Hiç mastürbasyon yaparken yakalandınız mı? Yakalanınca ne hissettiniz?
En çok kime yakalanmaktan utanırsınız? anne baba abla kardeş vs. O an ne yaptınız?
En çok kime yakalanmaktan utanırsınız? anne baba abla kardeş vs. O an ne yaptınız?
Hiçbirine yakalanmadım.Operasyonlarım hala daha gizlice başarıyla sürmeketedir.İlk 9 yaşında başladım Hülya Avşar'ın Berlin in Berlin filmi sayesinde zaten(Allah cezasını versin.Alışkanlık yaptı ondan sonra.O olmasaydı belki de hiç öğrenmezdim).Hani onunda mastürbasyon yaptığı bir sahne var ya.Nedir bu kadın niye böyle zevk alıyor diyip elimi önüme atmamla bu dünyaya atılmam bir oldu zaten.Ondan sonra başladım faaliyete.
Daha doğrusu zevk alıp almadığını dahi anlamamıştım.Sadece inliyordu.Neden inlediğini merak etmiştim.
bende ablama yakalnmıştım ama ablam anlayışlıdır kolay gelsin deyip kapadı kapıyı :)
ufakta olsa kızarmadınmı?
resimler sana mı ait iki resim arasındaki fark 7 den fazla :)))
anlayamadım :S
Küçükken anneme. Gözlerim kapalı mastürbasyon yaparken yatağımda, sabah sabah annemi birden karşımda görmek hoş olmadı. Tepkim ise daha komikti; GÜNAYDIN diyebildim bir tek ve kendimi durdurmadan. Annemin ise şaşkın şaşkın bakışları hala devam ediyordu :)
erkek kardeşimi yakaladım bi kez ama o beni görmedi galiba :)
hayır tabikide :> ergenlik dönemindeydi sürekli banyoya girmeler falan :> herşeyi anlarım ama bunu asla hissettirmem .. yapmıyorsa bi anormallik vardır zaten .
e oda 16 falandı şimdi 18 :) işin ustası olmuştur artık . ee ablasına hissettirmiyorsa bu ustalaşmış demektir. :>
Cevap
13Cevap
yakalanma olayım olmaz, çünku banyo ve odamın kapısı kilitlidir hep.. ama tam yaparken kapının caldığı olmuşdur.. uff diyiip yastığa başımı gomerdim :D
Anneme, babama ve anneanneme yakalanmıştım daha ne olsun :D
Rezillik ya, hatırlamak bile istemiyorum :D
vayyy be uluorta mi yaipiyorsun nedir :)
Arkadaşımla p*rno izlerken elimizde makinalar varken yakalanmıştık...Bir keresinde de apartmanda sevgilimle öpüşürken erkek kardeşi yakaladı ve benden haraç aldı 8 yaşındaki velet.
aynı odayı paylaşınca insan ister istemez zor durumda kalabiliyor
sevişirken yakalandım, ben utanmadım, hatta utanmadığım için kızdan tokat yedim
seninkide fsrklı bir deneyim olmuş :))) kime yakalanmıştın ?
ee kim kalmış geriye zaten heralde ilkinde biraz kızarmışsndır
:)))
sevişgen çocuk seni :DD
ben bu sorunun aynısın yazdım ama kaldırıldı burada kızlara pozitif ayrımcılık var :) soruya gelince yakalanmadım ama yaklanmatan korkarım..
çok şükür yakalanmadım.ne kadar kötü bir duruma düşebileceğimi tahmin edemiyorum...
evet ofiste yaparken çapraz apatmanda oturan kıza yakalandım
kız tabi şoklarda yazık
Ben ilk masti kan zannedim doktara gitmistim ilk goglede. cinselligi arastiriken olmuti sonradan ogrendim
Bir kez yakalandım arkadaşım içeri girmişti üzerimde çarşaf vardı zaten girer girmez boşaldım
Yaparken değilde p*rno izlerken içeriye güm diye biri gelir ya o zaman bitersin..
benim odamdaki dergileri yakaladı annem... tabi dergileri açamadı çünkü sayfalar yapışmıştı...
bir keresinde de... oğlum banyoya sümkürmeyin daha yeni temizledim diye çıkışmıştı
Yakalandım ve o an nasıl yırtıcagımı düşünmekteydim...Tamda orgazm olmustum
Yakalandım, anneme hem de...
erkek kardeşime yakalandım
ahh fena gereçkten :D
küçük müydü tepkisi ne oldu
hayır çünkü ev boş olsa genellikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar