pek yaratıcıymışız =)
Birine penis göstermek için bahane?
pek yaratıcıymışız =)
Kendini catidan at tabi kaza süsü vererek. Şansliysan ölürsün. Sonra seni gasilhaneye götürurler yikamaya o gorecek olan kimse onu cagirmalari icin yazdigin notu atlarken sakin unutma cunku burada lazim olacak. Ve muhtemel mutlu son. Ama ölmeme ihtimali icin 2. Plan yapmalisin. Seni hastaneye kaldirdiklarinda o kizi cagir ve ördek koymasini sağla. Al sana 2 tane fikir. Hadi kolay gelsin. Asil anlamadigim bu eziyeti neden cekiyorsun.
sise cevirmece ayagina yap biri sana gelince cesaret de o da goster desin bu arada kizda gorur ;)
Eve çağır sonra sen bir bahaneyle duşa gir havluyu beline sar. Sonra yanına git havlu ya yanlışlıkla düşsün ya da kenarından falan gözüksün 😁 ben bu sekilde çok samimi bir arkadaşımınkini gördüm valla işe yarıyor 😁😁😁😁
bilerek mi düşürdü arkadaşın. tepkin ne oldu?
Cevap
5Cevap
yanlışlıkla çay dök apış arana, çok kötü yandı de aniden çıkar üstünü.
Kız vejeteryansa işin rahat. Yemek ısmarlıcam de sonra açar gösterirsin
Mal olduğunu anladım okey. Ama teşhircilikte var biraz sanırım.
pipimde çıban çıktı çok acıyo gel bak de
o da gelip bakardı.
kilodunla dolaş mal iyise ordandaa görünür zaten
bir şekilde duştayken içeri girmesini ya da odadayken içeri girmesini nasıl sağlayabilirim
bagar banyodayken elim yandı falan de oda sana duyarlıysa hemen gelir zaten... sonra al kucagına ohh ohh
daha yaratıcı birşey. mesela birini ayarlasam şaka diyerek şortumu indirse nasıl olur.
ilişki istemiyorum ayrıca. sadece o anı yaşamak gerek
uff ne uğraşıyon al göster işte
kaza süsü olması gerek yahu
:) :)
valla zor iş çok düşünmen lazım
Sorunlumusun lan sen?
aynen
Çok p*rno izliyon sen herhalde ablasi
görmesi gerek.
Sana kabaran bisi var de ne derse göster
kaza gibi olması gerekiyor ya.
Kazayla foto at yanlis oldu de baska olmaz kazayla ya da kiza suyu daya daya daya tam çişi gelince tuvalte gir kapiyi da acik birak lambayi kapat hahahha mecbur kalir girer. Hahahahha ay ne güldüm
iyi taktik :)))
ya da kizi eve cagir sonra ben odama gidiyorum de malafati cikar hazirda beklet otur orda. Kiz merak edip gelecektir
daha iyisi gelebilir senden.. az daha çalıştırsan kafayı =)
Ikincisi en iyisi sanirim baska türlü olamaz ki ya da gelcen yanina aa fermuarim acck kalmis diye salcan
teşhirci misin?
hayır tabiki. Sadece ona göstermem gerekiyor.
amaç ne?
bir fikrin var mı nasıl yapacağım hakkında?
olsa bile bunu seninle paylaşacağımı nerden çıkardın?
bir an yardımcı olmak için cevap verdiğini düşündüm.
muhalefetliği hesap etmedim
kızı taciz edeceksin resmen neden yardım edeyim
taciz etmeyecem
sadece çıplak görmesini sağlayacam
o tacize girmiyor mu
hayır girmiyor. gülüp geçecektir.
o zaman sana bir süprizim var de aç göster. hatta penisine fiyonk bağla. madem bu kadar eminsin rahatsız olmayacağına
* ergeni annene göster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar