Mastürbasyon yaparken yakalanan var mi? Hatırlayınca çok kötü oldum :(?

Bilgisayardan p*rno izleyip masturbasyon yaparken kapıyı kilitlemistim 16 yaşındaydim bizimkiler bisey almak ister girmek isterdi hemen kapatir ortaligi duzeltir kapiyi acardim alinca yine kilitlerdim. Ablam yine bisey almak icin odaya gelmek istedi yine niye kilitledin dedi. Cahillik iste hic düşünmedim anlarlar ya da merak ederler diye. Neyse ablam bişey aldi çekmeceden dolaptan yanima geldi bilgisayar pencerenin yaninda kurulu masaustuydu. Dışarı bakti öyle pencereden o arada çaktırmadan perdeyi biraz acik bırakmış kenardan kapatinca tekrar ekranı ve koltugu beni tamamen gorecek şekilde. çıktı. Kapiyi 5 dk sonra yine kilitledim. Anneme anlatmis galiba bu icerde bisey ceviriyor diye. Kapiyi kilitleyip Ben yine acmistim p*rno ve bir elim şeyimde yapiyorum. Hayatimin o ana kadarki en berbat anı 1 dk sonra yaşandı. Annem ve ablam disardan perdenim açık yerinden iceriye bakmış beni ve ekrani gormusler. Sonra cama tikladi annem ve tüh terbiyesiz pis sapık dedi hafif de gülerek. O an resmen buharlastim üstüme kaynar sular döküldü o hissi anlatamam dizlerim kirildi çöktüm sanki enerjim bitti mahvoldum ben dedim. Hemen kapatip silip üzerimi giyindim kapiyi acmadim ablam kapiya geldi aç diye. Sen pisliksin çok sinsisin git basimdan dedim gitti. Aksama kadar odadan cikmadim yemege kadar. Sonra yemege ciktim pis pis bakiyorlardi ikisi de konuyu kimseye soylemediler ama ara ara hep pis sapik falan dedi annem bana cok kizmistim onlara. bir daha evde kapiyi kilitlemedim p*rno izlemedim evde kimse varken. :(

Ne düşünüyorsunuz, sıçmışım resmen dimi?
Benzer şeyler yaşayan var mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplar için sağolun. Şu an pek hatırlamıyorum aklima geldi biraz düşününce o günü kötü oldum soruyum dedim. Ama unutuldu gitti artik konuşulmuyor hiç bir sogukluk falan da olmadi onlarla. Ben de ablami bozuyorum artik her ay namaz kilamadigi günlerde sinir oluyor :Dsdafafa
Mastürbasyon yaparken yakalanan var mi? Hatırlayınca çok kötü oldum :(?