- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılBeklemeyi tercih etmek yobazlık değildir. Ona değer mi zaman gösterir, iyi bir şey yapıp yapmadığını da. Şüphelerin varsa belli ki sana pek uygun bir yolda değilsin demektir ama kanımca. Fakat şu kendimi saklıyorum lafı bu durumu biraz yobazlaştırıyor o doğru.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen 21 yaşında yobaz isen ben 30 yaşında cinsellik yaşamayı tercih etmemiş biri olarak ne oluyorum merak ettim. Bu yobazlık değil. Cinsellik yaşamamış olabilirsin ama bu, cinsellik konusunda kendini geliştirmeyeceğin anlamına gelmez. Sonuçta hormonal ve anatomik bir unsur cinsellik.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeylere yobaz diyen kadınlar kendilerini kullandırtmış oldukları için diğerlerine de baskı yapıyorlar. Çünkü erkekler buna önem veriyor. Onlar tercih edilmeyen kadın olmak istemiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılYanlız değilsin 😁gayet norml düşünüyoruz. bizi büyüten ailemiz den nasıl goruyorsak öyle dir. bu yobazlık değil terbiye bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır sadece bunu tercih etmişsin olabilir herkes reşit olduğunda bozulacak diye bişi yok
00 Yorumla Bence hiç iyi bir şey yapmıyorsun, hayatta her şeyin yaşamak lazım, bunlardan biri de cinsel hayat ve çok önemli. Evlenmeden önce cinsel hayatın olmazsa cinsel anlamda kendini tanıyamazsın ve evlenmek için son derece uyumsuz bir adam seçip evlendikten sonra da pişman olabilirsin.
Zaten cinsellik yaşamadığın biriyle evlilik kararı almak, evlilik hayatı için yapılabilecek en kötü şey. Sevişip seksini beğenmediğin biriyle evlilikten vazgeçebilirsin, ama ne olduğunu bilmediğin biriyle evlenip seksini beğenmeszen çok zor durumda kalırsın.
Daha da kötüsü kendini hiç tanımadığın için kendin bile nelerden hoşlandığını bilmeden bir adam seçmeye çalışmak çok büyük mutsuzlukla sonuçlanabilir.
Şu kafa yapısını bırakın artık, seks doğal bir şeydir, ayıp bir şey değildir yemek yemek gibi bir şey, 21. Yüzyıl da yaşıyoruz.
Kısmet falan da çıkmaz, hangi kalitede ortama giriyorsan o kalitede insanlarla karşılaşırsın.
Evlilik öncesi sekse karşı olmak dünyanın düz olduğunu savunmakla aynı şey bence.14 Yorumla
Soran+1 yılBen sizin bu konuda samimi olduğunuzu düşünmüyorum.
Soran+1 yılBunları mesela ailendeki akrabalarındaki kısacası en yakınındki insanlara da tavsiye edebilir misin mesela göz yuma bilir misin? Hayır değil mi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiz öyle düşünüyorsanız bu iyi bir şey demektir...
Ne mutlu evleneceğiniz kişiye.
Çocukluğumuzda sorulan bilmecelerden biri şuydu: "Var var da gel, var yalvar da gel, açılmamış dükkandan el değmemiş nar al da gel."
İşte böyle el değmemiş bir nar teslim edeceksiniz müstakbel eşinize...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de 25 yaşındayım ve evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim, bu yaşıma geldim hiç sevgilim olmadı elime dişi sinek bile değmedi tabiri caizse tertemiz bir delikanlıyım anlayacağın yakışıklı ve tatlı bir gencim üstelik ama yalnızım işte yalnızlık çok kötü bir şey cidden ya, kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım artık çıksın karşıma offf bıktım yalnızlıktan 😂😅
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılberbatsın, erkeklerin bakire olmayan kadınları da sevmeyi öğrenmesi gerek. Ben yüz güzelliğine aldığım zevke uyuma bakıyorum. Bakire kalan ilişkide zorluk çıkaranlar yüzünden biz de tecrübesiz veya kötü kadınların oyuncağı oluyoruz, yeri geliyor bir kızı 3 erkek paylaşıyor bu yokluktan sonra kızlarda ego tavan. Bakire mi kusacamm
00 Yorumla
+1 yılHayır abla yobaz değilsin benim kırmızı çizgim evlenmeden kimseyle yapmayı düşünmüyorum insanların sınırları olabilir yobazlikla hiçbir alakası yok bunun
10 Yorumla
+1 yılBuna değer emin olun ben de 27 yaşına geldim buna değer görüyorum merka etmeyin Allah gerçekten inanıyorsa bir insan bunun doğru olduğundan şüphe etmemeliyiz devir ne devri olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 sen doğru olanı yapiyosun
2 ben bakır bı erkek olarak bakire olmayan bir kadınla evleniyorum evet çok seviyorum o yüzden buna takilmadim ama her cinsellik konuştuğumuzda üzülüyorum bu duruma severek onun için herşeyi yapabileceğin bir erkeği niye 5 dakkalik zevk için uzesin?
00 Yorumla
+1 yılDeğilsin tabi kim diyosa ortalık mali gibi kime veriyorsa versin
00 YorumlaHayır değilsin tabiki, bu kişisel bir seçim. Doğru yapıyorsuni böyle devam et.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Neden yobaz olmasınki en dogrusunu yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHayır ya ne alakası var
Bende 20 yaşındayım bende kendimi evleneceğim kadına saklıyorum01 Yorumla- +1 yıl
Yobazlıkla alakası yok
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılhayır değilsin merk etme kendine göre düşüncen cok güüzel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBen 30 yaşında yaşadım. Evli kadın acımış bana sağolsun 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal daha 21 isen. ya cıkmazsa karsına? yas 30 oldugunda?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır ben de bu kafadayım
Şimdinin kızları aşırı hızlı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu senin kararın ve saygı duyulur bundan dolayı seni kimse yargilayamaz
00 Yorumla
+1 yılBence böyle devam et bozma kendini hatta baba yaz sen ya
00 YorumlaHayır degilsin. Ayrıca çok güzel.
20 Yorumla
+1 yılBence harikasın
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapiyosn.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNamuslu olmak yobazlıksa bu bir onurdur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Adamın kralısın olması gereken de bu
00 Yorumla
+1 yılkeşke senin gibi biriyle evlensem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon. Da mı yapmıyorsun?
00 Yorumla Deger iyi yoldasin bozma
00 Yorumla
+1 yılbence deger. boy kilo kaç
00 Yorumla
+1 yılTebrikler 👍
00 YorumlaSeni istemeye gliyom adres var
00 Yorumla
+1 yılDeğilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Hayir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sen mükemmelsin
00 Yorumla