Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor mu, istemiyor mu?

Arkadaşlar 3 aylık bir birlikteliğim var. Ben 23, kız arkadaşım 22 yaşında, üniversite son sınıf. İlişkimizin başında böyle şeyler yapmıyordu, fakat son zamanlarda cinsellikten daha fazla söz etmeye başladı.

Bana iç çamaşırı almış eğer utanmaz isen sana bundan sonra ben alacağım dedi. Ciddi düşündüğümüz için böyle birşey yaptığını düşünüyorum. Arada yem atıyorum yani evlilik öncesi ilişki için, net cevap vermiyor sabredelim diyor. Öyle ise "uslu dur" diyorum, "uslu durmaz isem ne olur" diyor.

Ailem ile tanıştı kendisi, onu kırmaktan çok korkuyorum. Nasıl davranacağımı bilemiyorum. Bana yol gösterir iseniz çok sevinirim. İnanın bunalıyorum bana ait olmak istiyor mu, istemiyor mu diye.

Cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar , daha çok kız arkadaşların yorumlarını ve bana yol gösterecek fikirlerini bekliyorum. Neticede birbirlerini en iyi anlayan yine onlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar işler iyice ilerledi.Kız arkadaşım beni çok çok istediğini söyledi.Fakat damatlık içinde .. Yani herşeyi ilk gece yaşayalım diyor.Cinsel organımın büyüklüğüne kadar sordu.Ama sadece lafta kalıyor bunlar.Anlayacağınız tık yok.Ne yapacağım bilemiyorum.
Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor mu, istemiyor mu?