Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım bakire bir kız gözlerinden, haraketlerinden, tavırlarından anlaşılır.
Bakire bir kız ile olmayan bir kızın bakışlarında farklılık vardır.
Bakire bir kız ile cinsellik ile yapılan sohbette bakışlarında, konuşmalarında bir çekingenlik, utangaçlık varsa büyük ihtimal bakiredir. Ama bu kısım genel olarak bir erkek ile ilişkiyi bırak öpüşme yaşamamış olanlarda daha da belirgindir.
Fakat kız bakire ama cinsel birleşme hariç bir çok şeyi deneyimlemiş bu türlerin bakire olmasını sezebilmek zordur. Çünkü cinselliği bir şekilde yaşamış. Yani bakışlarında, konuşmalarında cinselliğini belli eden tavırları vardır. Bakirelerini hissedebilip anlayabilirsin gözlerinden ama zordur. Ancak cinsel birleşme sırasında anlarsın.
Bunun da detayına girmeyim artık :)011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen sana detaydan daha önemli bilgiler verdiğimi düşünüyorum.
Çünkü öğrenmek istediğin detay hemen herkesin bilip keşfeedebileceği bir durumdur.
Yazdıklarım ise detaya girmeden keşiftir.
Zor olandır.
Detay ise kolay olandır.
Eğer bakire bir kızın vajinasına penis girmeye kalktığında kesinlikle kolayca girmez penis.
Girmek için yol arar, hatta zorlanır, kayar.
Sulanması lazım, yol bulması lazım.
Eğer kolay girilirse hemen hiç bir şekilde kız olduğunu sanmam.
Ama zorlanma varsa, girmiyorsa yüzde yüz kızdır.
Hatta girdiğinde kızın yüz ifadesi, yanakların pempeleşmesi ve vücutta olaşabilecek titreme halleri kızın bakire olduğunun delilidir.
Kız bakire değil ise zaten çok rahat girer ve kızda titreme, ilk defa bir şey giriyormuş hissi oluşan yüz ifadesi olmaz.
O ilklik hissi belli eder.
Ve ben genel olarak ilişki öncesi yaptığım ilk yorumdaki gibi görsel anlamda hissetmeye çalışırım.
Ama detay olarak kesinlikle bakire de zorlanma olur.
Zorlanma olursa yüzde yüz bakiredir.
Cevap sahibi+1 yılİlk ve daha sonrakiler birbirinden farklıdır.
İlk de zorlanırsın, girmez.
Uğraşırsın.
Zaman harcarsın.
Diğerlerinde aynı şeyler olmaz.
Cevap sahibi+1 yılValla kardeş yani ben turizm sektöründe çalışan bir insandım.
Bu güne kadar 6-7 bakire kız ile birlikte oldum.
Benim karşılaştıklarım bu yönde.
Cevap sahibi+1 yılSenin dediğin gibi olsa o zaman kendilerini bakire diye yutturabilenler çıkacaktır.
Belki sen vajinusmus problemi olan birisine denk gelmiş olabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılAynı durumu nasıl yaşayacaksın ki vajinaya penis girmiş, vajina açılmış, genişlemiş sonra aynı zorlukları tekrar yaşıyorsun.
Bilemiyorum böyle durumda anlaşılabilmesi zor yani.
Başka yöntemin varsa bilemem ama ben genel olarak davranışlarından, gözlerinden sezinlemeye çalışırım.
Yani kendini belli eder bir şekilde.
En İyi Cevaplar
+1 yılyatağa girmeden anlayamazsın arkadaşım.
utangaçlık mı? utangaçlık kişiseldir, sevişse de utanabilir.
yürüyüş mü? bir saat önce sevişmemişse imkansız, ayrıca regl olduğunda da aynı yürüyüşe sahip olurlar.
acemilik mi? bir kadın defalarca sevişme sonrasında da bile acemi olabilir. partnerindeki dallamalıkla doğru orantılı bu durum.
öpüşme mi? öpüşmeden bekaretini kaybeden çok kız var.
bedendeki kasılma mı? istekli hatunlarda normal bir durum.13 Yorumla- +1 yıl
aynen kardeşim ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kizin bakire oldugunu gözlerinden anlarsin... onada zaman gerekli :) kolay gelsin
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldoktora gitmeden doktor olmadan tek yöntem bu :)... bir kizin gözleri cok sey anlatir siz ama bakmasini bilmiyosunuz... o yüzden birlikte oldugunuz kizin sürekli gözlerine bakin... tanimak oldukca kolaylasir... her haliyle belli eder kendini... en cinide olsa en safida olsa beyinde ve kalpte bitdigi icin gözlerin yönetimi o anki reaksionuna kadar anlarsin...
Cevap sahibi+1 yıl6. hisse bakmiyo iste bu sizin beyin altlarda gezindigi icin cogu seyi kaciriyorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılnoluyo sana acaba
Cevap sahibi+1 yılsana soruyoruz cevap?
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlayamazsın birlikte olmadan ya da doktora götürmeden
18 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu birlikte olma esnasinda anlarsn öpüşme yasamamis biri disleri tokusur partneriyle dilini uzatmaz ve dudagi emer ve emerkende rahatsız eder dişleri surttugu icin. Iliski sirasinda oraldan anlariz tiksinir oral yapmaktan. Birde büyük küçük derse penis için o tecrubelidir demek. Doyumsuz olacaktr ayrica ilk iliskide bakirelik gitsede devam etmek ister die dusunuyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla dostum davul patlamamış ama tokmağında deymedigi yer kalmamış bircok kişi var. Sknti büyük
+1 yılEskiden olsa seks mevuzuu oldumu huzursuzlanır konuşamk istemezledi anlardım şimdi herkes ağzıyla seks yaptığından artık geçersiz. bir yol maalesef
Ellemeyle sürtmeyle (kıyafetle) karşı koyarsa bakiredir de diyemiyoruz maalesef naz yapma olasılığı yüksek
Dedim ya eskiden olsa çok yol vardı
Yürüyüşünden bile anaşılırdı ama günümüzde o yöntemler artık işlemiyo maalesef
Görmeden anlamak zor artık anlayacağın
Onuda herkes anlamaz gözleri iyi seçici olmalı tecrübeli olmalı ;)19 Yorumla- +1 yıl
Yaklaşacak bişey yok kardeşim EİC derdinde falanda değilim yanlış anlama
Gözlerin x-ray göremiyorsa
İlişkilerinde gözlerini hiç kullanmamış tek derdi sürtüp yalamaksa
Bir cacık anlayamaz
Ben kendi tecrübemle söylüyorum
Bakmadan hatta sadece bkmak değil ayırıp incelemeden anlaşılmaz !!!
Ben anlarım diyenlerin %80ide kendini kandırır
Bunu anlamak Çok matah bişeymiş gibi delikanlılığa bok sürdürmemek için hepsi jinekolog kesilir başımıza
Son sözüm. bakmak bike bazen yetmez işinin ehli bike bazen incelmeden anlayamaz her kdın bir değildir kimisininki kabak gibi 2 cm den belli olur kimininki kıl gibi 5 cmden zor görünür - +1 yıl
Dediğim gibi EİC falan umurumda değil ben bildiğimi söyledim
Ve inan bildiğimden başkasını saavunmam yani başka bir yöntemi (aklıma gelmediği için ) düşünemem
Ama merakta etmiyo değilim
Benim aklıma gelmeyen başka ne yöntem olabilir acaba :)
yazda bilelim bari - +1 yıl
Ne anladımki o işten
Hem doğru diyen olmazsa seni. EİC seçecem enyakın sensin diyosun
Hemde doğru çıkarda EİC seçecem çıkmazsa sırrım bende kalacak diyosun
Çelişkili bir. durum
Üstelik kendi yöntemimi ulan olacakmı diyosun detayda
Kendi yöntemini başkası nerden bilebilir?
Aman neyse ne yaa bilimsel olarak bakıp incele dışında anlaşılamıyor
Seninde einstane olma ihtimalin düşük olduğuna göre...
Düşündüm de çok vakit harcadım bu soruda sen devam et - +1 yıl
sıkıntı yok cagdas_06
kendini tatmin etme çabasında olanların sorularında gereksiz vakit kaybetme huyum yoktur zaten ;)
dünyanın en gerizekalı sorusu :) hatta bu siteninde :) hiç umrumda değil birinin bakire olup olmaması, o kişiye saygısızlıktan başka bir şey değildir bu, böyle bir saygısız olamam !
11 Yorumla
+1 yılvajinasına bakmadan anlaman mümkün değil kardeşim. tabii sormak şıkkını eliyorum :D
15 Yorumla- +1 yıl
olm bakınca anlarsın mk. dediğin şey çok nadir oluyor da dikkatli incelersen onları da anlarsın ;)
- +1 yıl
kusura bakma ama sen anlayamıyorsun o zaman kardeşim. ne kadar darda olsa görülür anlaşılır ;)
turnusol kağıdı koy üzerine maviyse bakire değildir kırmızıysa bakiredir. mu hahaha be biçim soru bu ya a:D :D:D:D
11 Yorumlaçok kilolu biri değilse kalça kısmı daha büyüktür çıkıktır yanları oralardan anlaşılır :)
118 Yorumla- +1 yıl
Bu çok saçma bir yorum olmuş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiremisin diye sorarsın oda o muazzam yalanı atar yanlışlıkla oldu der.. ve öğrenmiş olursun..
227 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyide kardeşim sen kızı çıplak görebilecekmsin bakalım soru bir kere hatalı bana soruyu ayrıntılı ver bende sana cevabı ypıştırayım
Cevap sahibi+1 yılGenetik Bölgenin Dokusun da kırmızılık mevcutsa eğer büyük ihtimalle kız değildir, aynı zaman da zar vajinayı iki yana açıp ayırdığında kendisini gösterir ordan da anlayaiblirsin, ve bir başka yoluda vajinanın dudak kalınlığı ve olası biçimidir yani bozuk olan bir kız ile olmayan bir kızın vajinasının arasında çok fark vardır buda en basit vajina dudaklarından ve dudakların genişliğinden anlaşılır !!
Cevap sahibi+1 yılkanka bana tek bir seçenek bıraktın o da içine girdiğinde genişliğinden anlarsın !! başkada seçeneğim yok.. ama senin bildiğin bir taktik varsa duymak isterim..
Cevap sahibi+1 yılkanka ip ucu versen bilebilirim ama hiç ipucu vermezsen kafanda ki cevabı veremem sana emin ol tecrübeliyim gerçi her erkek böyle der dimi :D
Cevap sahibi+1 yılpes :)
Cevap sahibi+1 yılgit kime verirsen ver benim psikolojimi bozma :D
Cevap sahibi+1 yılolum bulamıyorum l*n napayım kafama sıkıcam kitlendim burada resmen :D :D tüm yolları denedik bilmediğim ne olabilir ki !!!
Cevap sahibi+1 yılben tecrübeli değilmişim demek ki onu anlamış olduk :D
ipucu ver
Cevap sahibi+1 yıliyide kanka içine girmiyorsun kontrol etmiyorsun dışardan öküz öküz bakarak nasıl anlıcan bunu !!!
Cevap sahibi+1 yılee tamam o zaman vajinayı iki yana ayırıp açtıktan sonra zar gözükür be kardeşim bildiğin kapalı ince bir et parçası ve minik bir delik.. bu bu kadar basittir daha fantastik bir hale niye getiriyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılbu sefer ps ya valla uğraşamıcam kim kime vermiş kim patlamış patlakmıştılarmış eror verdirme bana :D
Cevap sahibi+1 yılkanka ben unuturum eic çıkarsa cevaba da yazarmısın rica etsem :D
Cevap sahibi+1 yılben senden çok merakla bekliyorum artık :D
bir erkek bir kizin bakire olmadigini her anlamda anlar.
115 YorumlaBEN bı bakışla çözüyorum emin ol ;) kızı göster yeterlı el sürmeden yürüyüşle ;)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl soru böyle? Bu ne ayıp, ne aşağılayıcı soru? Erkekler arasında konuşulması bile ayıp ama ona hadi diyelim de burada kız da var. Bize çok ayıp oldu
00 Yorumla
+1 yılSorarak. Kesin çözüm.
11 Yorumlamemesinden süt gelir...
17 Yorumla
+1 yılBen anlarim :) kizlarinda cogu anlar galiba
116 Yorumla- +1 yıl
Formasindan anlariz.
- +1 yıl
Yapisindan
- +1 yıl
Yok bu baska
- +1 yıl
Yirtildikdan sonra eskisi gibi olmaz
- +1 yıl
Saol brat :P
- +1 yıl
Sehf yazib :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılicine girdiginda flok fiok diye ses cıkar
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılevett
Cevap sahibi+1 yılsallıyorız iste ne bilim sacma soru sacma cevap iste:D
- +1 yıl
Hem sözde bakire hemde flok flok ses diyo alem siniz yaaa :)
kimi yiyonuz ya da yediğinizi sanıyonuz çok merak ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacaklarının vajina kısmı çok ayrıksa?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılböyle olduğunda bozulmuş olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılLegene korup Baloncuk çıkarsa bakire degil :D
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunu şaka olsun diye söyledim öneri için degil Birader :D
Cevap sahibi+1 yılyok kardeş
Gizli Üye(36-45)+1 yılvajinasından
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne meselası sıcak suyuma oturtak * :D
Cevap sahibi+1 yılne tecrübesi anlarım ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılewe gdelim derse sana bakire değildir
054 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleğer 6/7 aylık bir ilşkiyse ve senin 2 aylık ısrarın sonucu eve gitmeyi kabul etmişse bakiredir. ama sen hadi eve gdelim dedğinde tamam derse kesnlikle bakire değildir
Cevap sahibi+1 yılbakire bir insan eve gtmez kısa öyle söleyim.)
Cevap sahibi+1 yılben ne dedm sana. sen 3 ay ısrar edicksn eve gdelim die !!! o zmn kbul ederse bakiredir diorm. ama bgün eve gdelim dersen kzda tamam derse orospudur diorm
Cevap sahibi+1 yılben nişanlıyım. bakire değilim.
Cevap sahibi+1 yılonunla yaptım manyak.
Cevap sahibi+1 yılo senin gbi iğrenç bir insanmı ki. 3 senedir sevgiliyiz biz.
Cevap sahibi+1 yıldemekki benim nişanlım adam gbi adammış. onu şu an daha çok sevdim.
Cevap sahibi+1 yılben ayrılmak istedim o bırakmadı cnm. yoksa meraklısı değlim.
Cevap sahibi+1 yılo yüzdni kız becermek için burada soru soruosn? bakiremi değilmi amanda aman.
Cevap sahibi+1 yılabaza oldgun için ewt haklısn :D
Cevap sahibi+1 yılo. çocuğu mu diyim illa :D
Cevap sahibi+1 yılsenmisn terbiyeli olan. sevgiliyse yatan kızı hiçbi adam almaz dien terbiyesiz yobaz kim babanmıydı. uff senin gibi ayıların sürüsü kurusa keşke. artık yazma bb
Cevap sahibi+1 yılbende seni düzgün beyfendi sanmıştım karşılıklıymış.
Cevap sahibi+1 yılbenim çevremde öyle insanlr yok işte. 4 sene çıkıp sevişen insanlar var benim çevremde. neden sence. çünkü ikiside düzgün.
Cevap sahibi+1 yılçok komiksn ya. dar görüşlü benim ölemi. dd
Cevap sahibi+1 yılzaten bnmki erkek değilki melek.<3. burdaki yobazlarla nasıl bir tutarım. 1 ay snra alıcam cebamı ben. seninde gözünün içine sokucam.
Cevap sahibi+1 yılkıskançsn yaa. d
Cevap sahibi+1 yılmüslüman sünni. başkasınn altında yatıp kalksam namuslu derdin o zman. ama yok bir kişiyle yaptım die kötü oldum. insan vardr elini bile tutmazsn. insan vardr eminsindir bunla bişeler olur dersin. yıllarca denersin bakalım ne yapıck gidicekmi yoksa flan diye. işte o testlterden gecerse bir insan onunla bazı şeyleride yaşarsın.
Cevap sahibi+1 yılo ne demek bilmiorm
Cevap sahibi+1 yılhanefi.
Cevap sahibi+1 yılistanbul... ne alaka. d
Cevap sahibi+1 yılsen çokmu müslümansn.
- +1 yıl
lafınızı balla kesiyorum ben oruç tutmuıyorm ama bakirim :D
- +1 yıl
dinle ne alakası var yani yaşımda 20
Cevap sahibi+1 yılhiçte öyle gözükmüosn. neyse susarsan sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılbu arkadaş çok güzel örnek oldu :)
Cevap sahibi+1 yılgerçek ne :))
Cevap sahibi+1 yılsenin müslümanlara laf sölemene.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar