Eski sevgilim arada mesaj atıyor konuşuyoruz dün mesaj attı konuştuk rüyasında lise arkadasiyla seks yaptığını söyledi bu normal mi? Kafasında ne yatıyor. Ve gece 3 te seni çevrimiçi gördüm dedi bir insan neden bunu eski sevgilisine söyler beni mi stalkliyor bu? Yiksa başka düşünceler mi var?
Sevgilisi var bu arada eski sevgilimin ben sadece arkadaşlık için konusuyorum bu böyle deyince bende seksten nefret ediyorum lütfen benimle bu tarz konuşma dedim
Sevgilisi var bu arada eski sevgilimin ben sadece arkadaşlık için konusuyorum bu böyle deyince bende seksten nefret ediyorum lütfen benimle bu tarz konuşma dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Engelledim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka düşünceleri var bacım seni kullanacak koşarak uzaklaş
Anladım engellemeli miyim ya da bana artık yazma mi demeliyim?
Hakli
Bana yazma dersen söyleyeceği sözlerle seni kandırma ihtimali çok yüksek direkt engelle hayatından cıkar böyle insanlara kendini kullandırtma asla unutma sen herşeyden değerlisin
Engelliyim o zaman 💖
Onun la onnceden özel şeyler yasadinmi böyle konuşuyor senle
Yaşamadım önceden böyle açık konuşmuyordu sonra aramıza soğukluk girdi bir baktım yeni sevgili yapmış sonra işte arkadaşlık için izin verdim konuşmasına dert dinlerim ya da ben derdimi anlatirim ama ne olduysa böyle dedi bir de gece 3 te seni çevrimiçi gördüm dedi ne demek istedi?
O seni arzuluyor senle sanal şey yapacak Belliki cesaret edemiyor
Ben ona da dedim ben seksten nefret ederim bana böyle şeyler konuşma dedim dün
Oda dersini aldı artık konuşmaz saçmalama adamın amacino
Daha öyle sapık konuşmaz değil mi? Sonrasında dedi bende sevgilim hakkında sorular sormandan hoşlanmıyorum dedi.
Engelliyim o zaman
eski erkek arkadaşıyla da seks konuşmayan ne bileyim asdasd
Seni dikecek en kısa zamanda
Haha 😀😀
Yok be o yurtdışında ben Türkiye de😂 aynı zamanda sevgilisi var
☺️☺️☺️açık sozlu
Sen turkiyenin neresindesn
Seni yokluyor senden bisiler bekliyor
O yurtdışında ve sevgilisi var zaten tepkimi koydum seksten nefret ederim bana öyle konuşma dedim bir daha konuşmaz herhalde?
Yurt dışında. oldugu zaman senden bı beklentisi olmadığı anlaminami geliyor peki
Bilmem ne bekliyor benden cinsellik mi? Ona hoşlandığım çocuğu anlattım böyle söyledi bende dedim ben seksten nefret ediyorum bana böyle konuşma dedim sonra o da bende senin sevgilimin hakkında sorular sormandan hoşlanmıyorum sende bunu konuşma dedi
Ewet senden cinsellik bekliyor
O zaman engelliyim mi ya da bana bir daha yazma mı demeliyim?
Senin bı beklentin yok onunda beklentisi belli zaten konuşmak için nedenin. var mı
Yok konuşmak için nedenim o zaman bitti demeliyim dimi
E yani konusmak. icin nedenin olması lazım illa cinsellik değil bı umut beklersin bişi varsa konuş kendin bileceksin onuda
Engelliyim o zaman
Sen bilirsin artık
yol yapiyo sana
Tepkimi gösterdim ama bana seksten konuşma nefret ederim seksten dedim
iyi de niyeti belli sen tepki koysan da degismeyecek gkxkfkdk
Engelliyim o zaman