Kızlık zarı yırtılmış mıdır yoksa zedelenmiş midir?

Kız arkadaşımla bakire olduğundan dolayı sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kendisi doggy pozisyonundayken p. opusunun arasından p. enisimi kaydırıyordum aşağıdan yukarı doğru yani... Fakat hızlandığım bir anda yukarı doğru ilerleyeceğime p. enisim aşağı doğru v. ajina giriş kısmına geldi. Kız arkadaşım hemen kendini çekti kızlık zarım gitti galiba dedi bende zannetmiyorum yukarı doğru kayarken penisim birden düştü aşağı doğru v. ajinana çarptı en fazla 2cm girdi hemen çektim dedim. Yok canım yandı hissettim ona görede kafası komple en az 3-4 cm girdi dedi. Baktık kan akmadı sonra lavoboya gitti iki dakika sonra konrol edip geldiğinde peçete de 2 damladan da ufak iki kan izi vardı peçetede açık renkli. Yalnız kan izi o kadar küçük ki hani elimiz kanadıktan sonra sileriz peçeteyle tekrar üstünden geçeriz silme kan izi olur öyleydi tabiri caizse migroskopik boyutta ufacık ilki ayrı damlacık vardı. Bende dedim en fazla tahriş ve zedelenme olmuştur çok fazla olmasa da bu kadar da az kan olmamalı bence dedim bilmiyorum dedi doktora gitmeyi düşünüyorum dedi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Kızlık zarı yırtılmış mıdır yoksa zedelenmiş midir?