Arkadaşlar daha önce zina yaptığın dışardan anlaşılır mı? Sonuna kadar detayı okuyup öyle yorum yazar mısınız?

Moralim çok bozuk. Aslında ben çok büyük bir günahkârım. Daha önce zina yaptım. Hem de bir iki üç dört kez değil. Çok ilki benim ilk aşkım tarafından oldu. Çok çok baya yakışıklıydı o yaşta. 😢 Bir iki kez değil çok kez. Ben buna aşığım gözüm hiç bir şey görmüyo. Birde o dönemde benim kuzenimle çıkıyordu. Bu bana çok kötü davranıyordu çöp gibi. Ama yine bir derdi olduğunda gelip ilk bana anlatırdı. Sonra bu bana çöp gibi davranınca bizim lisenin arka tarafında internet cafe vardı ben tabi okula hiç girmiyorum okuldan kaçıyorum çünkü arkadaşlarımla küssüm neden mi çünkü o demin dediğim kişinin ilk ve son aşkıyla tanışmak için emir sultan listesine yazıldım şansa da aynı sınıfa düştük. Neyse Daha sonra Emre diye biri ile tanıştım. Aşık olmadım ama serdar bana çok kötü davranınca onun iyi davranması hoşuma giderdi ama o benimle seks için beraberdi. 😢😢😔 Daha sonra trafik kazasi geçirdim. 27 gün yoğun bakımda 1 nabizla yaşadım. Kazayı Serdar yüzünden geçirdim. Yoğun bakımdan çıkınca kendimi Bilmiyordm. Ancak Yeni yeni iyileşiyorum. Ama iyileşme süresince öyle bir boşluktaydim ki. Açık liseye yazılmıştım. Ordan Bir çocukla tanıştım. Kürttü o yüzden anlaşamadık ama biz bununla çok kavga ettik ben buna çok hakaret ettim. Falan filan. Sonra da ben de buna karşı kaybetme korkusu oluştu. Bunla onların inşaat yaptığı Bir ev vardı hatta babası beni o kadar benimsedi ki. Evin çoğu şeyini arayıp bana sorardı. Planını nasıl olsunu falan. Ama bunla çok Çok çok fazla cinsellik yaptık. Babam onunla evlenirsen sana bir daha kızım demem deyince seni evlatlıktan ret ederim Deyince ayrıldık seks onun yanına kâr kaldı. 😢😔 Şimdi dün akşam netten biri ile tanıştım adı Musa. Bursali yerlisi. Bana dediki evlenmeden bir kızı hamile bırakırsam o kızla evlenirim dedi. Ki yani ben bir şey demeden durup dururken açtı bu konuyu. 😢😢😢😢 Dışardan anlaşılıyor mu ben hiç Bir Zaman evlenemem mutlu olamam değil mi? Evet ben çok günahkarım cehennemin 7 kat dibinde yaşamayı hak ediyorum.
Arkadaşlar daha önce zina yaptığın dışardan anlaşılır mı? Sonuna kadar detayı okuyup öyle yorum yazar mısınız?