öpüşürken karşınızdakinin dudağınızı ısırması ya da sizin onun dudağını ısırmanız hoşunuza gidermi?
bu soru her iki tarafa gelsin :))
bu soru her iki tarafa gelsin :))
Kesinlikle olmamalı. Üniversite yıllarında kız arkadaşım öpüşürken dudağımı ısırırdı. Öyle laf olsun diye değil. Isırdığı zaman kanatırdı. Çok güzel olmasına rağmen öpüşmek istemezdim. Neden yaptığını sorduğumda hoşuma gidiyor derdi. Sırf bu yüzden az kavga etmedik zamanında. Şimdi bile bunu yazarken dudağım sızladı.
Kucuk isiriklar beni sonrasi icin daha da kamcilar.
oo o zaman yanlış izlenim bırakmamak lazım (:
yalnış izlenim derken ;) ?
yine anlamaıdm be, açıkca yazsana, hani ısırnca koparma filan, yada nebileyim aklından ne geçiyo bunları yazarken, relaxxxx...
ya ben bi ilşkide baskın bir erkek modelini daha çok seviyorum yani mal gibi gelip de beni öpmeyecek. Öperken kavrayacak saçlarımı çekecek okşayacak,dudaklarımı ısıracak vs vs tabi ama kişiden kişiye değişiyor bu istekler..
çok zekisin.
Hayalperestsin de aynı zamanda...
s... Go ... Ne demek istediğim anladın sen ;)
sie go demek istemiş kanımca...
kendim hiç denemedim ama o benimkini acıtmadan hafifçe ısırsa hoşuma giderdi...
Cevap
32Cevap
ilk kız arkadaşım yapmıştı ve çok hoşuma gitmişti hatta bazen ayarı kaçırıp ısırdığı yer uçuklardı ama problem yapmazdım çok zevkli oluyordu bu işi daha ileri götürenleride gördüm bence bayanların geneli baskın erkek modelinden hoşlanıyor sevişirken belki bir teslimiyet hali yaşamak istiyorlar
Emmek, ısırmak falan olacak şeyler tabi. Öyle dudak dudak üstünde atlı karıncaya biner gibi dolanmayacak.
Isırmak dediysek kanatmayasın yar, yazıktır dudaklarıma :DD
Tadında bırakacaksa ısırsın,hoşuma da gidiyor.Ama ısırıp kanatırsa ... böyle işin derim yani.Dedim de gerçi.
yok canım canimiyiz niye kanatalım :))
Herkes sen değilmiş demek ki... :)
tabii:) biraz nazik olmak lazım ama dimi yani :))
Eh haliyle...Karşındaki sevgilin,düşmanın değil :)
aynen öyle:) fazla hırsa gelmemek lazım:)
Artık hırs mıdır öfke midir bilemem.Aldatılan bi kız için iyi yöntem aslında :)
hımm intikam diyosun :D iyi bi fikir, ama aldatılan bi kız kendisini aldatan bi erkekle öpüşemez bence. :)
Ama burda amaç farklı olacak :)
yani evet ama, benim midem kaldırmaz mesela :)
Emin ol midesi kaldıracak çok insan vardır :) Biz ne intikamlar gördük bi dudak ısırmak ne ki? :)
insanlar çeşit çeşit :) biz gördük geçirdik diyosun yani:)
Est. tabiki öyle ukala bi tarzda konuşmuyorum.Öyle kızlar var ki bu ne olacak demek istiyorumdu :)
yok hayır sen yanlış anladın sanırım beni, ukala falan demek istememiştim (: benim üslubum biraz karışıklık yarattı sanırım :)
Yo ben yanlış aktardım sanırım ifade hatası yaptım kusura bakma.
peki o zaman karşılıklı yanlış anlaşıldık diyelim sorun yok:)
Tamamdır ;)
siz harbiden kaşınıyorsunuz arkadasım ne manyak sapık orular ya , abine sorsana sen biliyordur cevabı , annende ovunuyordur senınle yooooo bızım kızmı asla asla
ne saçmalıyosun pardon?
git diyorum git , sapık
biraz komikmisiniz? İnsanlar bazı konularda biribrlerinin fikirlerini almak için bu sitedeler. Böyle şeylerden rahatsızsanız burda ne işiniz var?
SEKSDEN sevısmeden ıbaret değil ki bu sıte yoksa senın ıcın olemı , cocukmusunuz allahınızı seversenız...
sevgılımın dudagı benm degılmı ısırırımda operımde benı kızdırmasın:D
o an ki şehvete bağlı gün olur çok soft takılırsın ama hard yapıldığı anda neden olmasın
bence gider en azından benim ateşli sevişme başlangıcı :)
Mantıklı bi durum o an insan ne yapacağını önceden kestiremez ki.
Fantazi o çok film izleyenler ister :P ben ısırmasını istemem mesela :P
Tatlı ısırıkları sanırım hoş olur, öyle hayvan gibi değil tabi :D ben dili çok seviyorum ;)
bende ondan korkuyorum işte eğer ısırmalı olursa vajina dudaklarını göğüs uçlarını kalçalarını her yerini ısırırım sert yaparım en iyisi ısırmayı iptal etmek..
o beni ısırmasın benm dudaklarım hassas :) ama ben onu ısırrım
bencillik yapmamak lazım ama:)
az olmak kaydıyla ısırırım da ısırılmaktan da hoşlanırım. güzel oluyo.
Hoşuma gider fazla ısırmasın koparmasın o dudak lazım bana
Ben severim ısırmayı, dilini emmeyi çok güzel bişey..
Züper bi duygu çokseverim ama koparacak kadar da değil yani
ya yapamıyorum korkudan...sevgilime yapınca bana sorsalar söylerim diyor yapamıyom:))))
kesinlikle mükemmel oluyor ama iki tarafında yapması lazım :)
hoşuma gider tabi canımı yakmadıgı surece dha ateşli ollur adam kendsinden gecer :D
ısırılmamasından yanayım çünki arasıra kan tadı geliyo azıma konsantrasyonum dağılıyo =)
sevgilim benim dudağımı ısırıp çektiğinde hafiften çok tahrik olmuştum süper bişi :D
Ben pek ısırmam ama kız benim dudağımı ısırsa zevkten kendimden geçerim.
Tabiki hoşuma gider hele birde boynumu öperse öpüşürken bi anda dudağımı ısırırsa dilini dilime değdirirse daha nolsnki
ben onun dudağını acıtmadan ısırırım, o benim dudağımı ısırırken biraz acıtması çok problem olmaz. kanata bilir bile, tabi abartmadan. koparıp götürmemeli dudağı :D
Koparırcasına ısırmazsa tabiki, küçük haifif hafif ısırıklar olabilir :)
Sevmem. Fransız öpücüğü güzeldir
bence çok romantik olur. öpüştükten sonra ağızda kalan tat..
Evet gidiyor biraz daha atesli hırslı oluyir sanki
hoşuma gider bende acıtmadan ısırırım.
hayır ya ısırmayın arkadaş gıcık oluyorum
ben sewmem ısırmayıda ısırmasınıda
yok canım daha ne ler...
:(( şu memlekette bi ben öpüşemedim ya
hayırya ısırmasın
teyze sen hakaten 42 yaşındamısın?
evet :)
yamyam gibi ısırmasın
ısırırken koparmadıgı surece sorun yok -_-
gider ve yaparım da