şöyle söyleyim uykun cok agır da olsa arkadan zaten sokamaz da vajinadan girmeye calısmadan once okşadıgında bi ruya görüyorsun felan sanarsın bilincsel olarak ama sokmaya basladıgında uyanırsın tabide o an da da dibi bulmus olur adam
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani illaki hissederim öyle mi diyorsun? o zaman birşey olmamış demekki
girmesi icin özellikle bakire birinin vajinasına sokmak icin kayganlaştırıcı yetmez sadece.. vajinanın cok ıslak olması gevşemesi gerek onun icinde okşanması belki yalanması felan lazım onuda o an hissederdin... zorla sokabilirmi evet ama kesinlikle o acıyı zorla sokunca hisseder uyanırdın.. kayganlaştırıcıyı penisine sürsede yine sokamaz bakire bir vajinaya... arkadan zaten imkansız girmez:)
Ne yaparsa yapsın. Uyanmama şansın yok. Kayganlaştırıcı bile sürse hissedersin. Anal zaten olmaz acı hissedersin girince fark edersin. A#mdan da girse aynı uyanmaman imkansız.
Oynamadı izin vermedim ama surttutdu kıyafetler ustunuzdeyken o yüzden biraz ıslandı , istemedim bırakturdim , sonra uyumamaya çalışıyordum basks gidecek yerim olmadığı için uyuya kalmışım
Hayır herşeyim ustumdeydi aynı sekilde , islskligi bilmiyirum dikkat etmefim çünkü uyumadan öncede ıslaktı biraz ıslanmıştım kimseyle birşey yapmadığım için o an kendimi çok kötü hissediyordum duygusal boşluk falan filan 😔
Uyandığımda onu uyanik gördüğümde korktum sordum birşey yapmadım dimi diye güldü kontril et diye falan kontrol etsemde ben nasıl anlayacsgim ki? yorumlardada biri demiş baktirt bozulmuş mu diye nereye baktirtacahim bozulmuş mu diye ki?
Ben buldum işte alkolluydyk birşey yapmis mi yapmamış mi hatırlamıyorum desem bakmaz mi? bakarsa nasıl bakacak içine elini mi sokacak? sen bul tabi ben mağdurum altına mi yattım sanki 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
şöyle söyleyim uykun cok agır da olsa arkadan zaten sokamaz da vajinadan girmeye calısmadan once okşadıgında bi ruya görüyorsun felan sanarsın bilincsel olarak ama sokmaya basladıgında uyanırsın tabide o an da da dibi bulmus olur adam
Yani illaki hissederim öyle mi diyorsun? o zaman birşey olmamış demekki
kesinlikle olmamıştır... emin olabilirsin böyle bir durummu oldu yoksa
Kayganlastirici vsyle olsada mi?
girmesi icin özellikle bakire birinin vajinasına sokmak icin kayganlaştırıcı yetmez sadece.. vajinanın cok ıslak olması gevşemesi gerek onun icinde okşanması belki yalanması felan lazım onuda o an hissederdin... zorla sokabilirmi evet ama kesinlikle o acıyı zorla sokunca hisseder uyanırdın.. kayganlaştırıcıyı penisine sürsede yine sokamaz bakire bir vajinaya... arkadan zaten imkansız girmez:)
Ohh rahatladım birşey olmamış o zaman yani dimi?
kesinlikle evet olmamış... ama böyle guven sıkıntın varsa bi daha yanyana uyuma:)
N kdar agir olursa olsun uykun alusan yerlerden yapinca bile uyniyor cok denedim 🙄😏😶imkansiz girmez uynmdan
Tecavüzü mu çok denediniz yani
Cok denedim yaaa yazlığa attığım kızlarla 😂😂😂
Sapik misiniz siz?
hissedersin, uyuşturucu veya başka bir şey kullanmadı ise, şüphe ediyorsan göster bakayim bozulmuş mu?
Nereye ne diyip göstereceğim?
Kesin aci hisseder uyaninca ama uyanmamasi icin ilac felan vermis olmasi lazim yani
İlacı nereden verebilir ki yemedim icmefim hicbirsey onunla
Ne yaparsa yapsın. Uyanmama şansın yok. Kayganlaştırıcı bile sürse hissedersin. Anal zaten olmaz acı hissedersin girince fark edersin. A#mdan da girse aynı uyanmaman imkansız.
Bakire olmasan dahi hissedersin. Zaten normal bi uykudan ilişki esnasında uymama durumun yok. Normalden kastım her hangi bir şey ile uyumadınsa.
Yaparken uyanmıyorsa yaşamasın zaten.
her türlü hissedersin
Hemen uyanırsın zaten))))
Uyanırsın ve acıyı hissedersin tabi ki
O zaman önden ya da arkadan kayganlastirici bile sursede hicbirsey olmamış yani
ya kayganlaştırıcı aslında daha rahat içine girmesini sağlar ama zaten önden girerken sen ön sevişme yapacağınız için sulanmış olmalısın
Nasıl yani anlamadım sulanmissa önceden, uyurken duymaz miyim onu mu diyorsun?
ya uyumakla filan kafayı bozmuşsun neden buna bu kadar takıldın bi anlatsana
Soruma cevap bekliyorum?
ya hertürlü duyarsın öyle uyumakla onun acısı geçmez ama kayganlaştırıcı ve senin sulanmanla daha rahat içine girer
Ben uyumadan önce biraz ıslanmıştım, yani kayganlastirici sürüp girebilmismidir? girseydide ben uyandığımda önce ya da arkadan acı hissetmezmiydim
Önden ya da arkadan
kesin hissederdin
O zaman bir şey olmamış mı yani
sen uyanınca birşey hissettin mi ya da ıslakmıydı
Uyumadan önce ıslaktı zaten , zorla eliyle oynamaya çalışıyordu izin vermedim istemiyrum dedim uyanicada uyumadan önce ıslaktı zaten yani
tamamda uyumadan önce oynadı ıslaktı peki sen ne kadar zaman uyudun
Oynamadı izin vermedim ama surttutdu kıyafetler ustunuzdeyken o yüzden biraz ıslandı , istemedim bırakturdim , sonra uyumamaya çalışıyordum basks gidecek yerim olmadığı için uyuya kalmışım
O da bende uyuydum sen uyurken dedi ama ben uyandığımda uyanikti😔
Ne kadar zaman uyumaya gelince de 3 4 dur Max saat
uyandıktan sonra ne kadar ıslaktı ve üstün çıplakmıydı
Hayır herşeyim ustumdeydi aynı sekilde , islskligi bilmiyirum dikkat etmefim çünkü uyumadan öncede ıslaktı biraz ıslanmıştım kimseyle birşey yapmadığım için o an kendimi çok kötü hissediyordum duygusal boşluk falan filan 😔
Ve gidecek yerimde kalacak yerimde olmadığı için mecbur o gece kaldım orada uyumam diye uyuyakalmisim 😔
herşeyin üstündeyse hiçbirşey yapmamıştır merak etme
Dar bir tayt vardı ustumde zaten , yani üstümü cikarirken ya da tekrar giydirirken uyanır mıydım illaki diyorsun?
Ve ben kimseyle hiç böyle sürtünme vs hicbirsry yaşamadım zorladi biraz bende kendimi çok bunalımda bosliktayim bı süredir ama istemedim 😔
illaki uyanırdın ya
Uyandığımda onu uyanik gördüğümde korktum sordum birşey yapmadım dimi diye güldü kontril et diye falan kontrol etsemde ben nasıl anlayacsgim ki? yorumlardada biri demiş baktirt bozulmuş mu diye nereye baktirtacahim bozulmuş mu diye ki?
ya sen yinede kadın doğuma git bi baktır bakalım
Ne diyeceğim ki kadın doğuma 😔gideceğim zaten ama ne diyeceğim. ?
ya bakirelik zarına bakmak içn bide başka bir şey sallarsın
Ne diyeceğim zara bakmi? erkek arkadaşla alkolluydyk yapmışmi bilmiyirum fslan mi diyim ne diyim 😔
ya mast yaparken elim kaydı de
Yok artık diyemem öyle bir şey utanırım ve o da bakmaz yspmasaydin der daha yaratıcı birşey bul
hahaa ben mi bulacağım
Ben buldum işte alkolluydyk birşey yapmis mi yapmamış mi hatırlamıyorum desem bakmaz mi? bakarsa nasıl bakacak içine elini mi sokacak? sen bul tabi ben mağdurum altına mi yattım sanki 😔
ya böyle desen de olur mast yaptım içine kaydı birşey olmuş mu desende olur
acı ile uyanır ve dahası bu bir tecavüz
Uyanmamak imkansız
Uyanır
Uyanırsın yaptığı sırada
Uyanır o anda
hehalde yani
Hisseder belli olur