Cinsel Yaşam Kız kıza ilişkiye girmek istenir mi? Kerpeten03 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Kız kıza ilişkiye girmek istenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. çok itici ya ama kabahat sizde değil size davranmasını bilmeyen erkeklerde , siz de haklısınız 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hiç aklımdan geçmedi ama isteyen bir kız arkadaşım olursa denerim 2 8 Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Çok tatlı oluyor Yorumla BOĞAerkeği0646 +1 yıl Yaparmsn yani isteselr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BOĞAerkeği0646 bilmiyorum biseksüel değilim ama çok beğendiğim bir arkadaşım olursa ve o da bana çekim hissederse içmişsem bir de tabii denerim Yorumla BOĞAerkeği0646 +1 yıl var mı ilgini ceken kız arladsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BOĞAerkeği0646 yok Yorumla BOĞAerkeği0646 +1 yıl Bi ricam olsa Yorumla Suleymanf +1 yıl Siz yaparken bizde izlesek fena :)) Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Kız diyoruz erkeklerin işi ne Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl kendimi bildim bileli kızlarla ilişkiye girerim 1 1 Yorumla Zerbetan +1 yıl Harun abi olduğun içindir🤣 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. bi gidip girin sizde rahatlayın bizde 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstiyor musun,? 0 25 Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Sen kız mısın aptal canım Yorumla Canknt35 +1 yıl Kız mıyım dedim sordum 🤣 Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Kız diyoruz erkek profili ile yazıyorsun aptal Yorumla Canknt35 +1 yıl İstenir mi yazmışsın bende istiyor musun dedi işte? Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Yahu git abaza ya Yorumla Canknt35 +1 yıl Andaval Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Kes lan yerden bitme Yorumla Canknt35 +1 yıl Dedi 1.60 🤣🤣🤣 Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Kes SG Yorumla Canknt35 +1 yıl Ağlama bb Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Neye ağlayacağım bokkk çuvalı Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Karakterin zaten tipinden kesiliyor maydonoz sapı Yorumla Canknt35 +1 yıl Amïnın yanmasına hadi bn Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Sende travestisin galiba kız konusuna yazınca eşcinsel Yorumla Canknt35 +1 yıl Uza lan bb Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Sen gideceksen gidebilirsin hadi kendi köpek kulübene Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Nereye gittin maydonoz sapı Yorumla Canknt35 +1 yıl Ergen a. mı yananlarla uğraşmam vv Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Seni toprağa diksek toprak kurur hayırsız Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Kes lan senin gibi abazalar da her geçen kıza istek atar sende onlardan birisin sik kırığı Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Suratına baksana bok yazıyor suratını hadi ordan bu tip ne Yorumla Canknt35 +1 yıl Ye ye 🖕🖕🖕 Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Demek ki kendine sokacaksın Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Onu sana klavye ile sokarım bir daha içinden çıkartamazsın Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Bu surat ne lan bokkk çuvalı yolda gören kaza yapar Yorumla
istanbulzede Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Denedin mi 0 4 Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Sanane Yorumla istanbulzede +1 yıl Soru sorma platformu olduğunu sanıyordum Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Soru sorma platformu ama yanlışlıkla erkeklere de açtım cevapları Yorumla istanbulzede +1 yıl Güncelleme yapsan yazmazdım Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır istemedim. 0 1 Yorumla Kerpeten03 +1 yıl Güzel bence ama kendi fikrin Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. İzlemesi keyifli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
çok itici ya ama kabahat sizde değil size davranmasını bilmeyen erkeklerde , siz de haklısınız
hiç aklımdan geçmedi ama isteyen bir kız arkadaşım olursa denerim
Çok tatlı oluyor
Yaparmsn yani isteselr
@BOĞAerkeği0646 bilmiyorum biseksüel değilim ama çok beğendiğim bir arkadaşım olursa ve o da bana çekim hissederse içmişsem bir de tabii denerim
var mı ilgini ceken kız arladsn
@BOĞAerkeği0646 yok
Bi ricam olsa
Siz yaparken bizde izlesek fena :))
Kız diyoruz erkeklerin işi ne
Ben erkek erkeğe denemiştim ve zevkten çıldırmıştım
kendimi bildim bileli kızlarla ilişkiye girerim
Harun abi olduğun içindir🤣
kız olsam denerdim :))
Hayır.
bi gidip girin sizde rahatlayın bizde
Video izlerken cazip geliyor
makas taktiği mi yapacaksınız
İstiyor musun,?
Sen kız mısın aptal canım
Kız mıyım dedim sordum 🤣
Kız diyoruz erkek profili ile yazıyorsun aptal
İstenir mi yazmışsın bende istiyor musun dedi işte?
Yahu git abaza ya
Andaval
Kes lan yerden bitme
Dedi 1.60 🤣🤣🤣
Kes SG
Ağlama bb
Neye ağlayacağım bokkk çuvalı
Karakterin zaten tipinden kesiliyor maydonoz sapı
Amïnın yanmasına hadi bn
Sende travestisin galiba kız konusuna yazınca eşcinsel
Uza lan bb
Sen gideceksen gidebilirsin hadi kendi köpek kulübene
Nereye gittin maydonoz sapı
Ergen a. mı yananlarla uğraşmam vv
Seni toprağa diksek toprak kurur hayırsız
Kes lan senin gibi abazalar da her geçen kıza istek atar sende onlardan birisin sik kırığı
Suratına baksana bok yazıyor suratını hadi ordan bu tip ne
Ye ye 🖕🖕🖕
Demek ki kendine sokacaksın
Onu sana klavye ile sokarım bir daha içinden çıkartamazsın
Bu surat ne lan bokkk çuvalı yolda gören kaza yapar
Denedin mi
Sanane
Soru sorma platformu olduğunu sanıyordum
Soru sorma platformu ama yanlışlıkla erkeklere de açtım cevapları
Güncelleme yapsan yazmazdım
Hayır istemedim.
Güzel bence ama kendi fikrin