Sorum biraz heyecan arayanlara... Dışarıda hiç seks yaptınız mı? Yaptıysanız nerede yaptınız?
Sinema
Park
Giyinme Kabini
Bar WCsi
Diğer (Belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
denize bakan yüksek ormanlık bir alanda yapmıştım tabi orası gezinti alanı olduğu için gezenler vardı sabahın körüydü ve biraz yağmur vardı elinde şemsiye ile bizi dikizleyen bir adamı fark edince ne bakıyon oluum diyip adama doğru yürüyünce bi yandan pantolonumu çekerek adam topuklamıştı ve tabi sonrasında tüm hevesim kaçmıştı :)
araba sürerken sevgilim bana oral yapmıştı off zevkten ölmüştüm :D :D birde asansörde kalmıştık kıza oral yapmıştım sonra benimkini itmiştim köküne kadar :D
E: yolda (gece), araba ustunde , cafede, wc de, denizde, havuzda, misafirlikte , cadırda, giyinme kabininde, ofiste
hepsi esimle..
eşin çok şanslı :)
hm.sanslı oldugu icinde aldattı ve ayrıldık.
yani anlamadğım daha ne bekliyormuş cinsel anlamda... yok yok yani...
benden iyisi varmi diye merak etmis, dedigine gore yokmuş, özrü kabahatinden beter muhabbeti. neyse...
değmez üzülmeye boşverin...
o uzulsun
öyle siz burada bile elinizi sallasanız 100 tane çıkar o kendi haline yansın :)
arayacak olduktan sonra heryerde var ama ben iyi insanları bile kullanabiliyorum sırf esime kızgınlığımdan bu yuzden bu konulardan uzak durmam en iyisi
intikammı alıyorsunuz?
Bir iç çamaşır mağazasında üzerimde denemek için aldığım çamaşırla yaptık harikaydı.
neden çıkmıyor bunlar diyen olmadı mı :)
Uygun kabini bulucaksın bazıları oluyo böyle kuytularda falan
heyecanlı olsa gerek :)
Evet çok heyecanlı :D
favori bir cevap oldu en iyi seçiyorum seni... ve cesaretinden dolayı tebrikler :)
Rica ederim :)
ayrıca sevgilin çok şanslı :)
Bilmem bende ondan yana şanslıyım ama :D
sebep desem ayıp olur mu?
Kadın ruhundan anlıyo diyelim ;)
anladım romantizim açısından ama olsun anlıyorda kadında kadınlığını gösteriyor :)
Romantizim erotizim tam anlamıyla erkek diyelim ;) bende ona ayak uyduruyorum
konuyu dahada dağıtmamak lazım ama bence bir kabinle sınırlı değildir hayatınız sizin :D
:))
Cevap
6Cevap
bir fahişe sabaha karşı
çok seksiymişim, öyle diyor
nasıl yaniiiiiiiiiiiii
BILMEM teomana sor
Bahçede :D
:)
cok ucuk hareketler bunlar ))
sinema da.. oral + birleşme.
Hiç Birinde
sinemada oral yaptım ve çok az bir birleşme )
aynen :))
o sen miydin ? yanlış görmemişim demek ki :)
kumsalda, sinemada
He ya
Caddebostan sahilde.
kötü soru
Giyinme Kabini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar