link burada bir yazı var arkadaşlar bu yazının tamamını okuyup cevap verir misiniz? yorumlarınızla beraber . Eğer doğruysa moral 0 olacak ama lütfen objektif cevaplar verin
Kadınlar neden büyük ister?

ben kadinim ve benim icin farketmez. "kadinlar hep büyük ister" bi yalandir. sizi öyle kandirip ilaclar satip catir catir para kazaniyorlar ;)
benim arkadas cevremde benim gibi düsünür. ben büyük isterim diyen bi insanla tanismadim simdiye kadar.
ayrica! kadin ve seksle ilgili bütün yazilarda arastirmalarda kadinin direk seksten degil ön sevismeden kücük detaylardan romantizmden yada azdirici davranislardan ve sözlerden zevk aldigini okuyabilirsin. yani girip cikmasinin 100de 20-30 önemi vardir. olmazsa olmaz tabi ama ail zevki farklidir kadinlarin.
ve birde kadinin orgazm olmasini tetikleyen nokta vajinanin girisindedir. yani bes santim bile yeter orgam olmasi icin;) kücük yada büyük: ayni isi yapar.. ama ben büyük isterim diyen kadinin zevki böyle demek. yani ben sarisin severim ben esmer gibi
ama görüntüden bile kaybediyor küçük olan
helal
buyuk olması onemlı degıldır yeterince sertleşmesi önemlidir
Görsel açıdan ve vaginanın içini doldurması sürtünmenin daha fazla olmasından dolayı daha çok zevk alır kadınlar kalın penistende boyu tabiki tamamen pisikolojik görsel açıdan heyacan veriyordur kadına yoksa kalınlığı dışında boyunun kadına bir faydası yok,Benimki 20cm çapı 5,5cm kafa çapı 6,5cm kalınlığı dışında birlikte olduğum kadına faydası olduğunu duymadım.Hatta bazı bayanlar tamamını sokma diyor yarım kalsın yarısını sok diyor fazla soktummu geri çekiyor kendisini.İnsanar laf üretiyor fantazi yapıyor boyu ile ilgili erksiz şeyler bunlar ,Kalınlık tabi kaln değilse baynada boyutuna göre alışır öylede zevk alır ne yapacak kalınınımı arıyacak olurmu öyle şey gerksiz bşeyler bunlar.
hep görünüşe önem vermiyormuyuz buda onun gibi berşey ama büyük olupta ilişkide sıfır olanları erken boşalanları tam anlamıyla sertleşmeyenleride duydum ben şuna inanırım aga ilişkide ön sevişmeni uzun tutacaksın birde içinde çok kalacaksın hele birde işin içinde duygu romantizmde varsa ortalama bir penis bu söylediklerimle emin ol o aarap ve zenci penislerinden cok daha fazla zevk verir.
Cevap
12Cevap
dostum her kadın içi doldurulmak ister, dolayısıyla onemli ama o varya en son iş :D önce bi anlaş bakalım, kafan uyuyor mu diğer bütün meselelerde sıkıntı yoksa onu kimse takmaz. Eğer aile kurmaya onem veren biriyse takmaz, ama sırf sevişecem diye abazalıktan evleniyorsa takar. Ama şu var, küçükse kaşarlar tarafından tercih edilen biri olmayacağın kesin.
seninki büyük herhalde...
:))
gözü kaşı bitti zaten aç penisini ona göre karar vereceğim diyeceğiz di mi
tabi o ayrı mesele ama ilişkinin en ileri safalarını düşün
bak karşim o yazılar sadece "penis büyütücü" gibi şeyleri satabilmek için yazılmıştır elindekiyle yetin
zaten elimdekiyle elimle yetiniyorum :)
Valla kardeşim kendi şahsıma konusuyorum büyük küçük bir önemi yok işlevi olsun yeter kizlar ne isterse istesin sert severim büyük severim eşek getirsek yetmez mesali dürüst olalım sertleşiyor ya da işlevi varsa sıkıntı yok takıl kafana göre👍
büyük daha cok zevk veriyor diye isterler ama görüntü acisindan bile tahrik etmiyor kücükler.. siz neden büyük gögüs istiyorsunuz? onun bir fonksiyonu bile yok penisin var ama:)
işte çok taktım bu konulara ben moral falan kalmadı en iyisi kimselere göstermemek
bence de.. sen en iyisi sekse falan kalkisma
kalkışmıyorum zaten kalkışmayada niyetim yok
tamam :) kendi kendine gizli gizli masturbasyon yap onunla yetin:) arkadasim manyak misin? :D sevdigin biri önemsemez boyutunu
hayır ya öyle bişey olursa kızın kafasında keskeler olur gerek yok yaşamayacağım cinsellik falan gerçi hiç sevgilimde olmadı bu zamana kadar durduysam sevgilisiz kız arkadaşsız cinsellik olmadanda durabilirim yaş 20
önemli olan islevi kanka takma kafana gırcegı yer cok derın degıl fazlasına gerek yok kendıne guven accık
ne güvenecem ya :)
sankı her kız penıs goruyo hergun
Kimin ki kime göre büyük? Vajina yapısına göre değişir bu, dar bir vajinaya 15 cm de büyüktür.. Göreceli bir durum bu büyüklük kavramı..
penis büyükse seks gücü vee cinsel performansta o ölçüde fazla oluyor benim penisim normaldan büyük ve kalın bi sürü kadınla ilişki yaşadım ilişkiye girdiğim bir kadın daha sonra tekrar beni istiyor çünkü performansım normalin üzerinde diye
bu yazıyı kesin büyük penisli biri yazmış takma kafana
ya nasıl takmayayım görüntüsü bile kurtarmıyor
nekadar ki
11-12 falan kalınlığıda 4
tıbben normal haydar dümende okumuştum:D
tıbbeni geç
büyük küçükten cok performans cok önemlidir..pozisyon değişikligi hissiyat sertlik dokunuslar dostum hala boyutlara takılıyorsan yanlıs yoldasın :)
okusaydın keşke yazıyı
arkadaşa katılıyorum
yazıyı okudum :)
lan olm erkek demek penis demek değil. kadınlar büyük istemez yok öyle birşey. penis büyük diye dert eden kadınlar da var. deneyen bilir denemeyen bilmez tabi.
manyak mısın sen dert ettiğin şeye bak. ayrıca kadınlarında iri sevdiklerinede katılmıyorum sevenlerde afedersiniz vajinası çaval gibidir istemesi ondandır. ereksiyona giriyorsa gerisini dert etme.
büyük istemenin sebebi içini tam doldurması
bide görüntü etkeni var sanırım ?
Benim kobranın uzunlugu 30 cm genişlği ise 10 cm baya okkalı bir hayvan soktumu tam sokar
sanırım seninki bamya kadar... napacaksın gerdek gecesinde...
sanane birader
kanka bady e gitsene belki gelişme gösterir. kas yapar...
Başını okudum saçmalamamışlar resmen. Ben şahsen daha etkileyiciyimdir :)
ne bileyim belki kanalda ne kadar ileri gidiyosa o kadar cok zevk veriyodurda ondandır.
"Ben Benden Geçtim Sana Geldim,Ölümden Bile güzeldi Hayalin" adam hala elizabeth.takma kafaya sen.
bencede büyük olmalı ama 20cm geçmesn :P
geçerse ? :)
erkeklerin penisi mi var abi
bilmiyordum ben :((
off
bööö
:)) he öyle yapıyorum
En İyi Cevaplar