygı duyuyorsa ve sıkboğaz olmayınca neresinde yuva yıkma var bunun?
🤮🤮
Derdim kimseye zarar vermek değil kesinlikle.