Cinsel organda aşırı şekil bozukluğu olmadığı sürece, bahsettiğin durum genetik yapısıyla ilgili birşeydir. Bunun tatmin etmeyle, etmemeyle ilgisi yoktur.
Hayır kesinlikle hoş değil vs vs diyenlerin %95'i görseler soluksuz s. ker. Kaba oldu belki ama gerçekler bunlar. Örnek ; Gece hayatı yaşayan bir erkek gece dışarıya çıktı bir mekana gitti bir kadın ile tanıştı ve kadın ile eve geldiler. Yatağa girip soyunana kadar hiç bir yerini görmedi. Zaten iş oraya geldikten sonra da aaa bunun dudakları dışarı çıkıkmış olmaz demeyecektir. Yani demek istediğim şu , şekiller , ölçüler vs vs hepsi birer rakamdan ibaret. Karşılıklı sevgi , saygı ve ten uyumu olduğu sürece dudak büyükmüş pipi küçükmüş falan pek önemsenmez. İşin içine fantaziler girdiği zaman evet dudakları dışarı çıkık olan vajinaya kimisi oral yapmaz istemez kimisi de çok ister yani insana göre değişir. Falan filan.
senin tarif ettiğin kadınların %80 inde görülen tip. zaten öyle olması gerek. . siz filimlerde estetik yaptırmış kadınlara ne bakıyorunuz
şunu aklınıza koyun. genital organlar görsel beğeniye sunulacak organlar değil. amacını saptırmayın.
o dudaklar uzun olmalı ki sen zevk alasın. vajina içerisinden zevk alınmaz. penis giriş çıkışını iç dudaklar penisi kavrayarak hareketleri klitorise iletir ve kadın ilişkiden zevk alır. dudak kısacık olursa asla zevk alamaz. sen dua et böyle olduğuna
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anladim teşekkürler annem sürekli bunu söğlüyor anneanem ve anneminki normal düz beni birkere banyoda gördük sürekli değişik bir vajinan var ilk defa böyle görüyorum bende kaç kişininki gördün ki dedim çevremde herkes var kimsenin seninki gibi değil diyor bir ara vajina önemli kocan belki beğenmez falan dedi yan ine biliyim sürekli söğlüyor bunu işin b@ku çıktı affedersin rahatsiz olduğumu belirtiyorum diyorum kaç yaşina geldim beni vucüduma bakiyorsun falan yorum yapip durma diyorum sinirimi bozuyor annem soktu bunu kafama
Psikolojimi bozdu cidden zaten insanlar bana çok güzel olduğumh söğler annem tam tersi bana kötü şeyler söğlüyor ayrıca vajinam kötü bir görüntüye sahip değil sadece iç dudaği çok azicik dışarda
yahu öyle olmak zorunda. neredeyse tüm kadınların öyle. ne yapalım yani allaha rest mi çekelim. değiştir bunu sen kötü bir tasarımcısın mi diyeli
benim anlamadığım şu. siz güzel diye nasıl bir vajina tipini referans alıyorsunuz. yahu bitin kadınların tamamına yakını böyle. bir tek filmlerdeki karılar estetik yaptırdığından böyle değil
o dudak uzun olmalı görevini yapması için. kısa olmaz.
Anladım Teşekkür ederim bende s birçok vajina tipi araştırdım neredeyse çoğunun iç dudağı dışarıda Hatta benim vajinam onlardan daha estetik bir görüntüsü var. Teşekkürler
Yani hafif dışarıda olması bence sorun değil.. Ama bariz sarkma varsa sorun olabilir. Tabiki bu görsel açıdan bir sorundur. İşlevsel olarak hiç bir sıkıntısı yoktur.