Gerdek gecesi ve ilk ilişkiden korkmaktansa bu şekilde istekli girmenin psikolojik olarak hem olumlu hem de olumsuz sonuçları olacaktır. Hangisinin daha ağır bastığına ileride sen karar vereceksin.
Olumlu sonucu elbette vajinismus yaşama riskinin azalması olacaktır. Bu da hem sen hem de eşinin daha sağlıklı bir cinsel yaşam ile evliliğinize başlama fırsatı tanıyacaktır.
Diğer bir taraftan benim gibi kişiler ilişki ve evliliğin tüm süreçlerinde kimi şeylerin yavaş yavaş ilerlemesini ve gelişmesini isterler. Bu tür konulardan biri de cinselliktir. Cinsellik her ilişkide bağdaştırıcı rolü oynar, olmazsa olmaz değildir tüm çiftler için (evlilik öncesi) ya da bazı sınırları vardır her çift için. Elbette sınırsız yaşayan da vardır ama evlilik öncesi sınırsız cinsel yaşam evlilik sırasında bizim örflerimize göre yetişmiş birisinde büyük problemlere yok açacaktır. İleride sınırsız yaşam kişiyi daha önce denemediği tecrübelere itecek, cinsel sapkınlığa kadar götürebilecek doyumsuzluklara sebep olacaktır.
Bu nedenle eşimin daha ilk gecede bu kadar arzulu olması beni biraz korkutabilir. Bu korku hem ileride hep daha iyiyi istemek ve belli noktadan sonra da verileni az bulmak olarak da çıkabilir, hem de "şimdi böyleyse ileride ben bunu nasıl doyuracağım?" sorgulamasıyla da baş gösterebilir. Ben herşeyin ve özellikle de cinselliğin evli çiftlerce yavaş yavaş ve gelişen / değişen isteklere bağlı olarak güncellenmesi taraftarıyım. Her iki kişi de evlilik öncesi cinsellik yaşamadılar veya gayet sınırlı bir cinsel ilişki yaşamışlarsa, ilk seferden bu kadar seviyesi yüksek bir cinsellik, gelecek için isteklerin de seviyesini kesinlikle arttıracaktır. Çünkü çiftler birbirlerini tanıdıkça, karşılıklı olarak vücut dillerini öğrendikçe kendi cinsel görüşlerini karşı tarafın isteğine göre yönlendirmeye başlarlar. Bu da olması gerekendir.
Ben senin yerinde olsam, hanım hanım girerdim gerdek gecesine ve tutku seviyesini de yavaş yavaş arttırırdım. Böylesi daha sağlıklı olacaktır.26 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim abi. Ama ben hicbir erkege elimi surmedim. E haliyle birikti icimde
- +1 yıl
Birikti diyebilecek kadar, beklediysen biraz daha beklemek için sabret. Sabrın sonu selamettir. Daha sonra üzüleceğin kararlar almaktan kaçın demeye getirdim sadece. Elbette karar senin.
Bu arada belki bu anlattıklarını ileride yaşamak dahi istemeyecek, tüm fikirlerini bile değiştireceksin. Hayatın bizlere neler getireceğini bilemeyiz.
Ancak tek söylemek istediğim bir konu var, eğer fantezi dünyanız (ileride evlendiğinde) geniş olur ve geniş fantezi dünyana eşin de ayak uydurursa, evliliğinizde cinsellikle ilgili sorunlar yaşamaz, eşini de kendini de çok tatmin etmiş olursunuz. ;)
Soran+1 yılBunlar fantazilerimin en masum olablari. Fantazi defteri tutuyorum :)
Soran+1 yılHayir onlar esim ve bana ozel olacak :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir fıkra vardır sen çıkar cevabını içinden,
Adamın biri dertli dertli masa başında otururken arkadaşı yanına gelip oturur ve sorar nedir bu halin diye oda birader fena bir hata yaptım dun evlendiğim karımla ilk gecenin sabahında yanlışlıkla veya el alışkanlığı ücretini verdim der hayat kadını gibi eyvah der arkadaşı ne yaptın sen ne dedi karın peki bir şey demedi kalktı ve para üstünü verdi :)35 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyle birsey yasamadim. Senelerin birikmisligini yasiyorum ilk gece de patlamam da normal olacak
Cevap sahibi+1 yılŞöyle diyim o zaman bu isteğini ona makul bir dille anlat kabul ederse ki edecektir kamasutra kitabını al derim yanına... :)
Soran+1 yılNe anlatiyor kitap :)
Cevap sahibi+1 yılGarip böyle fantezilerin var ama bunumu bilmiyorsun çok garip Hint kökenli ilişkilerde acayip akla gelmeyecek pozisyonlar öneriler var
Soran+1 yılTesekurler
+1 yılHayatında bu tarz insanlar çok olmuş bir erkek hiç bişey bilmeyen körpe utangaç hemen soyunamayan bir kızdan daha çok etkilenir diye düşünüyorum :) kimisinin içinse tecrübeli olması ya da o şekilde davranması şükür sebebidir, yani kişiden kişiye değişir bence bide onun adı badyybol değil babydoll :)
20 Yorumla
+1 yılotur namazını kıl allaha şükret hayırlı bir gelecek dile önce sonra ne halt yıosan ye atraksiyona gerek yok...
191 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen güvenmediğim o tarz güven sorunları yaşayacağım kadınla evlenmezdim sanırım. Evlendiğim kadın da tecrübeli ya da değil bilirdim. Ayrıca kadınımın azgın olmasını her gün sıkılmadan sevişmeyi tercih ederim. İlk geceden de bana eşlik edebilir o da isterse ilk gece daha bir tatlı olur.
10 Yorumla
+1 yılKızım o nedir ya gerdek gecesindn bahsediyon o kadar yıl sabret birde gel orda sabret yok olmaz o iş :) başka günler olsa güzel olur elbet hoşumuza gider
12 Yorumla
Soran+1 yılSeksten once on hazirlik. p
- +1 yıl
öyle ön hazırlık olmaz başka türlü ön hazırlık olur :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocan çok şanslı bir adam olacak kardeş :))
ama ilk geceden abartma işi biraz ona bırak erkekler kendi aktif olmak ister bide hakkında ilk geceden olumsuz şeyler düşünmesin.
fantazi defterini sevsinler :))22 Yorumla
Soran+1 yılEhehe. d
Cevap sahibi+1 yılGülüyor bide sevimli seni :)
+1 yılEşin ile yapacakların eşin ile aranda kalsın. Gizli Kullanıcı olmanda ki vicdan rahatlığını bir kenara bırak , eşine sakla herşeyini.
21 Yorumla
Soran+1 yılBunlar sadece hayallerim. Nisanli bile degilim. Fakat sizde haklisiniz tesekkur ederim
+1 yılBenden önce kim bilir kaç kişi çaktı diye düşünürüm.
Ne fanteziler varmış sizde de.
Gerdek gecesinde tüm marifetlerini sergileme.
Kapının önünde bulursun kendini.23 Yorumla
Soran+1 yılOhaa yaa. Cok sacma ama
- +1 yıl
Gerdek gecesinde kız heyecandan titremiyorsa kullanılmıştır o diye düşünürüm ben.
Soran+1 yılTabikide titreme olur cunku kimseyle birseyler yasamadim. Ama titresemdeee bayilsamdaa utansamdaa bu yaptiklarimi saymak istiyorum
acikcasi benimle bu denli ilgili ve bana karsi istekli oldugu icin hosuma gider :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHimm:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir bakıma sevinebilirdim ama böyle bir hatunla evlenene kadar illa dayanamaz bişeyler yaşardık.
O yüzden ya hatun kendini biraz frenlicek ya da ben uzak durcam!17 Yorumla
Soran+1 yılNikah kiyilmadn kimseyi uzerime elletmem
Cevap sahibi+1 yılBunları içtenlikle mi söylüyosun?
Bana tam tersi gibi geliyor sanki! Sanki sevdiğin elini sürmemek için kendine hakim olacakda sen onu zorlayacaksın gibi mesela!
Soran+1 yılHayir ! Allah korusun ya nisanliyken o ya da ben ölursem? Ilerde evlenecegimiz insana haksizlik olmazmiydi
Cevap sahibi+1 yılİnsan babında bakarsan olurdu tabi.
Ama ilk önce Yaradan tarafından bakmak gerekmezmi buna?
İman sahibi mümine bir kızın burada bu şekilde soru sorup özelini başkalarıyla paylaşması ayıp değil mi? Sen gizli olsanda Allah'a açık değilmisin?
Soran+1 yılHaklisiniz utandim su an
Cevap sahibi+1 yılAllah'ın Nuru yüzünden eksik olmasın diliyorum...
Soran+1 yılAmin.
Tecrübeli herhalde bu derim korkarım yani geçmişinde bir şey mi var diye.
15 Yorumla
Soran+1 yılAma hicbisey yasamadm
Soran+1 yılbir zahmet sur keyfini. Bostan korkulugu gibi durma :)
Soran+1 yıl:)))
valla böyle bir eşim olduğu için dua ederim o ayrıda sonra demesin eşin nerden öğrendi l*n bunları diye :) fazla tecrübeli der bak :)
15 Yorumla
Soran+1 yılBence tecrubeli demez. Cunku kimseylw bisey yasamdm sadece cok istekliym o kdr
Soran+1 yılIns orspu damgasini yemem. Ama napayim yillarin birikmisi olacak icmde
Soran+1 yılUyuz oluyorum ot gibi kadinlara. Orrspu damgasini vurursa bosanirim. Daha azgin bir adamla evlenirim. Ben degil o kaybeder yani :)
+1 yılahahaha vay anasını ya yorumlara bak... içinden geleni yaparsan bile o... sanılıyormuşsun... abi ne biçim insanlar olduk biz :D
33 Yorumla
Soran+1 yılValla :D adam heycandan o kadarini dusunurmu hic bilmem. d ama ben bunlari yapica.
- +1 yıl
ama sen de sürpriz yumurta gibi olma. önceden belli et bari kendini :D
Soran+1 yılNisanlaninca ucundan bahsederim. canim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bunları yaparsan adam korkar şüphe duyar mümkünse utan biraz ilk gece kork.. daha çok geceler sizin
50 Yorumlaaman allahım ben neyle evlendim byle derse ağlama. d
35 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha niye desin :)
Soran+1 yılIllaki utanacgim. Utansam bile utana utana naza ceke ceke yapacagim bunlari :)
- +1 yıl
bence yanlış yaparsın adamın gözü korkar senden ve birazda görgüsüzlüğe kaçar bu kadar abartılı fantaziler ilk geceden ne öyle erkek delisiymiş gibi onu geçtim oryantal falan diyosun senin amacın ne hangi düşünseyle yapıcaksın bunları
+1 yılÖyle tecbüreli gibi davranırsan ilk geceden, acemi değil daha önce böyle bişey yapmış gibi şey düşünebilir kafasında :)
10 Yorumlakorkak davranıp psıkolojısını bozan bir kız yerine esini ve kendini mutlu etmeyi biilel bir bayanla beraber oldugunu bilmek güzel bir duygu olurdu sanırım..
20 Yorumla
+1 yılOna ayak uydurur ömrümün sonuna kadar güzel seks yapardık canım : )
11 Yorumla
Soran+1 yılYani tecrubeli oldugunu dusunmezdin?
+1 yılzaten kendini erkeğine saklaman ve bunu hayal etmen çok güzel bişey ve böyle devam et derim, hiçbir zaman erkeklere güvenme
20 YorumlaEsini cildirtacak hamleler olabilir ama dahasi ise senin de hosuna gitmis olmasi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen ya bende o kadar yıl kimseyle bişey yaşamadım o ilk gece büyük patlama yaşanacak:D
40 Yorumla
+1 yılilk geceden böyle şeyler yapma... eğer nişanlılık ve filört döneminde sevişmişliğiniz var ise olabilir ama hiç sevişmediysen nişanlınla , gerdekte bunları yapman farklı anlamlara gelebilir..
03 Yorumla
Soran+1 yılYok kardes daha bekarim bunlar hayallerim.
senelerin birikmisligi var icimde- +1 yıl
belli, baya bir birikmiş sende :) dikkat et zamansız bir yerde patlamasın :)
Soran+1 yılIlk geceye sakliyorum kendimi. Esimin ilki ve ilkimin esim olmasini istiorum allah yolumu sasirtmasin amin
Ne diyecem Allah'a şükrederdim böyle istekli eş verdi diye :D :D
10 Yorumla
+1 yılhaklsn. herkesın ılk gece farkılı fantazılerı olanblır normal bıse :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gün biraz arzularını ve isteklerini saklamalısın. Sonraki ilişkilerde istediğini yap ilk gece olmaz.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. oyle musterı bulunmaz :)
31 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani? :)
peki gerçekten tecrube sahibimisin baddyboll ne bu arada nasil bişi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılHayir degilim. Kimseye dokunmadm. bile.
transparan gni bisey
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yıl18 yasindayim. Ne zaman evlenirsem o zaman
Soran+1 yılSurekkli fantazi kuruyorum napayim :)
+1 yılGerdek gecesi oryantal mi kucakta dans yapacaksin ama yatakta ;-)
04 Yorumla
Soran+1 yılOnce oryantal sonra kucak dansi kucaginda :) ;)
- +1 yıl
Yapamassinnn adam yilin patlama sini yapacak dayanamaz dans a falan ;-)
Soran+1 yılO zaman kucak dansi sadece. Yahu dahada azsin diye yapicam zaten
- +1 yıl
Sen kendine bak adam düğün bitsede gerdeğe gitsem düşüncesinde olur zaten hazir olur anlicagin ama güzel düşünce gene seninki ;-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gerdek filan istemiyorum sadece ona sarılıp kokusuyla uyumak istiyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kokusuyla uyumayla yetinmem. d
sen azmışsın eşine allah yardım etsin. hemde ne şanslı delirin adamı ama ilk gece yapma fazla yırtar içini dikkat et azdırma adamı
012 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :) yumusak yapsin sabaha kadar yapsin yok demem. Azmamis kadina kadin demem. ben
Soran+1 yılHahaha. Illa iliskiye girmemize gerek yok. Sabaha kadar sevissin yeter :)
Soran+1 yılBanane. Ben istiyorsam seviscek benimle. Tepeden tirnaga opsun yalasin. Sus kabagi almadim adami
Soran+1 yılsık sık banyo yaparim ben. Ve tuysuzum. Saygilar
Soran+1 yılAmin ins benim gibi bir adamla evlenrm. Oyle odun ruhsuz biri cikarsa bosanma sebebim olur
Soran+1 yılEvlisiniz yani. Sizde esinizle yasayin amca
Yapma bence kaşar damgası yersin ileride de başına kakar
10 Yorumla
+1 yılİstekli olman senin açından iyi bir avantaj
10 Yorumla
+1 yılÖyle eşe can kurban dua ederim tabi :D
10 Yorumlahiç beklediğin gibi olmucak ogece
40 Yorumla
+1 yılbaya tecrübli olduğu kesin bence
16 Yorumla
Soran+1 yılOhaaa hayir
- +1 yıl
o zaman çok film izliyorsun p*rno film :D
Soran+1 yılHayir ruyalaniyorum
- +1 yıl
neyse sorun yok kocanın şanslı olduğunu bilmen yeterli !!!
Soran+1 yılIns o da tecrubeliyim diye dusunmez
- +1 yıl
sende ilk gece yapmak yerine sonraki gecelere sakla bunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayaller gerçek olsa:)
40 Yorumlaseni o... sanabilir dikkat et
40 Yorumla
+1 yılValla kocan olsan Allah derim sdjfskdf
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden dhsjgsjs
- +1 yıl
19 yılın patlamasını 1 gece de yasamıs olurdum sdfkjsdfksdf
Soran+1 yılAhahaha. d
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıldua ederim.
10 Yorumla hayallere bak sen rolünü ne güzelde ezberlemiş :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDansöz kıyafeti mi giyceksin?
20 Yorumlao anda zevkini cıkarırken böle seyler düşünmem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunları ilk gece heycanıdan asla yapamazsın
10 Yorumla
+1 yıloha azmış :D
10 Yorumla
+1 yılya ne cevherler varmış sizde :)
00 Yorumladaha önce düşünmedim hiç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılacaba kaç kişiye yapmış bu derim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. badyybollum nedir?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher ikisinide düşünürüm
00 Yorumlaisterim tabi ;)
00 Yorumla
+1 yıliki gün sonra başı ağrıyacak demedi demeyin !
11 Yorumla
Soran+1 yılKimin basi agricak
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. sen neymişsin beeee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen uçmuşsun bacım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt