6 aydir yeni sevgilim var 4 gün önce ilk defa birlikte olduk ama herseferinde farkettim penisi kalkmamis halini göstermeye cekiniyor yani inik ise. eliyle kapatiyor hep. kalkimis halinde ise cekinmiyor.
niye sizce?
niye sizce?
boy ebat mevzusunda kompleksli biri galiba. gecmisinde bir tramva yasamis olabilir :) guldugume bakmayin, boy ebat mevzusunda takinli kisilerin tipik davranisidir. Inikken gizlemesi. Ilginc bir arastirmaya denk geldim, dunya uzerinde inikken kucuk olupta, kalktiginda en fazla buyuyen penis Turklerinmis. Yani kucukken bakiyosun, hakikaten kucuk, ama kan damarlarina pompalanmaya basladiginda ise bir canavara donusuyor
büyük ihtimalle kan penisine sahiptir.
kan penisleri inik iken 5-6 cm civarındadır, ereksiyon halinde 2 veya 3 katı uzunluğa çıkabilir.
bundan çekiniyor olabilir.
anladim yani o halde kücüklügünden cekiniyor
teşekkür :)
Onu da görme nolcak sanki
Cevap
33Cevap
İnikken kısa olduğu için göstermiyor olabilir ! Kalkmış hâli de seni tatmin ediyorsa doğal olarak alet önde salına salına kasıla kasıla gezer. İndiği an hanimiş benim pipim hanimiş pii piii gel bakim pi pii piii 😂😂
bazı durumlarda kalkık hali değilde , inik halini gören bayanlar daha çok memnun mutlu oluyorlar :) ama utanıyordur hahahaha malum bizde boy takıntısı ergenlikten başlar...
Erekte olduğu durumda libidosu yüksek olduğundan çekinme hissetmiyor. İnikken ise cinsel haz hissetmediği için utangaçlık duygusu ağır basıyordur.
e buyuk halı dıyelım 16 ama kuçukken 3-5 cm olunca utanmıştır çekınmıştır o ne lan der gıbı ya da nıye kalkmıyor bu benım yanıdma bu kadar guçuk mu duruyor der gıbı
zamanla alışır belki dalga geçersin diye düşünüodur kalkıkken çok büyük değilse inikken görme istiodur
dalga gecilmez o konularda bence
Sünnetçi bile senin gördüğünü görmediği için mahçup olmaktan korkuyo
bos bos konusucaksan ikile
Küçük olduğunu görmek utanç geliyor demekki saçmalık ama
garip lan ben olsam direk sallarım hatta şaplak falan atarım tutar hahaha
Sünnetsiz o zaman kalkınca sünnetli gibi olur zaten😀😀
ufak bişey galiba 😂😂
hazır kıtayken övünüyor demek sadece
Erkeklik gururu sönük utançtir
Birlikte olduysanız nasıl görmedin
sende kalkmış birini bul
İnikken küçüktür, kan penisi dir.