Yasak gizli saklı bilinmeyen ilişkiler neden daha çok çeker? öyle mi ya da?🤔sebebi ne daha mı tutkulu? farklı bir arzu ve heyecan mı? inkar edilemez bir gerçek mi bu?(o zaman aldatmalar, gizli saklı birliktelikler neden?)

Yasak gizli saklı bilinmeyen ilişkiler neden daha çok çeker? öyle mi ya da?🤔sebebi ne daha mı tutkulu? farklı bir arzu ve heyecan mı? inkar edilemez bir gerçek mi bu?(o zaman aldatmalar, gizli saklı birliktelikler neden?)
Yasak herzaman tatlı gelir karşı tarafın elindekini alma heyecanı gizli saklı yakanlama heyecanı ne bileyim farklı ten arayışı her ten aynı olsada bunu anlayan yok
Bunu anlıyorum bunu yazmaya üşendim sadece, karşıdakinin haberi olmadan onun olanı kullanmak ve akşam evine geldiğinde partnerinin başkasıyla bugün yaşadığı şeylerden haberi olmadan ona sarılması vb. Kısacası gizli saklı yakalanma korkulu şeyler Andrenalini tetikler buda cinsel hazzı 3 veya 5 katına çıkarır birde başkasının partneriyle birlikteyken karşıdan habersiz onun olana dokunmak, kıyaslamak hatta onun hakkında haberi olamadığı yaşanılan saklı şeyleri konuşmak gibi.
yanılıyormuyum?
@anatolian_Mongol bilemiyorum
Bilemediğin ne olabilir?
Sonuçta yorumunun devamını getirmiş oldum.
İnkar edilmeyecek bir şey bu.. Kadın için de erkek için de böyledir..
Farklı, yasak, tehlikeli, ayıp, toplumca ayıplanacak türden birliktelikler... Hepsi etkendir bu konuda..
Kimi kendine hakim olur kimi olmaz, olmak istemez ama hissedilen kesinlikle yansıtılandan farklıdır..
Teşekkür ederim..
Rica ederim...
Yasaklara tatlıdır ben de yasaklarla yaşıyorum nerede bir yasak meyve olsam yiyorum kokluyorum yasaklar yani yakalanmazsan çok güzel heyecanlı ağırdan alıyor fantezi Tutku Aşk
Yasak olan şeyler insanı cezpeder. Çocukken annelerimiz o dolabı açma dediği için inadına o dolabı açarız, çünkü engellenmiştir ve merak duygusu oluşur.
Cevap
17Cevap
Yasak ilişkilerin getirdiği korku ve heyecan istemsizce hazzı tetikler ihanetlerin sebebinin bu heyecan olduğunu düşünüyorum
Şahsen sen Heyecan için yapabilirmiydin? Merak ediyorum
Yasak ve gizli olan her şey daha cezbedici geliyor. Konu cinsellik olunca tabi araya tutku ve heycan giriyor buda libido artısını tetikliyor...
Gizli olan her şey zevklidir. Mini etek yerine derin yırtmaçlı etek gibi 🤭
herkes bir zamanlar imkansız olarak tanımladığı şeye ulaşınca hazzı iliklerinde hisseder :)
yasaklar insanların dikkatini çeker
Daha tutkulu oluyo bence
Daha cekici ve ilgi odaklidir. Yasak iliski her zaman daha zevklidir cunku alisilmisin disina cikip tabularini yikarsin
evli çiftlere katılıyorum bazen
Ne kadar absürt olsada, Gerçekten yasak ilişkiler Hazzı tetikler.
Maalesef ki artiriyo hemde cok
Peki merakımdan soru,
Sen de bunu yapabilirmiydin
Yasak ilişki sadece ş*erefsizliği tetikler.
Hemde çok çok tetikler
Heyecan farklı bir tutku haz
Genelde öyle oluyor ama yanlış
Yasağa ilgi duyan sapkın bir ruh hastasıdır
Heyecandandır
Yasak aşk gibi zevk veren başka bir şey yok
Evet daha güzel daha heyecanlı olur
Yaşandı tastinlendi değilmi
Evet cuckold harika bence
Evet
bilmiyorum
Hayurrr