Kızlık zarı dikildi mi anlasılır mı? Kızlık zarı dikim ücretleri ne kadardır? Kalıcı kızlık zarı dikiliyor mu?
Cevabın nedir?
ben doktorum bu konuda bılgım var kızlık zarı dikilir ve anlasılmaz ama eger diken kişi usta ise ama ülkemızde bu konuda herkes uzmanım desede malesef beceremeyebılıyor yanı dr u ıyı bulman lazım en düşüğü 2000 lıradan baslar sonrasında yıne işlem gereklı olursa extra ücret ödersın ama korkulacak bır olay degıldır yaparken acı hıssetmezsın sonrasında dıkkat edersın vesaıre bırde hastalarımdan yapay kızlık zarı dıye bır sey duymustum orjınal ürünü bulursan cok işe yarıyor denıyor ülkemızde bır cok yerde satılanlar çin malı sahte oldugunu ve bır yerden getırttıklerını söylemıslerdı bende aynı yerden ınceleme amaclı getırtmıstım kullanıslı orjınal işe yarar gözukuyordu hem daha ucuz hem cerrahı müdahele dikim vesaıre olmayacagı için hastalara daha cazip gelıyor bu ürün
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlasılmaz. ama sağlam ve güvenilir bir doktora gitmen lazım. 1500 - 5000 arası ücret doktordan doktora değişir. evet oluyor flep yöntemiyle evlenmeden bir gün önce kontrole cağırır seni onaylar ki büyük ihtimal olmus olur. kanamaması imkansız ama girdiğiniz iliski miktarı coksa daraltmada yaptırabilirsiniz ikna acısından
437 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldüzenli olarak 2 3 yıl olduysa daraltma olması lazım garanti olur cünkü evlenceğin kişi iliski cok yaşamışsa anlayabilir acılı bir islem değil merak etme yaptıran arkadaşlarımdan biliyorum istersen simdi yaptır 10 yıl sonra gir ilişkiye yine kanama olur flepte dikim değil yeni bir kızlık zarı yapıyolar deriden zaten evlenmeden 1 2 hafta önce yine gidip baktırabilirsin icin rahat olması icin bir uzmana gidersen hic sıkıntı olmaz. sen bakma burdakilerine. bende yaptırıcam para biriktirip. ama dediğim gibi en güvenilir fleptir ne zaman evlenirsen ozaman kızlık zarı gibi kanar daraltmayıda yaptır 2 3 yıllık iliskide ilk gibi olmaz girme olayı zaten doktorun sana yapalım dicektir bakıp.
- +1 yıl
Aslında söyle bisey var 2 3 yıl çktgmdan ayrıldıktan sonra çok uzun süre kimseyle çıkamadım şimdi karsına biri çıktı konusuyoruz oda 3 yıl biriyle çıkmış saglam kaldım allahtan için rahat dedi o öyle diyince bende söleyemedim birlikte olduğu mu söylersem farklı düşünür diye bu yüzden içim hiç rahat değil diktrmeyi düsünüyorum ama cesart edebilrmiyim bilmiyorum ya da söylemek mi mantıklı olur onuda bilmiyorum sen olsan napardın çok pismanım bu durumdan içimde rahat değil :( bu daraltma için ayrı bir ücret mi oluyor?
Cevap sahibi+1 yıluzun sürede olsa ilk gibi daralma olmaz yine hafif rahatlık olur hic olmamıs baska acılmıs baskadır. sakın söyleme insanoğlu kabul eder evlenirsiniz bir kavga oldumu direk basına kalkar emin olabilirsin burada sağ duyulu konusan otomatik laf yapanlara bakma yok öyle birsey bir kavga olsun ilerde evlilkte bir sıkıntı cıksın bak nasıl yüzüne vuruyor. arkadasımın basına geldi bu ordan biliyorum sakın girme kimse dürüst değil hayatta ne yalanlar söylüyo neler yapıyo ama bu kızlık zarı olunca dürüst timsali geziyorlar aldırma bacım sen onlara. sanırım cok değil doktorunuzla konuşup ayarlama yapabilirsiniz. Sen söylersen olmadığını emin ol senle cinsel iliskide bulunmak isticektir. cok nadirdir hic takmayan onlar bile sonradan deliriyor. erkek işte türk. o yüzden kendini düşün.
Cevap sahibi+1 yılkabul edicek flan palavra laf onlar yapsın her istediğiyle her haltı bakire istesin ama bir kız bir kere kandırılıp hayatı boyunca sadece bir erkekle olduğu icin o.. olsun adalet mi? neleri var arkadan veriyolr kucantan kucağa onlarca el vücudunda geziyor önünü koruyor temiz oluyor buda pislik yalancılık ozaman? bakma dediğim gibi bu zamanda kendini ve aileni düsünüceksin.
- +1 yıl
Arkadaşım çoçuk burada o senin anlattğın erkek tipinde mi bir önce onu düşünde konuş.. çoçuk ne demiş Allahtan hiçbirşeey yapmadımda temiz kaldım demiş.. Şimdi bu çoçuk kandırılırmı o senin anlattığın çoçuklardan farkı büyük değilmi? Eğer bir kız sadee kandırılıdğı için yapmışsa 1 defa tamm salaklığına verilir ama bunu artık yapmaya devam ediyorsada artık o bir hata değil kaşarlık orspluk olmştur..
- +1 yıl
Dimi çok haklısın bu konustuğumla sinemaya gittik hiç kimse yoktu atesle barut gibiydik bana dediki arkadan yapalmmı hayır dedim orda naSıl olur öyle sey her neyse bu 3 yıl çıktığıylada o sekil yapmıştır o zaman. Bazen bize gelirsin dio ev bos oldumu bas basa vakit geciririz diyor bilmiyorum dedim şu an çok yeniyiz zaten öyle hemen gitmem ewinede zaten bide mardinliler doğulular onlarda lAf olur öyle sey olurda gidersem anlarmı bozuk olduğu mu
- +1 yıl
Seni denemiş olablir soran arkadaş... Hani önden yapmayıpta arkadan veren kızlardanmı bu acaba diye
Cevap sahibi+1 yılKbda cocuk niyetini belli etmiş. gitme tabi sen buna rağmen neden o cocula berabersin onu sor kendine. aklimtakildi beyfendi size yorum bile yapmıyorum. umarım arkadan hep verip binlerce el vücudunda gezip sadece önünü koruyan bir bayanla evlenip kızı ilk ben bozdum diye erkeklik gururu mutluluğu yaşamazsınız acı bir durum olur. kimseye o.. diyemezsiniz bunun öbür tarafı var herkes kendinden mensuptur kendi yakınlarınızın namusunu bir takip ederin derim iyi günler.
Cevap sahibi+1 yılDenemek değil yatağa atmaya calısıyor aklimtakildi beyfendi bu adamın neresi temiz ve bu yaşta hangi erkek masum yine kendi bencilliklerinizi egonuzu yansıtıyorsunuz. durmadan ev diyen arkadan diyen adam bellidir kesin nettir nerdeyse erkeği melek yapıcaksınız kız bakire değil diyede seytan
- +1 yıl
Öncelikle çoçuğun gerçek niyetinden emin olamazsın.. çünkü bende bakire istediğim için birisiyle çıkmadan önce benim için önemsiz diyecem bakirelik mevzusu sonra kız eğer bakire değilse zaten kendini benim kollarıma bırakacaktr ama yapmam.. eğer bakireysede zaten yapmak istemez.. ozaman anlamış olurum bu benim taktiğimdir.. Herkesin kendine göre bir yöntemi vardır o yüzden şu anda seni deniyor olablr.. Cevaplayan arkadaşım zaten ben kesin net ifadeler kullanmadm olablr dedim olmayablrde tabi ssenin dediğinde olablr sonuçta bende sende tam olarak bunu bilemeyiz.. zaten o anlattığnız olayı yaşamamak içimde kendimce böyle bir taktik geliştirdm.. Çokta rahat derim benim gözümde kız orspu erkek te pezevek olr her sevgilisiyle yatanlar için bunu konuşuyorum
Cevap sahibi+1 yılFarklıdır tabi bunu diyen adam nasıl ciddi olabilir sakın bie iliskiye girme adın cıkar sıkıntı olur yayılır 1 kere hata yapmıssın tekrarlanmasın dediğimi yap git doktora ama sakın evlenmeden yapma. en fzla öpüşme yasarsın iliskin olrsa. malesef bu türkiye düzeninde strajedik olup kendini düsünmen lazım düsünmeden adım atma. bir adam simdiden bunu diyosa niyeti acıktır dikkatli ol ve kesnlikle hicbir erkeğin evine gitme.
- +1 yıl
Yemin ediyorum siz kız milleti çok safsınız zaten başınıza ne geliyorsa bu saflığınızdan geliyor.. Kandırılmaya çok müsaitseniz keşke biraz akıllı davransanız... Sen uzunca bir süre elletme koklatırtma soran arkadaşım zaten niyeti kötü ise senden istediğini alamayınca bırakacaktır ya da sana karşı tavırları değişecektrr.. eğer istediği o değilse seninle mutlu olup daha çok bağlanacaktır.. Bunuda söylüyoorum bilin kandırılmayın artık diye... çünkü dışarda sizin bedeninize sahip olmak için dolaşan birsürü pezevek şerefsiz karaktersiz insan var
Cevap sahibi+1 yılSiz aklimtakildi beyfendi yatan birine o.. demeye kalktınız. ben 7 senelik iliskim olan sonra nisanladığım adamla beraber oldum evlilikten döndüm hayatımdada ondan ncesi bir erkekle bile öpüşmemiştim. neler tanıyorum neler yapıyolar sadece önü saklayıp bu namus olamaz ve coğu öyle kendinizi kandırmayın tabi vardır elletmeyende ama illa en az öpüsmeler olmustur temiz diye tabir ettiğimiz anlam kalmadı kimsede temiz demek her anlamda dokunulmamıs anlamında verilmiştir. nerden biliceksin ki bir kız daha kac erkekle cıktığını bile tam söylemiyorken? feleğin cemberinden gecmisi anlamazsın emin ol neleri var. sende iyi biliyorsun ki cok kisi var fazla büyük oran var sadece bir bayana bunu yüklemek en büyük haksızlık değil mi? istersin evlenmeden önce yatmayı ama evlendiğim kan aksın dersin o yüzden bu yollar başvuruyor sadece 2 damla kan icin. düsünce yapısı değişse hicbir kız bu aşağalayıcı durumu istemez ve insanız biz hatalarımızla yaşarız kimse doğru değildir. kimsede tertemiz.
Cevap sahibi+1 yılbu yola itenler utansın allah yakınındaki insanlara sanada yasatmasın yadırgamıcaksın bu hayatta hicbirseyi öyle bir an gelir ki hayat yasatırki sana dediğin hersey terstaklak olur. gönlünüzce olsun hersey ama ilk önce buradan sevmeyi öğrenin oradan değil.
Cevap sahibi+1 yılBacım sende ayrıl niyetini simdiden belli eden adamdan bir hayır gelmez ünyada bir erkek o değil ciddi bir iliskiyi bekle zaten darbe yemişsin bosver riske atmaya değmez.
- +1 yıl
Cevaplayan arkadaşım zaten sizin durumuna üzüldüm bunu belirtiyorum... Siz beni anlamıyorsunuz ama bn bir kere hata yapmış insan için birşey diyemem bu hatayı sürekli sürekli yapıyorsa yani yeni sevgili edindiğinde pişman olmadan onunlada yatıyorsa artık o kız benim gözümde hata yapmış sayılmaz.. bilmem anlatabldmmi ayrıca bn sadece kız içinde demedim erkekler içinde dedim aynı şeyi orayıda kaçırmışsınız... evet dediğiniz doğru temiz bulmak nerdeyse imkansız ama biz artık en temizini bulmaya çalışıyorz.. Çünkü benim midem kaldrmıyor rahatsız oluyorum canım yanıyor.. Ama sizdede biraz Allah inancı varsa eğer bu yaptığnızın çok büyük bir yanlş olduğnun farkına varmalısınız yani bu vebalin altında ezilir gidersiniz çünkü bir insanın iradesini sakatlamak çok büyük günahlardandır büyüyle eşdeğerdir.. diktirmekten bahsediyorum...
Cevap sahibi+1 yıliste bu yüzden yaptırıyorlar böyle düsündüğünüz icin en temiz arkadan verip elleten olur bana söyleki 25ine gelmiş bir bayan hic dokunulmamıs olsun ve birde güzel olup bu zamanda. dedim ya umarım size gönlünüzce gelir ama bir bayanı mal olarak değilde bir insan olarak görmeye calısın ilk önce herseyi cözecektir emin olun. bu dünyada dürüst olan birini söyle bana temiz olan herseklde sözleriyle gösterin? dedi diyelim onu secti evlendikten sonra sizde biliyorsunuz ki gerilimde kavgada yüze vurulur coğu böyledir coğu nadiri umursamaz yazık değilmi bir hata icin ee yapmasaydın oldu kardesim oldu ne olucak assın mı kendini? bu düzende bu türkiye düzeninde napsın siz cok mu dürüstsünüz erkek olarak? ne gizli isler döndürüyorsunuz cinsellk konusunda veya hep sevap mı yapıyorsunuz hayata karsı günahkarlktan cok büyük seylerde var yapıyolar yapıyorsunuz. bakirelik söz konusu olunca din iman kesiliyorsunuz celişkili konusuyorsunuz beyfendi uzatmaya gerek yok herkesin kendi kararı
- +1 yıl
Neyse uzatmayada gerek yok eğer böyle birşeeye kalkışırsanız yaptığınız çok büyük günah olacak o yüzden yapmamınızı umuyorum eğer yapıyorsanızda umarım evlendiğiniz kişi anlar... Şahsen bunu yapanlardan tiksiniyorum o yüzden kandırılan tarafında olurum.. Neyse ii günler
Cevap sahibi+1 yılEvet sende masum hic büyük günahlar islemems imanlı bir insansın bizde günahkarlar. uğrasma bence imanlı kardeşim. kimsenin tercihleri kimseyi ilgilendirmez senin görüsün iğreniyosan kendinde kalsın kınadığın önyargı gördüğün herseyide allah hep nedense başa verir umarım sizin basınıza vermez. Bende yatmadığı kız kalmayıp her kişiyle yatıp her masumun ahını alıp evli kadınlar bile yatan sonra evleneceği zaman bakire diye tutturan erkeklerden tiksiniyorum iyi günler.
- +1 yıl
bakire olup olmamaısını önemsemeyen erkekte var bu dünyada gitsin onlarla birlikte olsun... benim demek istediğim bu ama anlayana sivrisinek saz anlamayana ne desen az.. Allah biliyor kimin haklı kimin haksız olduğunu benim için çok rahat.. yapmayı düşündüğünüz şeyde gerçekten hayıflanacak birşey o yüzden içimde rahat... Sizde yaşadığnız acıdan böyle düşünüyorsunuz ama ne diyim inşallah canı gönülden tertemiz bir eş isteyen masum bir delikanlıyı kandırmamış olursunuz tek dileğim bu... hadi iyi günler
- +1 yıl
şu son yazdığnız şeylerden harbiden acınızın büyük olduğunu anlıyorum..
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir erkek var getirde göster bana? tertemiz? acı değil gercekleri duymak sıkıntı sizin icin eminim birton kızla beraber oldunuz umarımda sizede öyle bir kız gelir anlarsınız sevipte neler geliyor basınıza uzaktan konusmak kolay yakınının basına veya kendi basına gelmeden anlamaz insan. bu dedğiniz sözü aynen size ilave ediyorum uzatmaya gerek yok iyi günler.
- +1 yıl
pardon ama k. bkmayın nerden bu kadar emin oluyrsunuz? bir sürü erkek tanıyorum hiçbirşey yaşamayan? merak etmeyin gldide 1.5 yıl onun acısıylada yaşadm birdaha affedermiyim asla çünkü kaşarın tekini affetmek en büyük hata
- +1 yıl
Siz bilmezsiniz çok sevdiğiniz birisinin bakire çıkmamasının vermiş olduğu acıyı... birde bunu öğrendinde duymuş olduğun acıyı dünyanın en felaket şeylerinden biridir ama siz o kız aklınızla nerden bileceksinizki
Cevap sahibi+1 yılOna karsı değil kaderime. aileler büyük kavgaya girdiği icin ayrılma oldu. ama ben onu yasadığım icin değil aşık olduğum adam artık olmadığı icin sadece acı cekiyorum o konuda bu yönden haklsınız uzatmaya gerek yok herkesin doğrusu kendine önyargı yapanı illa hayat yasatır bir gün o yüzden herkesin umduğu gbi olsun iyi günler.
- +1 yıl
Son olarak şunu diyecem yaşadığnız ilişki gireceğiniz günahlar zerre gram beni ilgilendirmiyor zerre gramda umrumda değil.. ilişkiye girdiniz diyede sizi kınamıyormm.. benim tek kınadığım nokta sizin bakire isteyen birisini kandırmanız olacak.. benim derdim o temiz kız isteyen erkeğin kandırılmış olması yoksa yptıklarınızdan zerre gram umrumda değil... Dediğim gibi son sözümdü Benim içimde Çok rahat Allah biliyor kim haklı kim haksız başımada geleceğini sanmıyorum bu yüzden neyse iyi günler
Cevap sahibi+1 yılMesela senin gibi her haltı yiyip bakire isteyen erkeklerin coğunluğundan olabilir mi? o yüzden bu baskıdan doalyı zor durumda kalmış olması büyük ihtimal olmuyor mu bir kız icin? cok fazla var bunlar asmıcak kendiini hata yaptı diye veya hic evlenmicek olmucak ama hayatını zar atmaya bağlayamıyacağı icin bunu kurtuluş gibi görüyor doğrumu değil günah mı günah ama her yönden temiz olan bir insan bile baskasının günahına yalnısına laf atamaz cünkü herkesin günahı allah arasındadır yadırgamaya laf yapmaya kimsenin hakkı yoktur. ve anlamadım ki sizde bu konuda acı cekmissinzki cok tepkilisiniz ama 1 kisiye herkesi bağlıyorsunuz ki siz diyordunuz bana bir kisiyle öbürküleride neden aynı olsun diye. herkes kendi penceresinden bakar olaylara gercekten uzatmaya gerekyok sadece size önerim yadırgayıcı kınamacı olmayın cidden allah basa veriyor aman ha tövbe edin siz tertemiz olarak günahsız olarak sıkıntı yaşamayın.
Cevap sahibi+1 yılönyargılı konusuyorsunuz inş birgün allah birdaha burada bizi karsılastırırda birdaha konusuruz her haltı yiyp bana namustan söz etmeyin dine bakarsakta namus erkeğin icindir evlenmeden önce yasayanada namusuzluktur erkeğe iyi arastırmanızı öneririm. kızada namus erkeğede namus bna akıl vericek son insansıznız cünkü biliyorumki bir ton kızla iliskiniz oldu o bakımdan o yüzden sizin lafınızıda ciddiye alamyacağım iyi günler.
- +1 yıl
k. bkmayn ama benim bir sürü kızla ilişkiye girdiğimi nerden çıkartıyorsnuz? birşey yazmıcaktm ama cidden çok merak ettirdiniz beni
Cevap sahibi+1 yılsizde kaldırırmısınız yorumu cok uzadı. sizde beyfendi yorum yapmayı kesin temiz namuslu erkek gelip yadırgasın laf yapsın sizin yaptığınız sadece yadırgama. ve sizin gibi onla bunla yatmıs erkekte beni yadırgıcak en son erkek sizde gözümde günhkarsınız evlenmeden önce iliskiye girdiğiniz icin dinende günahkarsınız yorum yaparsın düsünceni belirtirsin ama senin düsüncen yorumdan fazlasına dil uzatıyor ve bunu hak görücek sende birsey göremiyorum ben uzatmayalım artık
Cevap sahibi+1 yılbakir olmadığınızı anlıyorum. ve biliyorum. hayırl gündede yalana gerek yok ha 1 ha 5? dinden bahsettiniz dine görede erkek icin namusuzluk haramdır. allah ancak hesap sorucakken yadırgıcakken günahkar bir insanoğlunamı düsmüs yadırgamak? bu konuyu uzatmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yıldüsüncenizi belli ettiniz bende düsüncemi belli ettim uzatmaya gerek yok laf vurmaya itam yapmaya hic gerek yok. ha bakirsenizde ne diyim allah size göre versin.
- +1 yıl
Yahu gerçekten çok safsınızı aklınızı kullanamıyorsunuz.. Banane ben senin bakire olup olmamana birşey diyormuyum gidip seni aşağılıyormuyum bu yüzden senin tercihindr saygı duyarm bir defa hata yapmışsın her insan hataa yapar.. hataları tekrarlamaamak önemlidir.. Neyse bilip bilmeden acınız büyük olduğnuzu birşeey bilmeden sataşıyorsnuz o yüzden bende konuşmuyacam artk.. eğer azıcık vicdan vvazarsa hergün o vicdan azabıyla yaşıyınca anlıyacaksın ne demek istediğimi neyse Allah akıl fikir versin hadi iyi günler.. Soruyu soran arkadaşım sen de herkesin yanlışına düşme sakın
+1 yılÖyle kızlık zarını diktirip de bana bakireyim diye gelecek kızı Allah benden uzak tutsun. Sevdiğim kız bakire olmasa bile gelip bana herşeyi açık açık eksiksiz anlatıp bakire olmadığını söylese kabul edebilirim ama kızlık zarını diktirip beni kandırmasını hazmedemem.
150 Yorumla
arkadasım niye böyle çile çekiyorsunuz bu şekilde bakire olduğuna inandıracağına dürüstçe söyle herşeyi. kabul eder etmez orası ayrı ama sen bu adamla aynı yastığa baş koyacaksın aynı masada yemek yiyeceksin her yüzüne baktığında aklına gelmeyecek mi?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
İlk zar yani orjinal zar yırtıldığında akan kanla, zar dikildikten sonra akacak kanın arasında fark olur. İlk kan daha koyu ikinci kan daha açık olur. Bir kız söylemişti bunu. Yine böyle bir soru vardı.
20 YorumlaKalıcısı yok diye biliyorum. Düğünden 2-3 gün önce yaptırırlar. Erkek doktorun kendisi bile olsa anlamaz.
Yaptırma. Sadece kendine uyğun birini bul23 Yorumla
+1 yılKalıcı dikim en sağlıklısı, işlemden 2 ay sonra dikildiği anlaşılmaz, iz kalmaz belli olmaz. Kanama oranı ilk ilişkide kanama olduysa %99 dur
00 YorumlaO haltı yiyen evlenince kocasının arkasından ne haltlar çevirir. Allah'ımdan düşmanına bile böyle bir şey istemem
11 Yorumla- +1 yıl
Küçüklük kazaları oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılevet kalıcı dikiliyor.. flep yöntem mi ne diyorlar.. ama bu yöntemle dahi bile bir kaç gün sonra zarda açılma olabiliyor salla moruk yaa diktirip napıcaksın...
00 Yorumla
+1 yılDikilir fakat ilişkiye çok girdiysen erkek de biraz tecrübeliyse anlar hoş olmaz genişleme varsa daltma da yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılUlan bu kız milletine güven olmaz be en iyisi evlenmemek.
50 Yorumla
+1 yılKalıcı kızlık zarı neden istiyorsun, evlendikten sonra da kalsın bir daha evlenirim diye mi?
10 Yorumlaişine karışmak gibi olmasın ama bence böyle bir şey yapma dürüst ol seni bu şekilde sevip kabul edecek insanla evlen ki hayatında mutlu olabilesin yoksa diğer türlü vicdanende rahat edemeyebilirsin...
20 Yorumla
+1 yıl5 yılda bir değiştirmen gerekiyor 1000tl filan tepe tepe kullan taksitte yaptır öderken fazla zorlanma
10 Yorumlasağlam bir terzi bul dicemde sen rahat durmazsın şimdi bidaha açılır
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sizin gibi kızlardan korusun.. umarımda anlar erkek arkadaşın anlamazsada cehennemde yanmaya hazır ol
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1500 lira civarı,
geçici olan kolay 2-3 içinde ilşkiye girmen gerek yoksa kendi bozulabilir,
kalıcı yapılanda biraz zahmetli ve pahalı,
koccan farketmez bakire olmadığını ama bir doktor muayene esnasında farkeder.05 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeliyse fark edebilir içine girerken
Cevap sahibi+1 yılne kadar tecrübeli olursa olsun fark edemez.
- +1 yıl
Fark eder darlık konusunda
Cevap sahibi+1 yılkız bir kaç kez ilişkiye girdiyse darlık farketmez,
uzun bir ilşkiden sonra o dediğin olur.
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar kötülüğü, ARZULARI KUVVETLİ olduğundan dolayı değil, vicdanları ZAYIF olduğundan dolayı yaparlar.
John Stuart Mill
tercih senin diktirmek çok zor değil.
+1 yılBir arkadaşım 5.000 tl vermişti.. herif inanmişti ona
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahi kandiramazsiniz obur dünyada kul hakkini odeyemezsin
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl500 den başlıyor gerdeğe 1 hafta kala yaptırman gerek.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani 1 ay öncedende yapılıyor ama en sağlıklısı yani güvenılır olanı 1 hafta kala yapılan bıde o gece bırazda sana bağlı anlaşılıp anlaşılmıcağı.
Cevap sahibi+1 yılbozan kişiyle evleneceğin kişi farklımı.
- +1 yıl
Nasıl yani anlasılıp anlasılmıcağı bana baglı? Ewt bozan kişi farklı şimdi bir baskasıyla konusuyorun o bozan kişiden çok uzun süre kimseyle çıkamadım şimdi karsına biri çıktı konusuyoruz oda 3 yıl biriyle çıkmış saglam kaldı dedi o öyle diyince bende söleyemedim birlikte olduğu mu söylersem farklı düşünür diye bu yüzden içim hiç rahat değil diktrmeyi düsünüyorum ama cesart edebilrmiyim bilmiyorum ya da söylemek mi mantıklı olur onuda bilmiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılherkesın bı sırrı vardır belkide senınde sırrın bu olucak. dıktırme konusunda bır olmalı sana destek veren hem manevi hem maddi. bıde ilk gece konusu uzun bura aleni yazılcak gibi değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılya ne boş birisin git direk söyle kız değilim diye.
00 Yorumla
+1 yılo nedir ya kalıcı dövme gibi :D
10 YorumlaYok artık onu diktirip biriyle evlenmek ne acı.
30 Yorumla
+1 yıldoktora bir danış derim
00 Yorumla
+1 yılyapan doktorun marifetine baglı olarak değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalıcı ne lan kapattırcan mı vajinayı komple..:D
50 Yorumla
+1 yılEvlenmeden 2 gün önce diktir tamam işte
00 Yorumla
+1 yılDikiliyo diye biliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
görüşelim.
+1 yılTecrubeli erkekler anlar.
10 Yorumla
+1 yılEvlendinmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen beton döktür...
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapcan ki diktircen mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılewt dıkılıyor canım hayırıdr dıktırcen mı :P
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kime Güveneceksin
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlık zarı dikildi mi anlaşılır mı? Kalıcı kızlık zarı dikiliyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler