sanal seks cidden karşılıklı olmassa tadı cıkmıyor ne bilim hep böyle kadın beklerse anlatmasını ya da erkek sıkıcı hal alıyor karşı taraf icin.. bide kadının sesi cidden tahrik etmeli
Evet ciddiyim anlatırım. Burada öyle normal bir soruda karşılaştık ve tanışmak istedik ilk adımı ben arttim öyle konuşmaya başladık ama başta normal konular zamanla aramızda çekim oldu cinsellik konuşmaya başladık ve yapmaya karar verdik karışmadaki kız biraz ürkekti başta yaşadığı toplum aile şartlarından dolayı ama aramızda güven oluşunca ikimiz de istedik ve farklı şehirlerde olduğumuz hakde buluştuk o Diyarbakırdaydi ben Ankara 'da Ankara 'ya tanıdıklarının bi düğününe geldi öyle buluştuk benim evimde kaldık sabaha kadar doyamadık birbirimize çünkü aylardır o anı bekliyorduk ikimiz içinde çok rahat ve samimi oldu hiç yabancılık bile çekmedik 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
sanal seks cidden karşılıklı olmassa tadı cıkmıyor ne bilim hep böyle kadın beklerse anlatmasını ya da erkek sıkıcı hal alıyor karşı taraf icin.. bide kadının sesi cidden tahrik etmeli
ancak instagramdan bulabilirsin veya skype dan ama bu konulara girmeden önce tanıman gerek çok boş beleş insan var maalesef
senin o dediğin yerlerde çok sık elektrik kesintisi oluyor. kaçak kullanan da var. dikkat et. başına iş gelmesin.
Site aramana gerek yok buradakiler ile de yapabilirsin.
Çevreden baksan tanıdık bildik. böylesi riskli cünkü
Dm den ulaşabilirsiniz bana
İstemiyorum
Dilerseniz tanışabiliriz. Olmaz derseniz engellersiniz veya rahatsız etme dersiniz olur biter
buradan bulursun şimdi , ya da instagrmdan
İnstagram dan nasıl?
hashtaglar var onları incele, illaki biri çıkar. burdan yaz hesabını bin kişi çöker :) içinden seçersin
Hastag ne
c2 olabilir burası olabilir burda baya var
C2 de çok yakışıklı ve iyi erkek varmış doğru mu
bilmem kızları ile ilgilendim hep bide genelde o tarz hesaplar fake oluyor
Fake olmayan da var
nude atmayı seviyorsan her yerden bulursun
Mesaj atarak başlayabilirsin bebeğim
Burdan bulursun çok yapan var
Buradan çok güzel partnerler çıkıyor.
Sen Ciddimsin bende arıyorum
Telefonda ister misn?
Burada kesin bulursun
buradan buldun bile
Kriterlerim var ama, ksde sesli arama özelliği yok ki nasıl eleyeyim bunları
buradan geçiş yapıyosn işte istediginiz yerden konuşun ne kadar isterseniz asdfghjkl
Tapusunu da verelim mi? :D
Burdan çok güzel olur bence
Burda bulursun çok var isteyen
Burası aradığın yer 😂
Ben bulabilirim. Tabiki istersen.
Şu an buldun
bu ben olmalıyım aynı şeyleri istiyoruz
:D Burada çok
Yazabilirsim bana devamlida olur
Konusmak istemiyir musun
bol şans
Ne yaptın sen :D
Burdan
Burası soru sorma sitesi ama
Öyle ama etkileşim ve güven olursa buluşursun. Ben daha önce yaptim güzel de oldu iki taraf içinde
Ciddi misin, nasıl oldu anlatır mısınız
Evet ciddiyim anlatırım. Burada öyle normal bir soruda karşılaştık ve tanışmak istedik ilk adımı ben arttim öyle konuşmaya başladık ama başta normal konular zamanla aramızda çekim oldu cinsellik konuşmaya başladık ve yapmaya karar verdik karışmadaki kız biraz ürkekti başta yaşadığı toplum aile şartlarından dolayı ama aramızda güven oluşunca ikimiz de istedik ve farklı şehirlerde olduğumuz hakde buluştuk o Diyarbakırdaydi ben Ankara 'da Ankara 'ya tanıdıklarının bi düğününe geldi öyle buluştuk benim evimde kaldık sabaha kadar doyamadık birbirimize çünkü aylardır o anı bekliyorduk ikimiz içinde çok rahat ve samimi oldu hiç yabancılık bile çekmedik 😊
Masal gibi
Yani üzerinden o kadar zaman geçti ikimiz de güzel hatırlıyoruz birbirimizi hiç kırmadık üzmedik cinsellik sadece birleşmeden ibaret değil 😊
Burdan dolu bulursun
Burada çok bulursun
Sazan mı arıyorsun
Yoo, sevgili 😔
Bu nasıl sevgi arayışı
Azdın mı
Hep azgınım ayıptır söylemesi 😂
Belli ettin kendini zaten azgın oldugun
Nasıl?
Kullanıcım acık istersen Bi istek at bakalım
Burdan bulabilirsin
konuşmak ister misin