Ben kimseyle ilişkiye girmedim fakat mastürbasyon yapıyorum. Evleneceğim kişiye ilişkiye girdim desem nasıl olur? Detaya in ⬇️?

Kimseden görüş beklemiyorum. Kafanı kullanamıyorsan boşuna uğraşma, görüşünü silerim.

.
.

Namusun zardan ibaret olduğunu düşünen ve kızlık ile bağdaştıran nalet toplumda velev ki evlenmeyi düşündüm. Umursayan biri değilim evlenmek ön belleğimde yer almıyor. Fakat diyelim ki bir şekilde kafamı kaybettim ve evlenmeyi düşündüm. Bunu karşımdakine ilişkiye girdim diye söylesem nasıl olur?
Erkekler dar bakıştan kurtulamadıkları için idrak sorunu yaşarlar. Muhattap olduğum kişi en ufak bir şüpheye girerse beynini şey ederim. Bu sebeple baştan böyle söylesem de sonunda
bokluk çıkarmasa diye düşünüyorum.

Bu arada belirtmek isterim; bu İslam'ın koyduğu bir kural değildir. Hatta İslam'da herhangi bir hata yapıp da tekrarlamamak için tövbe eden birinin yaptığı her ne ise söylenmez bile.
Bu, kadının aşağılandığı ve bir çok insanın yalana bir kısmının ise şüpheye düşmesine vesile olan boktan bir gelenek. bir çok toplumda vardır.
Bu sebeple erkek iseniz kendi açınızdan, kız iseniz yine kendi açınızdan değerlendirip mantıklı bir açıklama yapınız.

Keşke evlenmek fıtratta olmasa. Saçmaladım #_#

Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için teşekkür ederim
Ben kimseyle ilişkiye girmedim fakat mastürbasyon yapıyorum. Evleneceğim kişiye ilişkiye girdim desem nasıl olur? Detaya in ⬇️?