Erkekler geç boşalın abi en az yarım saat dayanın.ikincisinde partnerimi doyuma ulaştırırım demeyin ilkinin hazzı heyecanı ikincisinde olmuyor çünkü.o penis vajinadayken yarım saat dayansın.ilaçmı içersiniz ineklerimi düşünürsünüz takviyemi alırsınız bilmiyorum ama en az yarım saat dayanın iştee.sinirliyim:D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncelikle yalan söylemeye ihtiyacım yok. Egomu tatmin etmek gibi bir niyetimde yok , sabahın 4'ünde can sıkıntısından hem yazıp , hemde tecrübelerimi paylaşmak istedim. İsmim , cismim , belli değildir. Tamamen gerçekleri aktarıcam , abartısız. '' Gerçek Kesit'' başlıyor , peeh :))
Ön sevişme hariç...İdeal seks süresi 7 - 15 dakika arasında gidip gelir , aslında.Bu durumda , sanada erken boşal biraz demek lazım :) Erkekler istediği takdirde , bir çok kadına nazaran , çok daha çabuk orgazma ulaşabilir. Birinin yorumu gözüme çarptı ve ön sözü yapma zorunluluğu hissettim. ''45 dakika yok 1 saat , aslını sorsan 5 dakika''.gibi bir şey yazmış. Bence bu , bu problemi yaşayan insanların yaklaşımıdır ki , böyle bir şeyin varlığına inanmıyor. , hiç bilmiyor , haberi yok henüz...cünkü yaşamadı.
En kısa seks sürem , ben istediğim takdirde 30 dakika + dır. Keşke olmasa dediğim , 1 saati aşkın sürenleride var. Geç boşalma problemim falan yok , istediğim takdirde süreyi ayarlayabiliyorum. (şaka değil , inekler , böcekler , kuşlar...dediğin şeyleri , düşünürüm..ama fazla kaptırmam çünkü bu esnada , inmeye başlar :) ikisini ayarlayabilmek çok önemli) Partnerimde sıkıntı var , tam olarak adapte olamıyor çoğu zaman. 5 dakikada orgazm olduğunada şahit oldum , bir kaç defa. Ama bazen...o da uzatmak istiyor ve birden raydan çıkıyoruz. Uzadıkça uzuyor , psikolojikmen kendimizi kontrol edebiliyoruz. Ve eminim ki , benim ki insanlar vardır. Tek değilim. Bu kesinlikle bir yetenek işi ( bu bir ego değil ) tecrübesi olmayan biri ya da aletinden başka bir şey düşünmeyen adam , 5 dakikaya daima mahkumdur , fırsatı bulundukçada terk edilir. Geliştirilebilir içeriktir bu , lise yıllarımda bende 5 - 15 dakikaydım. Okuyun , araştırın , teknik uygulayın , uzmana gidin. Halledilemeyecek şey yoktur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerde erken boşalma diye bir problem var, evet, ama YARIM SAAT bambaşka bir problem. Bence sende bir kısa devre var. Yarım saat insan durmadan yürüyüş ya da koşu yapsa biter. Bu ne işkencedir böyle? Ben size söyleyeyim, bu işin normali 5 dk, uzunu 10-15 dk. Kısası 2 dk, 1 dk erken boşalma..
Bazı bayanlarda büyük hissizlik var, ne yaparsanız yapın, zor onlarla işiniz. Düşünsenize erkek bulutlar üzerinde uçuyor, kadın tavanı izliyor hala, bakıyor öyle. Belki bir tedavisi vardır... bilemiyorum, bilen varsa yazsın.12 Yorumla- +1 yıl
normali 10 15 dakika mı ne yaptın sen 10 15 dakikaya karşıdakini tatmin edebileceğine inanıyomusun bunun normali en az yarım saattir
biraz geç cevaplıyorum ama yarım saat olunca nolacak? mesela eşzamanlı orgazma ulaşmak. ister iki taraf da 5. dakikada ister iki taraf da 50. dakikada boşalsın. en az 30 dk demek ben 2 saat isterim demek. 2saat yap da göreyim seni ertesi gün nasıl yürüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılHerkes seninki gibi erken boşalmıyormuş görüyosun :) İlaç takviyesi ile 8-10 saat herkes yapar.Ama kendi olağan haliyle yarım saat içerde kalabilen erkek zor bulunur.Bide en az demişsin :) Açık konuşayım,takviyesiz yarım saat zor dayanırım valla.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.Ama netteyiz diye atıp tutmaya hakkaten gerek yok yani.Sonuçta herkes cebinde bi kobrayla dolaşmıyo yani,baksana ortalık Usain Bolt kaynıyo.3.de bile aynı performansı garanti eden var.O kadar jigolo tanıdım,şurda duyduklarımın hiçbirini duymadım daha.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
60Cevap
+1 yılazdırıcı kullanmak dinimizde zaten caizdir. bir sakıncası yok.bakma sen milletin dalga geçtiğine uzay çağında ilaçmı içilir erkeğe gölge düşürür dediklerine. onlarınki tamamen psikilojik ve tamamen gurur meselesi. azdırıcı kullanmanın erkekllikle kadınlıkla ilgisi yok. yanlız şu unutulmamalıdırki kadınlarda 45-50den sonra başlayan yaş dönümünün bir benzeride erkeklerde mevcut.vücut direncinin her sene azalmasına bağlı olarak bedenin tamamnına yansıyan bir kırılganlık olduğundan erkeklerdede 60ından sonra erkeklikten düşme boy göstermektedir. ve peygamberimiz bir hadisi şerifinde ( kadınlar kadınlıktan erkekler erkeklikten düştükten sonra cinsellik peşinde koşana allah rahmet nazarıyla bakmaz.) ters ilişki ise (kalın bağırsaktan ilşiki yaşama biçimi) şirkten sonraki en büyük günahtır. eğer doğal yollardan yarım saat duramıyorsa aktarcılara danışmak lazım. :-))
22 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
+1 yılBurada can alıcı cümle "ilkinin hazzı heyecanı ikincisinde olmuyor " Yani diyor ki; bir kez yap ama uzun süreli, kaliteli ve doyurucu olsun. Bende katılıyor ve diyorum ki; ONE EVER, TWO NEVER ;)
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkürler. Çiçekler iş adresine lütfen :))
Güzel diyorsun da bence bu partnerine göre değişir. Benim partner 5 dakikada boşalıyor sonra gıdıklanmaya başlıyor kıkır kıkır gülüyor çık içimden diyor yani o boşalınca boşalmam lazım öyle 30-40 dakika yapmamı istemiyor zaten. Siz de biraz ön sevişmeyi uzun tutarsanız partnerinizle içeride 30 dakika kalmadan boşalacaksınız ikiniz de.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. penis vajinaya girdikten sonra yarım saat diyosun hemde ilk seferinde hımmm bişey diycem (diyon lan sen) :)) ilaçla filan tamam dediğin olurda sonucta sürtünmede cinsel organlara yara yapıyo biliyosundur umarımm kan orda yarım saat ve ilişki esnasında kalacak emin ol ertesi gün erkek için sancılı bir gün oluyor. tamam çn sevişmenin uzun tutulmasını desteklerim ama dediğin gercekten zevk vermiyoo erkeğe
00 Yorumlanormalde 10 - 15 dk sürüyo benımkısı.. ama bir ilac geldi bana almanyadan inan onu attıgım zaman 1. posta 30 dk falan sürüyo.. 2. postaya karı dayanmıyo bosalman imkansiz ama alet dimdik kazık gibi.. dinlen dinlen sabaha kadar şikis yapilir yanı.. tabi buna dayanabilecek kadın varsa... ilacın adını isteyene verebilirim.. bana dua edersiniz.. :)
00 Yorumla
+1 yılbenm en az yarım saat sürüyor zaten.ilişki esnasında kendimi kontrol edebiliyorum.zamanla ilşkı yaşayarak kendimi kontrol etmeyi öğrendim diyebilirim aslında herşey beyınde bityor.ama ilşki yaşadığım kız arkadaşlarımın çoğu geç boşalmamdan şikayetçi ayrılan bile oldu sırf bu yüzden geç boşalıyorum dye.
00 Yorumlayarım saat yeterli deniyorsa süre bu olur.Cinsellik bencillikle olmaz tek taraflı olan bir cinsel ilişki tabikide kullanılmış vede yarım kalmış hissi verecektir.Bence sen bunu beraber olduğun kişiye söyle genelleme yapmıyarak çünkü sorun o kişid:)
20 Yorumlaoldu biz de hayvandık zaten sen orda zevkten dort kose olmusken bız kendımızı parcalayıp yaptıgımız ısten hıcbısey anlamayıp koyun sayalım.bu kadar bencıl olmayın her ılıskıde bosalmak zorunda degılsınız.
00 Yorumlaİlkinde 30 dk durmak yerine, her birinde 20şer dk dursak da 7 kez yapsak olmuyor mu ? :D
Ve ilk 20 dknın sonunda da hiçbirşey yapmamışız gibi aynı şekil kalsa, 7/24 hazır beklese olmuyor mu ? :D02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. bir olsun, süper kalite olsun,geciktirici sağ olsun.
12 Yorumlasanırım bu beni ilgilendiren bi sorun olmamış ortlama 45 dakika gittiğim düşünülürse 1. de (partnerimin durumuna göre değişiyor bu zaman eğer o isterse yarım saatte de biter)
tek olur hep benim olur00 Yorumla:( bende geç boşalma var eşim 15 dakika sonra yoruluyor. 1 kere 40 dakika yaptık zor ar. Çok daha fazlasını bile yapabilirim. Bir şey düşünmeme gerekte yok. Keşke 10 dakikada boşalabilsem :(.
00 Yorumla
+1 yılboşalma anında kredi kartı borçlarını düşünürsen +20 dakika müteakiben ilyas salmanın yüzünü aklına getirirsen +40 dakika gecikiyor denenmiştir :D
şahsen ilki 50 dakika kontrollü
2. ve diğerleri istediğim zaman.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Valla ben önce partnerim derim,öncelik hep onundur,
25 Yorumla- +1 yıl
tribünlere oynuyorsun :)
- +1 yıl
takım çalışması mı var? =)
- +1 yıl
yok. takımları çalıştırmak değil, ekip çalışması kastettiğim...
+1 yılyalan atmaya gerek yok çoğu erkekte erken boşalma sorunu var. Olmayan erkek Sex'te partnerini çok mutlu edebilir ve karşılıklı boşalabilirler.. ben bi kez karşılıklı boşalmayı yaşadım çok güzeldi..
00 Yorumla15 dakika dayanan erkeği bulun başınızın üstüne koyun bence (takviyesiz). Burda bazı arkadaşlarda yok 45 dakka yok 1 saat safsatasına girmiş. Aslını sorsan 5 dakka dayanamıyolardır...:))
02 Yorumla
+1 yılher insan bir değildir sana denk gelen dokununca boşalıyorsa biz ne yapalım :) koparırcasına saldırıpta boşalmayanlarda vardır keşfeden buluyor yani çokta uzakta değil ;)
00 Yorumla30-40dkda bile boşalmıyorum 1-2 hafta bunun hakkında bir konu açmıştım hatta sorun ne diye
10 Yorumlainek düşündüğünde hala sert kalabilen erkek için seninle inek arasında fazla bir fark yok demektir :)
00 Yorumla
+1 yılkolaysa kendin yapsana
kadınları erkeklerle karıştırma
hemde yarım saat
o senin dediğin ancak filimlerde olur.
geciktirici sprey ,hap ve losyonlar var ama işe yaramaz pek
iş beyinde bitiyor
uzun süre dayanan vardır ama istisna
işin çok zor...01 Yorumla- +1 yıl
bay bilmiş
+1 yılbunun senle de alakası var ne yapıyosan artık dayanamıyo erkek :)
01 YorumlaBu piskolojik bir durum, istersem 2 saat dayanırım işi bilicin işi öyle görücün beb :((
05 Yorumla
+1 yılhep böyle olmuyordur sanırım. uzun zamandır ilişkiye girmediyse normal , çok sık seks yapan biriyse tuhaflık var demektir ya da sizden çok çok etkileniyo ki dayanamıyo
00 Yorumlasen niye çabuk boşalmak için çaba sarfetmiyorsun ? D:
00 Yorumla18 dk tutabildiğimi biliorum. Tutmak için çabalamadım ama kendiliğinden oldu.
00 Yorumlayarım saat nedir yani bumu sorun ? 3-4 saat yataktan çıkmayız biz !
00 Yorumla
+1 yılBoşalıncada inmiyo aşağı , buda iş görürmü abla :D :D
00 Yorumlaöncesinde spor veya mastürbasyon yapmamışsam 3 saat performans garantisi benden sana 1. de de 2.de de 3. de de aynı performans...
00 Yorumla
+1 yılpartnerim bile boşal artık diyo çoğu zaman bendede beraber boşalalım durumu var o yüzden uzun sürüyor
00 YorumlaReklam yapmak gibi olmasında ilki yarım saatten aşagı sürmüyor bi kız arkadaşım bu sendeki yetenek demişti :)
00 YorumlaPartnerinde erken boşalma sorunu var sanırım, sebebi ise kendini ayarlayamamasından kaynaklanıyor 1 saat ilişkiye girdiğimi bilirim ben.
00 Yorumla
+1 yılp*rno yıldızları bile içersinde yarım saat kalamıyor sevişmeyle birlikte 15 20 dk sürüyor ve bu süre çok uzun süre ilk seferde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkek erken bosalır dıye bıse yok atın sunu kafanızdan artıkın be yaw doping moping hikaye genç yastakı adamın ne işi var dopingle bosalsa bıle durmadan 2. ye geçer .
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. erken boşalma evet sorun ancak erken boşamayanda var değil küçük hanım...;)))
00 Yorumla
+1 yılben tek sefer boşalıyorum oda 1 saar sürüyor o sırada sen ne kadar boşalırsan artık yanına kar kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende aşırı sertlik var defalarca bosaldıktan sonra sperm kalmasa bıle tas gibi anlasılan erkegınız sızı doyuramadı
00 Yorumlabende oyle erken booşalma yok , yarım saat 45 dakıka surebılıyor istersem
00 Yorumla
+1 yılben 45 dakika dayanabiliyorum sen neden boyle sinirlisin partnerlerin hep erkenmi bosaliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar genelde hep cinsellkkte şikayetçi ya çok büyük ya çok küçük ya kalın bana kalırsa bence en güzel şey aşkın tası yine seviş ama severek herzaman organ önemli değil bence kendini idare iyorsa yeterli
00 YorumlaTabi erkeği damızlık gibi gören zihniyetten de bu tarz bir soru beklenir...
27 Yorumla- +1 yıl
Bu ılımlı yaklaşımını takdirle karşılayıp kendi fikrimi söyleyeyim. Ben cinselliğin duygusal şekilde yaşanmasını ve mekanize edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. Ama genelleme yaparak erkeklerin aşağılanmasına da göz yumamam. Ama dediğim gibi sen kendi hayatında tercihlerini yapmakta özgürsün buna sonuna kadar saygı duyarım.
ilk postam yarım saat garantidir. ikinciye 3 saat veririm. indirmeden ;
)00 Yorumladenk gelmemısın ole bırıne her erkek ole degıldır
00 Yorumla
+1 yılben yarım saat tutabiliyorum kendimi. ama küfür etmeden...
00 Yorumlayarım saat çok fazla bir süre 5 dk yeterli ayrıca kadında sıkılabilir.
00 Yorumla
+1 yılbunu söyLeme amacini anLamadim :D
10 Yorumlaiçindeyken 3...rocco siffredi :D
10 Yorumlayarım saat neki 2 saatten aşağı sevişmemi olurmuş
00 Yorumla
+1 yılYarım saat dayanırsam BİG -BANG olur söyleyim ...
00 Yorumlahayırdır be gülüm 10. sn de mi geldi :D
00 Yorumla
+1 yılkarşılıklı tenlerin uyuşmasıyla olabilir
00 Yorumlahaha yarım saat zor ama imkansız değil :D
00 Yorumlabende geç boşalma sorunu var
00 Yorumladayanmadılar mı sana :))
00 Yorumlasen yarım saat üstte zıplayabilirmisin?
00 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmayalım...
00 Yorumla
+1 yılisyannnnnnnnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben dayanırım bırak o sinirlendireni :-)
00 Yorumla
+1 yıl1 saat hınafsız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılip bağlıyak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 dk ye tamamım .D
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi