Zaten o bakire olmadığımı biliyor bekaret takıntısı yok ama dul kadın istemiyor
eski eşimle aldattığı için boşandım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir durumda erkek istese bile ailesi istemiyor. Olayın içine aile baskısı giriyor. Sen bugüne kadar evlenmemişsin, gül gibi kızlar varken ne yapacaksın başkasının yatağından geçmiş kadını diyen milyon tane erkek annesi var bu dünyada. Dul kadın için bu düşüncelere sahip olan da bir kadın. Oğlu ilk defa evlenecekse hiç evlenmemiş kız arar çoğu anne...
Ailesi yok
Evlilik konusu acilmadi daha dul oldugumu bilmiyor ama bakire degilim dedim
Dulnkadinlarin nasil olsa zarim yok herkese veriyim diye o* ruhu vardr demek istiyor yoksa istersen 100 erkekle yat fikrim degismez yinede ciddi dusunurum diyor
Var
anlatamıyorum galiba biz bir ara bu konuda konuştuk dul bayanla evlenmek konusunda. O da dediki evlenmem. YANİ BENİ BAKİRE OLMADIĞIMI BİLİYOR AMA DUL OLDUĞUMU BİLMİYOR OFFFF
Dul erkekle kadın ayrı gerçekten, aynı değil durum. Kadınla istenmemesi toplumsal hoşnutsuzluk, bir aile olmayı beceremeyip ayrılmanın somut bir kanıtı olması ve bu durumun kendi yuvasında da yaşanmasını olası görmesi, ya da erkeğin ailesinin tepki vermesi olabilir.
Karşılıklı sevgi ve anlayışla aşılabilir bir şey olduğunu düşünüyorum
Sorun sadece erkek olmaz genelde aileler istemez. Aynısı tam tersi için de geçerli. Kimse boşanmış bir erkeğe prensesini vermek istemez. Yanlış olabilir belki boşanmaların çok olduğu bir dönemde ama öyle.
Cevap
43Cevap
Şindi ne olursa olsun dul kadının duyguları ve hayalleri geçmişten kalmadır.
Bir erkeğin geçmişten duygusu kalmaz gibime geliyor çünkü elinden oyuncağı alınan çocuk ağlamaya başladı mı bir şeker verir susturursun. Oyuncağı aramaz daha. Kadının hayatı ah keşkelerle doludur, durur durur kendi kendini kurar. Erkeği kıyaslar.. Daha bir sürü şey.
Sevişmeyen kız bulursan haber ver yani. Olay sevişmekten çok eskiden kocasının olmasıdır.
adam aldattı l*n nesini seveyim onun
Gel de bunu yeni talibe anlat. Aldattı diye siniri yapıcan yapıcan, bir süre sonra hırsından ağlıcan, sonra başlıcan şöyle güzel günlerimiz vardı böyle güzel günlerimiz vardı niye böyle yaptın diye kendi kendine üzülürken bir de bakmışsın ki duygusal zamanları hatırlamışsın herifi yad ediyosun. Yok işte bana böyle kur yaptı, şöyle jest yaptı. Hobaaa yanında duran kazık kadar adam kendini mobilya gibi hissedecek. Napcaz şimdi?
Bu çok saçma bir düşünce, olabilir insanlar hata yapabilir istediği gibi olmayabilir. Kimse evlenip boşanmak istemez, boşanmak için evlenmez. Şahsen ben bununla insanları yargılamam. İnsaniyetle ilgili bir şey. Ama herkesin düşüncesine saygım var. Böyle biri karşıma çıksa eğer o insan değer verilmeyi sevmeyi hak ediyorsa evlenmiş boşanmış benim için önemli değil. Çocuk olmamalı ama.
örnekler var eşinden ayrılan erkek ya da kadın hiç evlenmemiş kişilerle evlenebiliyor , dogal olarak iki bekar birbiriyle iki ayrılmış yetişkin birbiriyle yakıştırılır , fakat dediğim örnekler var , seks yapma olayını karıştırmasaydın keşke o işi kuşlar tavşanlar bile yapıyor bence seks olayı ile hiç ilgisi yok.
peki ben de şunu anlamam evlenip boşanmış bir kadın neden tekrar evlenmek ister hayatını neden yaşamaz ?
Günaha girmemek icin
Ne gunahimi gordun?
sen kadınsın birde, ben erkeğim ve ben bile yaşıyorum bu sorunu :) evlenip 8 ayda boşandım, kiminle tanışsam bunu söylüyorum, başlıyolar ırım kırım etmeye, evlenip boşanmışım falan filan :) daha orada kesiyorum muhabbeti :) öyle bir beyin benim eşim ya da hayat arkadaşım olamaz cünkü
Bekar erkek ilişkiye dul bayanla ilgili hayaller kurupta baslamayi basardiysa zaten amacı seks. Ha aşik olmus olsa ve çevre baskisindan cekinmese evlenir. Sanirim siz seks yapiyosunuz ama evlenmek istemiyor bu genc
hayır yapmıyoruz 6 aydırda tanışıyoruz
Ben ilk evliliğimde evlenmem büyük konuşmak gibi olmayayımda.. ama evlenip boşanmış olsam ozaman evlenirim dul bayanla..
Yani şu dullardan iğreniyorum bende bir kadın yaptım ama tövbe ettim yani aman aman dul olmak hiç iyi birşey değil yaa one öyle üstünden geçmişler bide senmi geçiceksin...
duruma göre değişrir bazı duygular olur boşanmışlığın önune gecer bence
Önemli olan dul veya bekar olması değil, önemli olan doğru kişi olması...
sevgili olurken bile ilk olunması tercih ediliyo yani evlenirken de farklı mı olcak
Yuh :(
ben evlenirim bakirim ama gene de evlenirim zina yapmamış sonuçta sorun yok o 100den
Ben ilk gecemizde öpmustum kocami o kadar temizdim
Sonra aldatti p**evenk
Hyr degilmis
Siz bayanlar iste tamda burada hata yapiyorsunuz kendiniz madem o kadar temizdiniz esinizin arkasini onunu kisiligini hicmi olcup tartmadiniz koru korune asikmi oldunuz yoksa ben sahsen evlenecegim kisiyi kirk yariyorum sizin gibi duzgun olanlarda nedense duzgun adami begenmiyor.
Görunuste cok efendiydi birazda maddi durumu iyiydi off
sen olsan evlenir misin? belediye çukuruna dönmüş taze lazım :)
Offf pisliksiin
Valla gel kontrol et canim hicte cukur degil en son girerken zorlaniyrdu
Vajina daraltma ameliyati bile varki benim cukur falan degil napayim yani esimdi :(((
illaki evlenmek zorundamı... seviyorsa zaten evlenir zorlamaya ne gerek var...
tamam uzun süre sevgili kalırız ama bende çocuk istiyorum yalnız mı öleyim :( anne olmak hakkım değil mi ben yanlış bir şey yapmadım
karşımdakinde bekaret takıntısı yok ama dul kadınlar hakkında önyargısı var
ilk eşimde seviyordu boşanmak için çok direndi bence sevgi saçmalık, çünkü seks hayatımız iyidi üstüne aldattı neden aldattın sorusuna değişiklik istedim sen kalıcısın dedi
benim şu an iyi bir maaşım var kendi evimde arabamda herşeyim var benim bir erkeğe ihtiyacım yok ama istiyorum evlenmek istiyorum
yurtdışına çok kolay gitmek istiyorum aslında nasılolsa beni burada bağlayan pek de birşey yok
sende evlenmeden takıl niye tekrar evlenmek istiyor.
Ölenedek bekar mi yasicam cok sukur meslegin var ama
Bekar yasama beraber yasa. Evlenince isin cilki cikiyor. Eger iyi ise neden bosandin.
çünkü aldattı
Aldatmi tamam kotu. Evet peki ikincisinin aldatmayacagini nerden bilirsin. Sen bundan sonra partner secerken kendi durumunda olanlari secersin. Bekar biri seninle sadece cinsellik icin olur yeniden evlenmek icin degil.
evlenmeden sevişmem diyorum laflarınıza bak
İyi sizin semciminiz o zaman burdan sikayet etme:-)
Dul olması normal birşeyde çok seks yapmış dmen saçma. o zaman evlenmiycek bol bol seks yapıcak
Ee esim sonucta surekli yapiyorduk
Kadina esya muamlesi yaptigi ve haliyle sifirini istedigi icin.
Buna kesin konuşmak doğru olmaz. Gönül bu, dul bir kadınada aşık olabilir ve evlenmek isteyebilir!
Cok seks yapti derken? Sorunda bir yerde orda zaten.
neden evlenmem benden önce biriyle olmuş ve en önemlisi evlenip boşanmış olması bir çok soru işareti demek -_-
Kadın evli oldugu adamla seks yapabilir bu en dogal hakkı erkek bunu yargılayamaz evlenmek isteyenler de var elbetteki
yaşadıgın talihsizliğe üzüldüm umarım daha iyi olursun
33 yasimda bekarim evlenip bosanmis olsam dul bir bayanla evlenmeyi dusunebilirdim ama buyuk konusmak gibi olmasin su durumda kestiririm yine dulla evlenmem
bayanın her konuda ilk ' i olmak için. ama çok seviyorsam sorun olacağını sanmıyorum pek.
Canım sevdikten sonra değer verdikten sonra dul mul dinlemez bu kalp onla evlenir canım
Başkalarına bekaretini veren biriyle evlenmektense dul biri ile evlenmeyi tercih ederim en azından evli olduğundan olayı biliyor olurum...
genelleme yapmayalım
kimse boşanmak için evlenmez
eğer anlaşırsak evlenirim
hayır ya isteyen erkekler var yanlış düşünme ama sen dulmusun
herkes öyle değil... benim eşim mesela
sen dul muydun onunla evlendiğinde?
evet
o bekar mydı
Boşanma nedenine bağlı bir durum.
Aldatildim
Peki bekar kadın neden dul erkekle evlenmez?
Evlenir hepsi evlenir
Yanılıyorsun.
Ben kendimden biliyorum.
Toplumun baskısından çekinirler genelde
Sıfır varken ikinci eli alirmisn onun gibi bisey
Asik olursan?
Hiç bir erkek istemez dul bir kadını
Neden
Ya şimdi teşbihte hata olmaz elektronik bir şey alacaksın maddi durumun da yerinde o zaman gidip ikinci el alır mısın insanın aklına gelir acaba telefonu kaç defa yere düşürdü ya da klavyenin içine herhangi bir sıvı döküldü de temizletilldi mi falan. Araba alıyorsun taklası var mı boyası var mı ya da boyası varsa arka çamurlukta mı falan. İnsanın içine kurt düşer. Evlilik de öyle bayan da olsa erkek de olsa aynı acaba bir öncekiyle neler yaşadı neden ayrıldılar?
ben eşya mıyım duygularım var. Ayrıca evliliğim süresince sınırsız seks yaşadım olması gerekende bu
Bari bu ayrıntıyı verme o zaman hiç evlenmezler
Dul kadınla sadece yatarım.
O senle yatmak ister mi?
mesele seks değil mesele evlenip boşanmış olması
Napsın yürütemedi belki
Cok sevdi ama aldatildi bosanmiyim mı yani
Hoslandigim adam bekar dul oldugumu soylemek istemiyorum
Ama evlenmez bakire olmaman umrumda degil dedi ama dul olmayi igrenc buluyor
Kafa yapimiz uyusuyor cok hoslaniyorum ama beni kabul etmez dulum dersem
Hakediyor cok iyi bir erkek
çevre baskısı , ve bakıs açısı
Bende olsam bende istemem
evlenip ne yapacak seks yaptığı sürece gerek yok
dul kadın fantezilerimiz var sadece
Adamına göre değişir bence bu
Sonuç
Bu kim senmisin:))
evet
Sana kisacasi şunu söylimm,
Mahalle baskısı diyeyim sen gerisini anla...
Olayim seks ile alakasi yok..,
ne mahallesi ya residansda oturuyor
Ya yürü git...
Bide espiri yamaya calisiyor bana...
Az biraz gündemden haberin olsun...
Mahalle baskisi ne anlama giliyor bir oku ögren...
Dengesiz misin nesin
Cevresi oyle cahil degil
dul muusn :)
Evet
Neden dul istenmez o zaman
Esim aldatti anında bosandm
Yo hergun sevisiyorduk bakımliyim
Hyr şu an birinden hoslaniyorum
1 sene nisanli kaldik iste o da boyle bakire edebiyati yapiyordu off ya o aldatti benim sucum ne?
28 bekar evet ama bekaret takintisi yok sadece dul sevmiyor. Dullar bosaninca herkese verir diyor
Sevismiyoruzki 6 aydr tanisiyoruz
Ailesi yok. Bilmiyorum amaci o olsa simdiye :)))
Ben yetimhanede ögretmenlik yapiyorum
O zamaninda yetim oldugu icin baya duygu yuklu o yuzden burada gonullu yardim ediyor bu sekilde tanistik asil isi mühendis
kısmet bu evlenir evlenmez bilinmez
Ben isterim mesela.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar